Hengellisyys & uskonto

Tässä kiireisessä maailmassa on erittäin tärkeää, että sinulla on myös transsendentaalinen stressinlievittäjä. Jos ajatus merkityksellisemmästä taideteoksesta näkyvässä paikassa seiniLue lisäälläsi kuulostaa houkuttelevalta, älä etsi kauempaa kuin hengellisyys- ja uskontojulisteemme. Valmiina ja saatavilla on tulosteita Michelangelo Caravaggion, Sandro Boticcellin, Gustave Doren ja muiden suurten taiteen mestareiden teoksista. Jos olet taipuvainen hengellisen tunnelman omaaviin koristeisiin, tarjolla on myös samojen ja useampien tuntijoiden kuvauksia kuuluisista raamatullisista kohtauksista ja tarinoista. Esoteerisemmille ihmisille löydät Buddhan, Zen-sanontoja, rauhansymboleja sekä toivon ja tyyneyden vakuutteluja hengellisyyden ja uskonnon julisteita koskevasta valtavasta valikoimastamme.

Hengellisyys- ja uskontojulisteissa esiintyvät nerot

Suurimpien asiantuntijoiden hengellisyys- & uskontojulisteisiin kuuluvat Hendrik Balenin Jumalten juhla, Hubert Eyckin Neitsyt Maria, Sandro Botticellin Kristuksen valitus ja Antoine Le Nainin Paimenten palvonta. Nämä hämmästyttävät taideteokset vaikuttavat ja hämmästyttävät varmasti myös ajan mittaan. Ne ovat varmasti halkeileva puheenaihe, jos sinulla on vieraita luonasi tai toimistossasi. Voit nauttia näistä hengellisyys- ja uskontojulisteista haluamassasi koossa ja erilaisilla eritelmillä.

Hengellisyys & uskonto -julisteet ajatusten ruokana

Uskonnolliset kohtaukset voivat olla keino pitää yhteyttä tietyn uskontosi tärkeisiin ajatuksiin. Mytologiset mustavalkopainatukset voivat osoittaa kaikkien ihmisten kokemat kamppailut ja opettaa samalla, että meillä kaikilla on yhteisiä asioita. Saatavilla on myös symbolisia abstrakteja, jotka osoittavat rauhan, rakkauden, vapauden, nirvanan ja muiden hengellisen elämän lempeiden ajatusten merkkejä hengellisyyden ja uskonnon julisteiden muodossa. Kyyhkyset on yksi tällainen motiivi, joka sopii hyvin tähän kuvaukseen, yksinkertainen mutta viehättävä kuva kahdesta kyyhkystä, jotka ovat täydellisessä harmoniassa, ja se ilmentää universaalia ajatusta pasifismista ja ystävyydestä. On varmasti mukavaa, että sinulla on näin huomaavainen taideteos keskustelukappaleena, kun seuraavan kerran saat vieraita henkilökohtaiseen tilaan, jotka epäilemättä ihastelevat hengellisyys- ja uskontojulisteitasi.

Hengellisyys & uskonto -julisteet moderniin zeniin

Tarjolla on erilaisia Buddha-henkisyys- ja uskontojulisteita, joiden värit sopivat mihin tahansa sisustukseen, ja joissa on myös laadukkaita valokuvia ja valikoituja maalaustyylejä. Jos haluat rauhallisen kuvan, jonka äärellä voit meditoida, voit kokeilla Zen mustassa hiekassa -maalausta tai kenties teosta, joka esittää historiallisia Kioton portteja Japanissa. Tarjolla on jopa positiivisia lauseita kauniilla taustoilla, kuten "I will be glad" tai se, joka muistuttaa sinua kaikkein yksinkertaisimmasta mantrasta "OM". Suuret hengelliset rakennukset, kuten Taj Mahal, japanilaiset puutarhat tai jopa Vapaudenpatsas, ovat myös käsillä hengellisyys- ja uskontojulisteissa, mikä tahansa kelluttaa sananlaskun henkistä venettäsi. Santa Maddalena on barokkityylinen mutta uskomattoman kaunis kuvaus Etelä-Tirolissa sijaitsevasta kirkosta, jonka takana olevien vuorten takaa nousee virheettömästi aurinko. Se herättää toivon tunteen, joka on läsnä lähes kaikissa uskonnoissa.

Sielua rauhoittavat hengellisyys- ja uskontojulisteet

Sen lisäksi, että ihminen huolehtii itsestään fyysisesti, hänellä on myös tarve huolehtia ruumiittomasta tarpeestaan eli mielestämme ja hengestämme. Erityisesti koti, joka on luonteemme fyysinen ruumiillistuma, tarvitsee sitä ylimääräistä huomiota, jotta voimme toimia yhä kiireisemmässä maailmassa. Ota askel taaksepäin kaikesta stressistä ja tuo rauha ja rauhallisuus takaisin elämääsi hengellisyys- ja uskontojulisteella, joka puhuttelee sydäntäsi. Ei ole väliä, mihin uskontoon kuulut, hengellisyys- ja uskontojulisteiden kokoelmamme sisältää varmasti kaiken sen, mitä olemuksesi kaipaa, ja sen muunnelmat ja versiot sopivat varmasti lähiympäristösi ilmapiiriin.

Luonto hengellisyyden ja uskonnon julisteissa

Maailmassa on myös paljon ihmisiä, jotka tuntevat olevansa lähimpänä omaa Jumalaansa tai vastaavaa henkimaailmaansa, kun he ovat luonnon keskellä. Siksi hengellisyys- ja uskontojulisteissamme on myös kauniita maisemia ympäristöstä. Somewhere over the Rainbow on yksi tällainen kohde, joka esittelee kauniin rantanäkymän, jota täydentää merkittävä sateenkaari, joka saa sinut ajattelemaan, että täytyy olla jokin korkeampi voima, joka on luonut tällaisen ihmeellisen näyn. Hanki nyt tuo ylivoimaisen hyvä tunne omaan tilaan hengellisyys- ja uskontojulisteidemme avulla.
Tuotetiedot