Ruskeat julisteet

Ruskea on luultavasti yksi ikivanhimmista väreistä, sillä sitä esiintyy maan maaperässä, puussa ja kivessä, joten se on myös luonnon perussävy. Tämä väri edustaa myös keskeisiä arvojaLue lisää, kuten terveellisyyttä, luotettavuutta, parantamista ja lämpöä. Photowallin ruskeat julisteet sisältävät kaikki nämä asiat erinomaisessa ja laadukkaassa valikoimassaan, joka antaa taatusti tyyliä ja arvoa asunnollesi, työtilallesi tai mille tahansa muulle kohteelle, jota haluat kaunistaa. Ruskea on luonnollinen, neutraali väri, joka yhdistetään tyypillisesti syksyn ja talven vuodenaikoihin, jotka molemmat ovat hyvin edustettuina ruskeiden julisteiden valikoimassamme.

Bruskeiden julisteiden vaikutus

Toinen ruskean värin kiehtova puoli on se, että se stimuloi ruokahalua. Tämä tekisi ruskeista julisteista ihanteellisen koristeen, jolla voit koristella keittiön tai ruokasalin. Lisää kahvipapuja on suosittu kuva ruskeista julisteista, jota käytetään usein edellä mainittujen tilojen koristeluun. Vaikka sitä pidetään joskus tavallisena, ruskea edustaa vakautta, yksinkertaisuutta, ystävällisyyttä, luotettavuutta ja jopa terveyttä. Voit yhdistää nämä kaksi käsitettä hankkimalla itsellesi ruskean julisteen, kuten Birch Grove Night Sepia, jossa puut symboloivat edellä mainittuja piirteitä, kun taas ruskean sävyt ja sävyt edustavat sitä ruokahalua, jota luonnon läsnäolo tilassasi lisää. Ruskea on Maan väri, ja siksi se on lohduttava ja hoitava sävy, kuten näet motiivissa View Over Teide National Park, joka on kaunis kuvaus Äiti Maasta mahtavan ruskean julisteen muodossa.

Lisää tehosteita

Ruskea väri voi vaikuttaa mieleen ja kehoon luomalla kokonaisvaltaisuuden, vakauden ja rauhan tunteita. Nämä ovat ehdottomasti tunteita, joita haluaisit asuintiloihisi, ellei jopa yritys- ja vapaa-ajan tiloihisi. Sen ilmeisen yhteyden lisäksi, jonka se luo maahan, ruskeat julisteet voivat myös herättää järjestyksen ja sopimuksellisuuden tunteen, joka auttaa sinua sopeutumaan ja kuulumaan joukkoon. Ruskeat julisteet seinäkoristeena eivät ole liian dramaattisia eivätkä äänekkäitä, se ei tarvitse niin voimakasta valokeilaa. Hyvin sijoitetusta ruskeasta julisteesta tulee kuitenkin varmasti huoneesi keskipiste, sillä yksityiskohtien rikkaus ja eloisat sävyt luovat maksimaalisen visuaalisen kiinnostuksen ja optisen painon. Ruskeaa kutsutaan joskus jopa anteeksiantavaksi väriksi, lämpimäksi värisävyksi, joka halaa sinua aina kuin hyvä ystävä, olipa mielialasi mikä tahansa. Tämän tunteen voit saada Scandanavian Mood I:stä, kauniista ruskeasta julisteesta, joka tuntuu kodikkaalta ja herättää lämpöä sisälläsi aina, kun katsot sitä.

Styling with brown posters

Piditpä sitten maalaistyylin helppoudesta, modernin tyylin tyylikkyydestä tai boheemin sisustuksen huolettomuudesta, löydät ruskeasta väristä aina sinulle sopivan sävyn. Muunneltavaksi haluamasi tilan valaistus määrittää, miten ruskeat julisteet näkyvät. Toiset ruskean sävyt voivat olla tiiviitä, rohkeita ja kultaisen rajamailla, kuten Arabian Desert -nimisessä ruskeassa julisteessa, jossa kevyesti kiillotettu väri täydentää sinistä taivasta. Karamellinruskea on toinen monien suosikki, mikä on järkevää, sillä se on tarpeeksi tumma tehdäkseen vaikutuksen, mutta ei kuitenkaan niin tumma, että tila tuntuisi ankealta tai levottomalta. Jokin Sunrise At Panimahawa Ridge I on ihanteellinen malli tälle sävylle, upean ruskea juliste vuoristosta trooppisessa paratiisissa Filippiineillä. Jos etsit dramaattisempaa tyyliä, esimerkiksi Ghost of the Forest -teos saattaa olla ihanteellinen seinäkoriste sinulle. Tässä ruskeassa julisteessa näkyy hirven majesteettisuus kaikessa loistossaan aamunkoitteessa, kuva, joka on todella kaunis ja inspiroiva.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.