Lapset

Lapsilla on luontainen ihmetyksen taju ja synnynnäinen viattomuus, ja heillä on hyvin vilkas ja aktiivinen mielikuvitus. Heillä on aina suuria unelmia ja he uskovat niihin! Lasten julLue lisääisteemme korostavat näitä tunteita ja käsityksiä ja auttavat lastasi kasvamaan ja tavoittelemaan tähtiä. Kun nuoret sitten kypsyvät, heidän makunsa ja kiinnostuksen kohteensa luonnollisesti muuttuvat. Auta heitä ilmaisemaan itseään lastenjulisteilla, jotka havainnollistavat, mistä he unelmoivat ja mistä ovat kiinnostuneita. Lastenjulisteet on helppo asentaa ja/tai vaihtaa, ja ne tarjoavat myös erinomaista visuaalista ja henkistä stimulaatiota sadepäivinä tai sisäleikkihetkillä. Ja mikä parasta, naulanreikiä ei tarvitse pelätä!

Oppimista ja itseilmaisua lastenjulisteiden avulla

Lastenjulisteiden käyttäminen lähtökohtana auttaa valtavasti unelmahuoneen muodostamisessa pienimmille. Kun he kasvavat, he kiinnostuvat enemmän henkilökohtaisesti ja ilmaisevat uteliaisuuttaan siitä, mitä he haluavat nähdä omassa pienessä tilassaan. Valmistele heidät oppimisvuosiaan varten antamalla heidän valita stimuloivia lastenjulisteita. Toinen kannustin lasten tilojen sisustamiseen lapsijulisteillamme on koulutus ja tiedotus. Varmista lapsesi kiinnostus ympäröivää maailmaa kohtaan kannustamalla häntä tietoon ja oppimiseen muista ihmisistä, paikoista ja asioista. Lapset ovat luonnostaan taipuvaisia tutkimaan, ja siksi on järkevää tarjota heille liikenneaiheisia lastenjulisteita. Crowded Sky on upea teos, jossa näkyy lentokoneita täynnä oleva taivaankappale. Tämä saattaa herättää lapsesi kiinnostuksen ilmailua kohtaan ja luoda hänestä tulevan taivaan lentäjän. Voit myös valita näkymän paikasta, jossa he ehkä haluavat vierailla, tai ehkä kartan, johon he voivat tutustua lastenjulisteina. Crazy World on jännittävä, elävä kartta maapallostamme, jossa on maamerkkejä ja olentoja, jotka määrittelevät juuri niitä paikkoja, joita ne edustavat. Ravitse lasten seikkailuhenkeä ja matkustusvaistoa hankkimalla tämä ainutlaatuinen ja hämmästyttävä esine!

Lasten julisteiden etu

Rohkaise lastasi unelmoimaan välittämällä hänelle lukuisten lastenjulisteidemme tarjoamat mahdollisuudet. Tavallisista leikkipaikoista voidaan tehdä paljon hauskempia lisäämällä niihin kirkas ja iloinen teema. Meillä on niin monia lastenjulisteiden variaatioita, jotka sopivat jokaisen pienen makuun, ikäryhmään ja kiinnostuksen kohteeseen. Jopa nuorimmillemme meillä on runsaasti valintoja lastenjulisteista, jotka voivat rauhoittaa heidän nopeasti vaihtuvia mielialojaan erityisesti imeväisille ja taaperoille suunnitelluilla väreillä ja tyyleillä. Sateenkaaren keskeltä puhkeava yksisarvinen, dinosauruksia sisältävä juramaisema tai kuva taianomaisesta keijuluolasta piristää varmasti lasta hänen oleskellessaan sisätiloissa. Hieman vanhemmille ja aikuisemmille lapsille, jotka ehkä nauttivat hieman enemmän toiminnasta ja riehumisesta, hirviöt ja tulta puhaltavat lohikäärmeet antavat merkittävän säväyksen lapsen erityishuoneeseen tai leikkialueelle. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä erinomaisesta lastenjulisteiden valikoimastamme.

Lisää lastenjulisteiden vaihtoehtoja

Toinen vaihtoehto voisi olla kuvioiduista malleistamme ja realistisista muotokuvistamme. Kuten Car In Pit Lane, jossa lapsi voi kuvitella itsensä urheiluauton rattiin, mikä on hyvin jännittävää nuorille. Anna heidän leikkiä maanviljelijää, jonka taustana on täydellinen maatalousalue, kuten Suhteet-nimisessä motiivissa, joka on kotoisa ja viehättävä, klassiseen maalaustyyliin tehty lastenjuliste. Lapsille, jotka kaipaavat tähtien, aurinkokunnan tai avaruusaluksen keskelle, Cartoon Galaxy on ihanteellinen osa lasten työhuoneeseen tai leikkihuoneeseen. Nämä ovat vain muutamia niistä harvoista ensiluokkaisista lastenjulisteista, jotka valaisevat huonetta ja herättävät sellaisia "mitä jos" -kysymyksiä, jotka voivat herättää suurta oppimisen janoa, samalla kun ne tekevät heidän henkilökohtaisesta tilastaan yksilöllisemmän, mieleenpainuvamman ja silmäänpistävämmän.
Tuotetiedot