Oranssi julisteet

Oranssi on perusmuodossaan sekoitus punaiseen liittyvää energiaa ja onnellisuutta, joka liittyy punaiseen ja oranssiin. keltaiseen. Se edistää yleisen hyvinvoinnin tunnetta ja tunne-eLue lisäänergiaa, jota tulisi jakaa, kuten myötätuntoa, intohimo ja lämpö. Photowallilla on erinomainen valikoima laadukkaita oransseja julisteita kuin tehdä mistä tahansa huoneesta tuntuu eloisammaksi ja eloisammaksi ja tuovat ilon tunnetta tilaan, joka voi olla tavallinen. Sisustamisessa on hyvä puoli oransseilla julisteilla on se, että se on erittäin näkyvä, mutta saa motiivisi huomatuksi ilman rohkeaa, in-your-face läsnäoloa, jota punaisella värillä on. Kuten tavallista, voit säätää nämä kuvat oranssien julisteiden valikoimassa sopiviksi. yleisen estetiikkasi, värimaailmasi ja muiden sisustuselementtiesi mukaan.

Oranssien julisteiden vaikutukset

Koska oranssi yhdistetään lämpöön, innostukseen, luovuuteen ja hauskanpitoon, näet runsaasti stimuloivia oransseja julisteita Photowallin kuvavalikoimassa, jossa on tätä iloista väriä. Oranssit julisteet ovat niin tehokkaita, että ne voivat jopa auttaa ihmistä toipumaan stressistä, pettymyksestä ja ehkä jopa haavoittuneesta sydämestä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että oranssi väri voi aiheuttaa fyysisiä vaikutuksia, kuten lisääntynyttä henkistä aktiivisuutta ja lisääntynyttä sosiaalisuutta aivojen laajentuneen hapensaannin ansiosta. Oranssit julisteet voivat jopa stimuloida ruokahalua, sillä se on yleinen väri, jota esiintyy sitrushedelmissä, ja se yhdistetään usein C-vitamiiniin ja terveelliseen ruokavalioon. Oranssi hedelmä on appelsiini-juliste, joka todella vangitsee tämän erityisen tunnelman, sillä se näyttää meille hedelmän, jossa nimi appelsiini on peräisin. Tämä appelsiinijuliste näyttäisi hyvältä missä tahansa keittiössä tai ruokasalissa, olipa kyseessä sitten koti tai toimisto.

Seasons

Oranssi väri on hyvin lämmin sävy ja antaa usein lämmön tunteen. Vaikka oranssi on yleinen väri yhdistetään kesään ja kuumaan aurinkoon, se yhdistetään useammin sadonkorjuun ja syksyn pääväriksi. lehtien, puiden ja niin edelleen vaihtuvien sävyjen vuoksi. Näitä on runsaasti oransseissa julisteissamme. kokoonpanossa. Syksyn ja syksyn ystävät ilahtuvat, sillä nämä viehättävät kuviot valaisevat minkä tahansa asunnon, liike- tai virkistystilaa. Bed of Autumn Maple Leaves ja Mystery Forest Light ovat vain kaksi näytettä tästä tästä kiehtovasta vuodenajasta. Colorful Autumn Leaves on toinen kaunis syksyaiheinen oranssi juliste, joka on vangitsee erinomaisesti tämän vuodenajan viehätyksen ja korostaa upeita sävyjä, joita vaihtuvat puut antavat niiden ympäristölle.

Oranssin eri sävyisiä julisteita

Oranssin eri sävyillä ja sävyillä on erilaisia merkityksiä. Esimerkiksi puna-oranssi liittyy intohimoon, iloon ja toimintaan, kuten näet oranssissa julisteessa nimeltä In Flames, joka voi olla tehokas visuaalinen väline tilassa, jossa voitte jonka haluat sisustaa. Kultaoranssi edustaa usein arvovaltaa, valaistusta ja laatua, kuten voit havaita seuraavasta kuvasta lukuisista auringonlaskuista ja -nousuista tässä oransseista julisteista koostetussa kokoelmassa. Sun and Deers on kaunis esimerkki tästä oranssin erityisestä sävystä. Vaalean oranssi tai persikan väri on yleensä ystävällisempi ja rauhoittavampi, mikä sopii hyvin lastenhuoneisiin tai -alueille. Tio Brandgullegula kan nästan hjula on erityisen suloinen kohde, joka koostuu omituisista ja sympaattisia hahmoja.

Symboliikka

Toinen hauska asia appelsiinissa on se, että sen merkitykset ja mielleyhtymät vaihtelevat sen mukaan, missä päin maailmaa sinä ja mihin kulttuuriin kuulut. Buddhalaisuudessa se edustaa selkeyttä ja kirkkautta, kun taas suurimmaksi osaksi länsimaissa se symboloi viihdettä ja hauskanpitoa. Tämä johtuu luultavasti siitä, että yksi suurimmista vahvuuksista on, että oranssin värin suurimpia vahvuuksia on se, että sitä löytyy kaikkialla ympärillämme luonnossa, ja harvoin se on negatiivisessa valossa näkemiämme asioita. valossa. Tämän seurauksena koemme suurta ilon ja energian lisäystä, kun katsomme oransseja julisteita.
Tuotetiedot