Siniset julisteet

Ihmisen intohimo sinistä väriä kohtaan on iät ja ajat vanha, ja sillä on paljon tekemistä luontaisen rauhan kaipuumme kanssa. Sininen taivas ja meren sinertävä väri ovat eräitä luonnoLue lisään seesteisimpiä ja vakuuttavimpia asioita. Photowallin laadukkaiden sinisten julisteiden avulla voit nyt tuoda tämän ikivanhan halun asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Käden ulottuvilla olevien sinisten julisteiden lukuisat vaihtoehdot tyydyttävät jokaisen maun ja tarpeen. Koska sininen on itsessään vahva väri, voit yhdistellä sinisiä julisteita moniin muihin värimaailmoihin esteettisestä ja yleisestä suunnittelusta riippuen. Sinisten julisteiden valikoima on niin monipuolinen, että saat taatusti käsiisi jotakin, joka vastaa persoonallisuuttasi ja luonnettasi ja joka on toteutettu tyylillä, runsailla yksityiskohdilla ja ainutlaatuisilla malleilla.

Siniset julisteet upeisiin sisätiloihin

Kuten jo mainittiin, kaunis taivas ja rauhallinen meri ovat kaksi asiaa, jotka todella antavat sielulle ja aisteille kaivattua helpotusta elämän stressistä. Niinpä ei todellakaan ole kovinkaan yllättävää, että meret ja taivas ovat vahvasti edustettuina Photowallin sinisten julisteiden valikoimassa. Koska sininen on ehdottomasti yksi makuuhuoneiden yleisimmistä väreistä, on järkevää hankkia sininen juliste, jossa on taivaan kauneutta tai vesielementtien viehätystä, jotta huoneen lohdullinen tunnelma vahvistuisi entisestään. Sininen on usein väri, joka välittää harmoniaa ja rauhoittavaa energiaa, mikä puolestaan edistää sisäistä rentoutumista ja paranemista. Tied to the Ocean on tästä täydellinen esimerkki, sininen juliste, joka on yksinkertainen mutta voimakas ja jossa näkyy meren tyyneys yhdessä taivaan avaruuden kanssa. Siniset julisteet voivat ottaa kaksi luonnon parasta puolta ja tuoda ne tiloihisi, jolloin voit pohtia, rentoutua ja toipua.

Hieman historiaa

Sinistä väriä käytettiin ensimmäisen kerran yhdessä muiden värien kanssa luolamaalauksissa viimeisen jääkauden lopulla. Muinaisessa Egyptissä rikkaan sinistä lapislazuli-kiveä käytettiin ylellisissä koruissa ja koristeellisissa koristeissa. Koska sininen väri on luonnossa suhteellisen harvinainen, oli pitkään hyvin vaikeaa selvittää, miten sinistä pigmenttiä voitaisiin louhia. Lisäksi lapislazulin tai sinisen pigmentin tuonti idästä oli länsimaalaisille niin kohtuuttoman kallista, että he ponnistelivat pitkään ja hartaasti synteettisen pigmentin luomiseksi sinistä väriä varten. Kemisti Johann Jacob Diesbach onnistui vihdoin 1700-luvun alussa, ja länsimaalaiset saivat vihdoinkin värin käyttöönsä ilman omaisuuksia. Sinun onneksesi tätä upeaa pigmenttiä on saatavilla hyvin paljon kaikissa sävyissä, joita voit kuvitella, ja sinisissä julisteissa on runsaasti motiiveja, jotka ilahduttavat sinua. Koska tiedät nyt tämän värin tuomisen historian kotiovellesi, valitse sininen juliste, kuten Midnight Blue Hydrangeas with Gold, joka on kaunis maalaus, jossa on läsnä sinisen eri sävyjä. Tämäntyyppinen sininen juliste voi tehdä mistä tahansa huoneesta visuaalisen vaikutuksen ja luoda pysyvän vaikutuksen sinuun, perheeseesi, ystäviisi ja muuhun seurueeseesi.

Sinisten julisteiden eri teemat

Photowall pitää aina tärkeänä sitä, että sen julisteluokat ovat monipuolisia. Tämä pätee myös sinisiin julisteisiin, joissa ei ole vain luontoa, vaan paljon muitakin aiheita. Vaikka tarjolla on paljon tosielämän kohtauksia, joiden yksityiskohdat ovat niin runsaita, että tuntuu kuin olisit kirjaimellisesti kuvassa, sinisiä julisteita on myös suuri valikoima taideteoksia, joissa tämä hämmästyttävä väri on esillä. Esimerkiksi Candle Sperm Whale on sopiva esimerkki siitä tosielämän laadusta, jonka siniset julisteet voivat tuoda huoneeseesi. Tämän motiivin monimutkaiset ja erityiset piirteet voivat kuljettaa sinut toiseen maailmaan, nimittäin vedenalaiseen maailmaan, jossa vaellat tämän valtamerten lempeän jättiläisen kanssa. Niille, jotka ovat taipuvaisempia hieman särmikkäämpään, sinisistä julisteista löytyy sellaisia teoksia kuin Tribute, jossa luurankorokkari soittaa säveliään hautausmaalla yön sinisen ympäröimänä.
Tuotetiedot