Beiget julisteet

Värillä on erittäin tärkeä rooli paitsi sisustuksessa myös omassa elämässämme. Siksi värien tulisi olla persoonallisuutesi ja luonteenne mukaisia, kun sisustat asuin-, liike- tai vapaLue lisääa-ajan tilojasi. Photowallin beige-julisteilla on kyky tehdä tästä melko etäisestä väristä tilasi valtapelaaja. Koska tämä sävy on juuri nyt muodissa, beige-julisteet saavat sinut hyppäämään mukaan uusimpaan sisustustrendiin ja ovat helppo tapa tehdä kodin tai toimiston jokaisesta huoneesta tyylikkään näköinen ja tyylikäs. Monipuolisesta beige-julisteiden valikoimastamme löydät varmasti sopivan teeman sisustukseesi.

Beigen julisteiden merkitys

Kuten jo todettiin, värillä on tärkeä tehtävä jokapäiväisessä elämässämme. Beigen väri beigejulisteissa edustaa luotettavuutta, konservatiivisuutta ja joustavuutta. Itse beigeä väriä kuvataan usein neutraaliksi, rauhalliseksi ja rentouttavaksi. Beigejulisteet ovat erittäin houkutteleva ehdotus alueellesi, koska beigeen liittyvät ominaisuudet ja merkitykset voivat muuttua sen mukana olevien värien perusteella. Beigejulisteissa on ruskean värin lämpöä ja valkoisen värin raikkautta ja viileyttä. Tämä tarkoittaa, että beige julisteet ovat hyvin joustavia ja sopivat hyvin yhteen muiden elementtien kanssa, riippuen estetiikasta, värimaailmasta ja muista sisustuselementeistä. Otetaan esimerkiksi beige juliste otsikolla Morning Mist in Isar Valley, jossa näkyy edellä mainittu aamuauringon lämpö beigen tai vaaleanruskean värisenä, mutta myös aamukasteen viileys valkoisen sumun kanssa.

Skandinaavinen suosikki

Beigeillä julisteilla on helppo luoda skandinaavista ilmettä huoneisiin, erityisesti olohuoneen tai makuuhuoneen kaltaisiin tiloihin. Beigen väri beigejulisteissa yhdessä puisten tuolien kanssa keittiössä tai koivusta valmistetun sängyn kanssa makuuhuoneessa muodostavat loistavan parivaljakon ja kauniin yhdistelmän. Loistava lisävinkki on varustaa sänky paksuilla peitoilla ja suurilla tyynyillä, jotka ovat joko valkoisia tai harmaita ja täydentävät beigejä julisteita ei niin voimakkailla sävyillä. Lisäksi voit koristella huoneen kuvilla ja muilla seinäkoristeilla, jotka ovat joko posliinia tai messinkiä ja jotka täydentävät ihanteellisesti beigeä julistetta tai julisteita. Olohuoneessa voit tyylitellä beigejä julisteita valkoisilla yksityiskohdilla, jotta motiivi istuu näkyvästi seinillä ja antaa huoneelle ylellisen tunnelman ja tunteen. Näin saat henkilökohtaisiin tiloihisi skandinaavisen tunnelman, jossa yhdistyy beigen värin viileys ja samalla lämmin tunnelma. Art Of Waiting -niminen beige juliste on täydellinen esimerkki tästä tunnelmasta, sillä sävyt tuovat mieleen lämpimän kesäyön ja näyttävät samalla veden rauhallisuuden.

Lisää näytteitä beigeistä julisteista

Photowallin erinomaisessa ja laadukkaassa beigejulisteiden valikoimassa on paljon muitakin teemoja. Vaaleanruskea palopuu on esimerkiksi yksinkertainen mutta upea motiivi, joka sopii erinomaisesti kesämökille tai trendikkääseen keittiöön, jossa halutaan herättää henkiin maalaismainen, karu tyyli. Tämän beigen julisteen rikkaat yksityiskohdat ja maalaismainen tunnelma herättävät todella huomion, etkä mene pieleen, jos yhdistät sen esimerkiksi tumman puupöydän, beigen sohvan tai jykevien puutuolien kanssa. Sitten on esimerkiksi Cheetah Cubs and Mother, joka on beige juliste, jossa on yksi kiehtovimmista maan päällä kulkevista olennoista, puhumattakaan nopeimmasta maannisäkkäästä, gepardi. Tämä beige juliste houkuttelisi erityisesti lapsia, ja se voi olla täydellinen koriste lapsen makuuhuoneeseen tai opiskelutilaan.
Tuotetiedot