Pinkki julisteet

Kun puhutaan herkästä väristä, joka on suloinen, söpö, romanttinen ja hellä, useimmat ajattelevat heti vaaleanpunaista. Tämä väriaine yhdistetään usein kukkiin, vauvoihin ja yleiseen Lue lisääsuloisuuteen. Tähän väriin liittyy kuitenkin paljon muutakin, kuten Photowallin erinomaisesta vaaleanpunaisten julisteiden valikoimasta näet. Vaaleanpunaisissa julisteissa on paljon teemoja, joihin voit tutustua. Koska vaaleanpunaisen sävyjä on niin paljon, sinun on vaikea olla löytämättä vaaleanpunaista julistetta, joka sopii sinulle ja huoneeseen, jota haluat kaunistaa. Olipa kyseessä asuin-, liike- tai vapaa-ajan tila, vaaleanpunaiset julisteet kohottavat tunnelmaa ja antavat sisustukseen tiettyä karismaa.

Pinkin julisteiden vaikutus

Vaaleanpunaista väriä kutsutaan joskus universaalin itserakkauden ja toisten rakkauden väriksi, koska se edustaa ystävyyttä, kiintymystä, harmoniaa ja lähestyttävyyttä. Vaaleanpunainen on punaisen värin makea puoli. Kun punainen herättää intohimoa, aggressiota ja toimintaa, suuret määrät vaaleanpunaista väriä voivat itse asiassa luoda fyysistä rentoutumista ja pehmeyttä. Vaaleanpunaisissa julisteissa näet paljon tätä, mutta se ei tee näistä esineistä yhtään vähemmän voimakkaita ja visuaalisesti stimuloivia. Siinä missä punainen ilmentää rakkauden kuumuutta ja intohimoa, vaaleanpunainen puhuu enemmän sen romanttisesta ja viehättävästä puolesta. Vaaleanpunaiset julisteet voivat herättää tyyneyden, rentoutumisen ja tyytyväisyyden tunteita sekä neutralisoida epäjärjestystä tai pehmentää turhautumista. Tämä on erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen väline optisessa arsenaalissasi, sillä se voi hajottaa stressaavia tilanteita ja antaa huoneeseen viileän tunnelman. Et voi olla raivoissaan, jos katsot Swirling Smoke -tyyppistä vaaleanpunaista julistetta, joka on melkein kuin visuaalinen hattara, joka auttaa sinua istumaan alas ja hengittämään.

Hieman historiaa

Suurimmassa osassa länsimaista maailmaa vaaleanpunainen väri yhdistetään usein naisellisuuteen, mutta näin ei ole aina ollut. Oli aika 1920-1940-luvuilla, jolloin vaaleanpunaista pidettiin parhaiten miehille sopivana värinä, koska se on läheistä sukua punaiselle, mutta ilman sen usein provosoivaa aggressiivisuutta, jonka jälkimmäinen toi mieleen. Kuten joistakin vaaleanpunaisten julisteiden motiiveista voi nähdä, vaaleanpunainen sai fuksiaisen muodonmuutoksen 1960-luvun pop-taiteen liikkeen aikana ja neonhohtoisen herätyksen 90-luvun kukoistuskaudella, ennen kuin se asettui nykyään vuosituhannen vaihteen sukupolven vaaleaksi ja muodikkaaksi väriksi. Voit nähdä tämän kehityksen monissa vaaleanpunaisissa julisteissa, etenkin menneiden vuosien elokuvajulisteissa. Kahdeksan ja puoli voidaan luokitella vaaleanpunaiseksi julisteeksi, jossa näkyy edellä mainittu fuksiainen muodonmuutos.

Styling vaaleanpunaisilla julisteilla

Koko huoneen stailaaminen lattiasta kattoon vaaleanpunaisella ei luultavasti ole monenkaan prioriteettilistan kärjessä, kun kyse on sisustuksesta. Valitettavasti on yleinen harhaluulo, että vaaleanpunaisen kanssa tehdään näin, eli joko kaikki tai ei mitään. Kuten Photowallin vaaleanpunaisten julisteiden valikoimasta näet, tästä pigmentistä on niin monia eri sävyjen ja sävyjen variaatioita, että valinnanvaraa riittää. Tämän seurauksena, jos haluat kotiisi voimakkaan vaaleanpunaisen vaikutelman, voit valita joko paljon yhtä sävyä tai useita vaaleanpunaisia julisteita tilaan, jonka haluat muuttaa. Pidä mielessä, että kuumaa tai voimakasta vaaleanpunaista käytetään viestittämään leikkisyyttä, kun taas vaaleaa vaaleanpunaista käytetään viestimään hellyyttä. Esimerkiksi Graffiti Shape käyttää paljon voimakkaampaa vaaleanpunaista yhdessä muiden värien kanssa tasapainottamaan visuaalista painoa. Watercolor Minimalism XIIII puolestaan hyödyntää vaaleanpunaista parhaiten, ja se on ihana esimerkki vaaleanpunaisesta julisteesta, joka ei ole ylivoimainen mutta voi samalla olla ihanteellinen keskipiste missä tahansa huoneessa viehättävän muotoilunsa ja houkuttelevien väriensa ansiosta.
Tuotetiedot