Taide & design

Taide- ja designjulisteiden avulla voit nauttia taiteilijoista ja heidän taideteoksistaan läheltä ja mukavasti omien neljän seinän sisällä. Mikään ei anna huoneeseen niin paljon uuttaLue lisää eloa kuin visuaalinen kauneus taide- ja designjulisteiden muodossa. Monet ihmiset kokevat luovuuden tunteen lisääntyneen katseltuaan suosikkimaalaustaan tai tutkittuaan kriittisesti vanhan taideteoksen viivoja ja sävyjä huvikseen. Tämän vuoksi menneet ja nykyiset yhteiskunnat ovat tallentaneet niin monia kuuluisia luonnoksia, veistoksia ja muita taideteoksia, joista osa juontaa juurensa ihmiskunnan varhaisimpiin päiviin. Taide muistuttaa meitä voimakkaasti siitä, että tilanteestamme riippumatta olemme aina vapaita seuraamaan sydäntämme ja unelmiamme. Taide- ja designjulisteiden avulla voit haaveilla aikakaudesta, jolloin taiteilijoilla oli mesenaatteja ja muinaiset sivilisaatiot kukoistivat. Voit myös sovittaa nämä upeat motiivit omaan estetiikkaasi ja sisustukseesi sopiviksi.

Kuvataide- ja designjulisteiden monet luokat

Photowall pitää kiinni siitä, että se tarjoaa tehokkaimman valikoiman, kun haluat valita oikean seinäkoristeen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Tämän vuoksi myös taide- ja designjulisteiden valikoimamme on jaoteltu useisiin pienempiin alakategorioihin, joita ovat abstrakti, jugendtaide, nykytaide, fantasia, graffiti- ja katutaide, grafiikka, impressionismi, minimalismi, esineet, vanhanaikainen taide, kuviot, pop-taide, retro, asetelma, surrealismi, kolmiulotteinen taide, perinteinen taide ja vintage. Kuten nyt näet, sinulla on valinnanvaraa, kun haluat valita taide- ja designjulisteet, jotka muuttavat sisustuksesi poikkeukselliseksi alueeksi. Se tekee valinnasta paljon helpompaa ja yhtenäisempää sekä hauskempaa, kun voit keskittyä luokkaan, joka puhuttelee sinua eniten. Kaikkien näiden ainutlaatuisten mallien, eloisien värien ja upeiden visuaalisten elementtien ansiosta taide-intohimosi tulee enemmän kuin tyydytetyksi art & design -julisteiden avulla.

Mestareiden teokset

Helppo tapa pitää kiinni Edouard Manet'n tai Vincent Van Goghin kaltaisten ikonisten taidemaalareiden töistä on valita huolellisesti taide- ja designjulisteet, joissa on heidän unohtumatonta ja uskomatonta taidettaan. Taide- ja designjulisteet antavat sinulle vapauden saada haluamasi maalaukset kotiisi tai työtilaasi siistissä ja helposti hallittavassa muodossa. Voit yhtä lailla saada uutta arvostusta klassista taideteosta kohtaan, kun voit katsella sitä niin suurena kuin haluat, omassa kodissasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa. Vanhasta mestarista puhuvat taidehistorioitsijat puhuessaan eurooppalaisista taiteilijoista ennen 1800-lukua. Siihen voi kuulua maalauksia, etsauksia, kaiverruksia, lyijykynäpiirroksia tai jopa tussiluonnoksia. Photowallin kokoelma näiden niin sanottujen vanhojen mestareiden taide- ja designjulisteista sisältää monenlaisia tyylejä. Valikoimamme ansiosta on niin helppoa nauttia kuppi teetä ja rentoutua samalla, kun katselet yhtä ranskalaisten, italialaisten, hollantilaisten ja monien muiden kuuluisien taidemaalareiden mestariteosten luomuksista. Starry Night - Vincent van Gogh on yksi hieno esimerkki tästä, legendaarisen taidemaalarin maailmankuulu maalaus, joka on nyt saatavana sinun kotiisi tai toimistoosi.

Modernia ja vintagea taide- ja designjulisteissa

Hyödynnä mahdollisuudet muuttaa koko sisustustasi taide- ja designjulisteiden avulla. Abstraktit tai nykyaikaiset mallit auttavat sinua ilmaisemaan luovaa puolta ja tarjoilevat samalla uusia ideoita ja teemoja. Parhaat suunnittelijat neuvovat sinua tutkimaan nykyisten taidetrendien tyylejä ja päättämään sitten kivan väripaletin, joka sopii yleiseen estetiikkaasi. Taide- ja designjulisteiden mahdollisuudet kotisi tai toimistosi sisustuksessa antavat enemmän ilmaisunvapautta kuin koskaan ennen. Menneisyyden uudelleenluodut teemat voivat herätä eloon nykyhetkessä ilman laajoja remontteja. Klassiset kuvat saavat taas tarkoituksensa, kun niistä tulee osa sisustustasi taide- ja designjulisteiden muodossa.
Tuotetiedot