Keltainen julisteet

Valolla on erittäin tärkeä rooli asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilojen sisustamisessa, sillä rehellisesti sanottuna maailmassa ei ole parempaa valoa kuin luonnonvalo. Photowallin keltLue lisääaisissa julisteissa on auringonpaisteen väri, mikä tekee siitä loogisen valinnan, kun halutaan korvata luonnonvalon mahdollinen puute kotona tai toimistossa. Kuten sanonta kuuluu, auringonsäteen tuominen sisätiloihin voi tehdä ihmeitä sisustukselle ja myös mielenterveydelle. Keltainen on luonnossa runsaasti esiintyvä väri, ja se tuo haluamasi orgaanisen ilmeen valitsemaasi tilaan. Keltaiset julisteet ovat ihanteellinen sisustusväline, sillä niitä voi valita monista eri teemoista.

Keltaisten julisteiden aiheuttamat tunteet

Vaikka keltainen väri symboloi toivoa ja onnellisuutta, se on itse asiassa paljon monimutkaisempi, ja monissa kulttuureissa sillä on jopa ristiriitaisia assosiaatioita. Toisaalta keltainen edustaa positiivista energiaa, optimismia, älyä ja iloa, mutta toisaalta se edustaa varovaisuutta ja kypsymättömyyttä. Tästä huolimatta tämä Photowallin erinomainen ja laadukas sarja keltaisia julisteita sisältää kaikki edellä mainitut positiiviset piirteet. Ainutlaatuisen muotoilun ja runsaiden yksityiskohtien ansiosta löydät varmasti keltaisia julisteita, joissa on elävän näköisiä valokuvia ja taideteoksia, jotka tihkuvat luovaa mehua. Tutkimukset osoittavat, että keltainen väri voi saada sinut tuntemaan olosi lämpimäksi ja iloiseksi sekä lisätä henkistä aktiivisuutta ja lihasenergiaa. Keltaisten julisteiden tiedetään aktivoivan muistia, edistävän viestintää, parantavan näkökykyä ja stimuloivan hermostoa. Voit varmasti nähdä tämän stimuloinnin kohteessa nimeltä Solar System - Explore, joka on loistava esimerkki keltaisesta julisteesta, joka on paitsi tyylikäs myös opettavainen. Lisäksi se osoittaa, että lapsille sopivia, ystävällisiä ja informatiivisia keltaisia julisteita on paljon.

Jää nuoreksi

Kirkkaan keltainen on huomiota herättävä väri, joka mustan kanssa yhdistettynä luo yhden helpoimmista väriyhdistelmistä lukea ja nähdä pitkältä etäisyydeltä. Siksi koulubussit, taksit ja liikennemerkit maalataan usein keltaisen ja mustan värisiksi. Hymynaama on esimerkki tästä, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä edellä mainittujen ajoneuvojen ja opasteiden kanssa. Yhteistä aiheen kanssa on sen hyvä näkyvyys, sillä tämä keltainen juliste on hyvin tunnistettava keskipiste missä tahansa huoneessa. Tämä väriaine yhdistetään usein ruokaan, ja sitä käytetään säännöllisesti lasten tuotteissa ja lapsille suunnatuissa markkinointimainoksissa. Kuten jo mainittiin, keltaisissa julisteissa on runsaasti lapsiystävällisiä motiiveja. Leijona ja kaksoset -maisema on yksi tällainen kuva, kaunis taideteos, joka ilahduttaisi jokaista lasta, olipa hän minkä ikäinen tahansa. Tämä keltainen juliste voi olla täydellinen seinäkoriste minkä tahansa lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan.

Lisää sisustusvinkkejä keltaisilla julisteilla

Kuten ehkä jo tiedätkin, keltainen on väri, joka edustaa optimismia, helppoutta ja iloa. Keltaiset julisteet voivat olla energisoivia ja saada meidät hyvälle tuulelle, sillä sillä on stimuloiva ja palauttava vaikutus meihin. Niitä löytyy usein luovista ympäristöistä, ja niitä suositellaan olohuoneisiin, keittiöihin, vapaa-ajan tiloihin ja jopa toimiston neuvotteluhuoneisiin. Lisäksi tämä sävy on varsin monipuolinen, riippuen sen sävystä ja sävystä. Jos haluat lämpimän ja kodikkaan tunnelman, muotoile tilasi keltaisilla julisteilla, jotka kallistuvat väriskaalan punaisiin. Jos haluat viileämmän tunnelman, valitse keltainen juliste, jossa on vivahteita vihreästä. Tärkeintä kuitenkin on, että keltaiset julisteet sopivat täydellisesti huoneeseen, joka kaipaa valoa ja lämpöä, kuten teoksessa nimeltä Kultainen Joutsenlampi, joka kutsuu positiivisten tunteiden lisäksi myös kaiken tuntumaan hetkessä valoisammalta.
Tuotetiedot