Valkoiset julisteet

Valkoinen on luonnostaan positiivinen väri, ja se yhdistetään aina puhtauteen, valoon, turvallisuuteen, puhtauteen ja täydellisyyteen. Photowallin valkoisten julisteiden valikoimasta Lue lisäälöydät korkealaatuisimmat motiivit, ainutlaatuisimmat mallit ja rikkaimmat yksityiskohdat. Kaikki edellä mainitut piirteet näkyvät ja ovat läsnä teemoina koko valkoisten julisteiden valikoimassa. Tällä väriaineella on runsaasti vaikutuksia silmään, mutta myös mieleen. Kuten tavallista, voit silti mukauttaa nämä kohteet vastaamaan yleistä estetiikkaasi, sisustustasi ja muita kodin tai toimiston värijärjestelmiä.

Valkoisten julisteiden monet mielleyhtymät

Valkoinen väri vaikuttaa mieleen ja kehoon auttamalla henkistä selkeyttä, edistämällä uudistumisen tunteita, auttamalla puhdistamisessa ja kannustamalla ajatusten ja tekojen puhdistamiseen. Se voi myös edustaa onnistunutta alkua. Valkoiset julisteet voivat siis symboloida uuden kodin tai uuden toimiston sisustamista. Kuvittele, että esimerkiksi Bicycle Art on keskipisteenä asunnossasi talon siunaamisen aikana tai Suminagashi Marbling Kuro IIII on seinäkoristeen keskeinen osa, kun toivotat vieraat tervetulleiksi toimistosi avajaisjuhliin. Nämä valkoiset julisteet eivät ainoastaan näytä upeilta visuaalisesti, vaan myös kutsuvat keskustelemaan ja luovat optista dynamiikkaa, jota tarvitaan paljon missä tahansa tilassa. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettet liioittele sitä liikaa valkoisella. Ihmissilmälle valkoinen on kirkas ja loistava väri, joka voi aiheuttaa päänsärkyä, jos sille altistuu paljon tai liian pitkään. Photowallin valkoisissa julisteissa on juuri sopiva määrä valkoista, kunhan valitset huolellisesti muut sisustuselementit, joiden kanssa se on kontrastissa.

Let it snow

Koska valkoinen on lumen väri, sitä käytetään usein myös edustamaan viileyttä, yksinkertaisuutta ja tietysti talvea. Vuoden kylmin vuodenaika on erittäin suosittu teema valkoisissa julisteissa, ja niissä on paljon upeita malleja, jotka saavat huoneesi näyttämään upealta. Ne voivat toimia muistutuksena siitä ilosta, jota tunsit lapsena lumessa ollessasi, tai motivaattorina käydä lumessa, jos et ole vielä kokenut sitä. Esimerkiksi Hiking Trail in Sylarna, Ruotsi, olisi ihana matka ensikertalaiselle, sillä se esittelee Skandinavian ihania vuoristoja, jotka ovat ihanteellisia talviurheiluun ja vastaaviin. Powder Snow Chamonixissa, Ranskassa on toinen valkoinen juliste, joka esittelee lumen upeaa kauneutta. Tässä tapauksessa sen rinnalla on myös mukaansatempaavaa toimintaa, joka korostaa luonnon rauhallisuuden ja meidän ihmisten aikaansaaman energian välistä kontrastia. Kuten huomaat, valkoiset julisteet voivat kertoa niin monia tarinoita eri muodoissa riippumatta siitä, asetatko sen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan.

Eläinten maailma valkoisissa julisteissa

Yksi yleisimmistä valkoisissa julisteissa esiintyvistä aiheista ovat eläimistön ihanat otukset. Hevosista lintuihin, on niin monia kiehtovia kuvia, joita voi ihailla. Eläimet ovat jo itsessään hyvin kiehtovia, mutta niiden yhdistäminen kaikkein positiivisimpiin väreihin tekee siitä melkein ylivoimaisen. Silmäsi vetävät heti puoleensa nämä valkoiset julisteet, joissa on upean kauniita eläimiä niiden luonnollisissa elinympäristöissä sekä ihmisen tekemien rakennelmien läpi kurkistellen. Esimerkiksi Artic Fox on niin söpö ja pörröinen, että haluat kurottaa kättäsi ja halata suloista otusta. Tämä on myös yksi valkoisista julisteista, jotka sopivat erinomaisesti lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Illusion of Power (vaikka 13 hevosvoimaa) on toinen valkoinen juliste, jolla on maksimaalinen visuaalinen vaikutus. Siinä näkyy 13 hevosta, jotka tulevat sinua kohti niin yksityiskohtaisesti, että saatat ottaa askeleen taaksepäin, kun katsot tätä valkoista julistetta ensimmäistä kertaa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.