Vihreät julisteet

Vihreä tunnetaan yleisemmin elämän värinä. Tähän väriaineeseen liitetään usein myös luonto ja energia, sillä siihen liitetään myös kasvun, tuoreuden ja hedelmällisyyden merkityksiä. SLue lisääe on yksi suosituimmista sisustuksessa käytetyistä sävyistä, erityisesti uusissa kodeissa, minkä vuoksi myös Photowallin vihreät julisteet ovat erinomainen sisustusvaihtoehto. Vihreiden julisteiden parantavassa voimassa on paljon järkeä, koska vihreä on yksi, ellei jopa kaikkein rauhallisimmista ja rentouttavimmista väreistä, joita ihmissilmä voi katsella. Lisäksi se on luonnollinen valinta mihin tahansa sisustukseen ihanteelliseksi taustaksi tai taustakuvaksi, koska me ihmiset olemme niin tottuneet näkemään sitä kaikkialla reaalimaailmassa. Vihreillä julisteilla on niin monia lajikkeita ja etuja, että löydät ihanteellisen motiivin sinulle ja tilallesi.

Vihreiden julisteiden vaikutus

Vihreä väri vaikuttaa meihin fyysisesti ja henkisesti monin eri tavoin. Se voi rauhoittaa, rentouttaa ja nuorentaa sekä auttaa meitä lievittämään ahdistusta, masennusta ja hermostuneisuutta. Lisäksi vihreä tuo mukanaan myös toivon, terveyden ja uudistumisen tunteen. Esimerkiksi Ladies in White on täydellinen esimerkki näistä tunteista, sillä se kuvaa aivan upeaa maisemaa, joka ei ole vain lohduttava vaan myös valtavan inspiroiva. Panorama forest on toinen esimerkki vihreiden julisteiden voimasta, kohde, joka näyttäisi uskomattomalta missä tahansa asuin- tai liikekäytävässä herättäen sitä toiveikkuutta ja rauhaa, jota me kaikki loppujen lopuksi tavoittelemme. Vihreät julisteet voivat olla myös kulttuurinen tunnusmerkki, sillä eri sivilisaatioissa vihreällä on erilaisia ja syvällisiä merkityksiä. Yksi ensimmäisistä ja tunnetuimmista vihreän värin kulttuurisista assosiaatioista on se, että se on Irlannin kansallisväri, ja se yhdistetään yleisesti hyvään onneen. Voit käyttää vihreitä julisteita ilmaisemaan mieltymystäsi näihin kulttuurisiin merkityksiin ja osoittamaan persoonallisuutesi maailmankatsomuksellisemman puolen kuin jotkut ehkä odottavat.

Erilaisia sävyjä

Vihreiden julisteiden lukuisien teemojen lisäksi myös vihreän sävyissä, joita tässä korkealaatuisessa kategoriassa esiintyy, on valtava kirjo. Esimerkiksi oliivinvihreä edustaa perinteistä rauhan väriä. Esimerkiksi The Earth's Fine Skin -teos korostaa tätä kaunista sävyä hämmästyttävällä tavalla ja näyttää meille rehevän maiseman, jossa on esillä luontoäidin upeat kurvit. Tämä on todella ikivihreä juliste, sillä se voi nostaa minkä tahansa asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilan aivan toiselle kauneuden, tyylin ja mielekkyyden tasolle. Tummanvihreä taas voi edustaa kunnianhimoa ja vaurautta. Näin ollen vihreä juliste, kuten Outer Space Cosmos, voi olla kuva, joka valaisee yritystilan ankeat seinät osoittaakseen, että tämä paikka ja siellä olevat ihmiset ovat menossa jonnekin. Kuten sanonta "vihreämmät laitumet" viittaa, vihreiden julisteiden väri ei merkitse vain tilanteen parantumista vaan myös jonkinlaista uudestisyntymistä. Katso vaikkapa Tunnel of Trees -julisteita ja näet välähdyksen edessä olevista mahdollisuuksista ja unelman elossa pitämisestä, niin voimakas on Photowallin erinomaisen vihreiden julisteiden valikoiman voima.

Luonto vihreissä julisteissa

Vihreää pigmenttiä löytyy luonnosta, mikä on harvinaisuus verrattuna muihin suosittuihin voimakkaisiin väreihin. Kaikki luonnossa esiintyvät kauniit variaatiot vaikuttavat osaltaan siihen, että vihreiden julisteiden valikoimassamme on fantastinen valikoima vihreän sävyjä ja sävyjä. Näiden vihreiden sävyjen ja sävyjen runsaus voi tehdä valinnan rajoittamisen vain yhteen vaikeaksi, mutta älä huoli. Vihreät julisteet ja niihin liittyvät vivahteet ympäröivät meitä päivittäin luonnossa, joten voit luonnollisesti sekoittaa ja yhdistellä niitä kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jonka haluat kunnostaa. Vihreissä julisteissa on myös runsaasti olentoja, jotka saattavat tätä kaunista sävyä yksilöllisillä luonteenpiirteillään ja persoonallisuuksillaan. Tiger Yin Yang on taiteellinen tulkinta tästä, todella houkutteleva taideteos, joka merkitsee sitä, mitä vihreät julisteet voivat tuoda huoneeseen visuaalista painoarvoa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.