Violetti julisteet

Violetti on nykyaikana suosittu sisustusväri, koska siinä yhdistyvät sinisen rauhallinen vakaus ja punaisen kiihkeä energia. Se yhdistetään usein kuninkaallisuuteen, ylellisyyteen ja Lue lisääkunnianhimoon. Photowallin violetit julisteet voivat tuoda nämä upeat piirteet kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jota haluat kaunistaa. Tämä erityinen pigmentti on myös hyvin monipuolinen, ja sen eri sävyt viittaavat erilaisiin merkityksiin. Purppuranpunaisilla julisteilla on myös paljon teemoja, jotka kattavat yksilöllisen makusi. Purppuran vaaleat ja tummat sävyt voivat herättää erilaisia tunteita ja Näin ollen sillä on paikkansa missä tahansa huoneessa, jossa sitä haluat käyttää, ja se on myös helposti sovitettavissa muihin sisustustyyppeihin. sisustukseen.

Lilojen julisteiden merkitys

Violetti väri on luonnossa harvoin esiintyvä väri, ja sen vuoksi sillä nähdään usein olevan pyhä ja syvä merkitys. Laventeleita, orkideoita, syreeniä ja orvokkeja pidetään herkkinä ja arvokkaina. Niin monet merkitykselliset merkityksiä, joita tämä väriaine tuo mukanaan, violetit julisteet voivat saada aikaan niin monia ihania vivahteita ja yhteyksiä, että ne tuovat aivan uuden ulottuvuuden asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Koska violetti edustaa myös luovuutta, viisautta, suuruutta ja taikuutta, arsenaalissamme on lukemattomia fantasia-aiheisia violetteja julisteita. Tämä tuo esiin taiteellisen ja mielikuvituksellisen puolesi sekä tarjoaa uskomattoman visuaalisen painoarvon, kiinnostavuuden ja tasapainoa. Astral Unicorn on yksi tällainen teos, jossa esiintyy myös suosittu myyttinen olento, yksisarvinen. Tämä tietty violetti juliste saattaa kiinnostaa myös nuorempaa väkeä, erityisesti lapsia ja teini-ikäisiä, sillä se on yksisarvinen on suosittu hahmo naisväestön keskuudessa.

Moninkertaiset vaikutukset

Violetti väri tuottaa monenlaisia vaikutuksia mieleen ja kehoon. Näitä ovat muun muassa mielialan kohottaminen, mielen ja hermojen rauhoittaminen, hengellisten tunteiden luominen ja tietenkin mielikuvituksen ja luovuutta. Photowallin violetit julisteet eivät näin ollen sovellu vain kotiin, vaan myös yritystilaan. Osoitteeseen asuintilaa voit ottaa esimerkiksi Fuji-vuoren sumuisen järven yllä, joka rentouttaa ja antaa kylmäävän tunnelman. Tämä on erittäin tärkeää, sillä kotimme ovat paikkoja, joihin tulemme rentoutumaan ja unohtamaan päivittäisen stressin. Kuten Toimistotiloihin kannattaa valita energisempi violetti juliste, kuten esimerkiksi jokin seuraavista Akvarellimaailmankartta violetti. Tämä motiivi ei ainoastaan näytä upealta, vaan myös korostaa maailmankatsomuksellista luonnettasi ja stimuloi luovuutta toimistossa. Vapaa-ajan tilaan harkitset ehkä violettia julistetta, jossa on enemmän elinvoimaa ja energiaa, Drag Cityn tai Lancelotin kaltaisilla kohteilla. Nämä motiivit tuovat luonnetta ja toimintaa tilaan.

Lilojen julisteiden sävyt

Violetin eri sävyillä ja sävyillä voi olla erilaisia merkityksiä. Vaalea violetti edustaa naisellista energiaa ja herkkyyttä sekä romanttisia ja nostalgisia tunteita. Voit nähdä tämän Blush Purple -nimisessä kohteessa, joka on hienovarainen mutta vaikuttava violetti juliste, joka sopii täydellisesti makuuhuoneeseen. Tumma violetti herättää itsetutkiskelun ja syvällisen ajattelun tunteita, kuten esim. violetti juliste nimeltä Abstract Painting. Tämä saa sinut todella mietteliääksi joka kerta, kun katsot sitä, stimuloi aivosolujasi ja ehkä kannustaa sinua luovuuteen. Violetin kirkkaat sävyt viittaavat vaurauteen tai... jopa kuninkaallisuuteen. Violet Poppy Harmony on esimerkki tällaisista violeteista julisteista, jotka tuovat huoneeseen ylellisyyden tunnetta. A hyvin vaalea versio violetista on viime aikoina vallannut aseman vastasyntyneen huoneen päävärinä. Se on pehmeä väri, joka huokuu tyytyväisyyttä ja joka on helppo silmille, kuten esimerkiksi Watercolor Minimalism -värissä näkyy VIIII, joka on ihanteellinen myös visuaalisesti, koska se ei ole liian naisellinen eikä liian maskuliininen, sopiva odottaville lapsille. pariskunnille.
Tuotetiedot