Elaimet

Nisäkkäät, merieläimet, linnut ja monet muut eläimet odottavat sinua eläinjulisteiden kokoelmassamme. Etsitpä sitten eläinjulisteita, jotka saavat sinut tuntemaan, että olet osa luontLue lisääomaisemaa, tai onko makusi enemmän taiteellisten ja omituisten kuvien mieleen, Photowallin eläinjulistevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, joka taatusti miellyttää kokonaissuunnitteluasi. Photowallin eläinjulisteet on järjestetty kätevästi eri alaluokkiin, kuten Vesieläimet, Linnut, Ötökät ja perhoset, Dinosaurukset, Hevoset, Viidakkoeläimet, Karjaeläimet, Mysteeri- ja fantasiaeläimet, Lemmikkieläimet, Kaniinit ja jyrsijät, Matelijat ja sammakkoeläimet, Safarieläimet ja Villieläimet, ja niitä on saatavilla melkein kaikissa mahdollisissa malleissa ja väreissä. Sinulla on kuitenkin aina mahdollisuus muuttaa näitä eläinjulisteita niin, että ne sopivat paremmin sisustukseen, värimaailmaan ja muihin sisustuselementteihin tilassa, jota haluat kaunistaa.

Tervetuloa luonto huoneeseesi eläinten julisteilla

Oletko koskaan toivonut voivasi uida delfiinien kanssa tai nähdä haita niiden luonnollisessa elinympäristössä? Kiehtovatko Afrikan savannin seeprat, kirahvit, norsut ja leijonat sinua? Tutustu upeisiin eläinjulisteisiimme. Nämä kuvat ovat maailman parhaiden valokuvaajien ottamia, ja ne luovat niin realistisen vaikutelman, että voit melkein kurottautua ja koskettaa niitä. Nämä inspiroivat kuvat tuovat osan luontoäidistä kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa henkilökohtaiseen tilaan. Jos kaipaat kokea oman luonnon kutsun, haluat epäilemättä nähdä harmaasusi-eläinjulisteet, joita meillä on saatavilla. Kiinnostunut harmaa susi on esimerkiksi eläinjuliste, joka on niin yksityiskohtainen ja viehättävä, että haluat ojentaa kätesi ja silittää upeaa olentoa. Vaikka et todellakaan voi pitää tällaisia villieläimiä aivan kotiovesi ulkopuolella, voit tuoda elävimmän luonnon kotiisi erottuvien eläinjulisteidemme avulla.

Kotimainen autuus eläinten julisteilla

Kaikkien käsitys villistä ei sisällä todella villejä eläimiä. Jopa kotimaisissa eläimissä on villiä piirrettä, kuten kissojen ja kissanpentujen kuvia sisältävät eläinjulisteemme osoittavat sinulle. Lemmikkieläimemme ovat osa perhettämme, joten on järkevää ripustaa tiloihimme muotokuvia suosikeistamme. Jos haluat muokata suunnittelemaasi kuviota ja nähdä, miltä se näyttäisi käänteisenä, klikkaa vain valintaasi ja valitse sitten "Peilikuvaksi". Perinteinen tapa sisustaa tunnelman luomiseksi on valita joko maali tai tapettikuvio tiettyyn tilaan ja lisätä sitten taideteoksia, kuten piirustuksia tai maalauksia. Kun kuitenkin päätät valita tilaan eläinjulisteen, ohitat sen, että sinun on tehtävä paljon päätöksiä useiden elementtien yhteensovittamisesta tietyn tunnelman luomiseksi. Eläinjulisteissamme on valokuvia, piirroksia ja maalauksia kaikissa luokissa. Kunkin eläinjulisteen mallit voidaan myös räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan.

Elämän eläintarha

Eläinjulisteiden kokoelmassamme voit vain päättää, minkälaisesta eläimestä sinä tai kenties lapsesi pidät. Luo eläintarhan tunnelma ja kasvata luonnonystävää, jos jälkikasvusi on siihen taipuvainen. Vaihtoehtojen ylenpalttinen määrä antaa sinulle runsaasti tilaa sisustaa ja antaa illuusion siitä, että villieläimet todella ovat kotonasi tai jopa toimistossasi. Eläinjulisteet, joissa on lintujen kuvia, voivat olla mitä tahansa rauhoittavista räikeisiin, riippuen valitsemistasi kuvista. Kokoelmamme kattaa yksinkertaisista viivapiirroksista geometrisiin kuvioihin, kirkkaisiin akvarelleihin ja paljon muuta. Meillä on jopa erityinen osio, joka on omistettu kokonaan pöllöille! Valitessamme malleja lintueläinjulisteisiimme emme ole laiminlyöneet lentokyvyttömiä lintuja, sillä voimme tarjota ihastuttavia pingviinipiirroksia, jotka ovat kirkkaita ja iloisia erityisesti lapsille. Pingviinin poikanen on yksi hieno esimerkki tämäntyyppisistä eläinjulisteista, ja siinä näkyy vanhemman pingviinin rakkaus ja kiintymys poikasiinsa, mikä näyttäisi upealta lasten makuuhuoneessa, opiskelualueella tai jopa heidän leikkitilassaan.

Let's ride with animals -julisteet

Sorkkaeläimet voivat myös olla mielenkiintoinen valinta eläinjulisteisiin. Herrasmiesten ei tarvitse olla metsästäjiä arvostaakseen upeaa kuvaa seinää koristavasta hirvestä. Vaaleissa väreissä olevat mielikuvitukselliset kuvat peuroista sopivat myös pienen lapsen huoneeseen. Toinen suosittu vaihtoehto on kokoelmamme hevosista punaisina, ruskeina, vaalean- ja tummanharmaina piirroksina. Haluat myös nähdä, miten taiteilijamme ovat tulkinneet näkemyksiään näistä vahvoista ja kauniista eläimistä eri asennoissa ja väreissä näissä eläinjulisteissa. Galopping Winter Wonderland on upea eläinjuliste, joka saa yksinkertaisimmatkin tilat näyttäviksi omaleimaisella muotoilullaan, luonnollisilla värisävyillään ja aiheellaan, joka on varmasti minkä tahansa huoneen keskipiste.
Tuotetiedot