Lasten huone

Valitsivatpa he sitten eteerisen metsämaan, kilparadan tai suuren eläinkunnan, lapset uppoutuvat unimaailmaansa lastenhuonejulisteiden avulla, jotka tyydyttävät heidän sisäistä mielikLue lisääuvitustaan ja toiveitaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, jossa on tilaa jokaiselle iälle ja jokaista mielialaa kuunnellaan. Lastenhuonejulisteidemme korkea laatu ja yksityiskohtiin kiinnitetty huomio kiehtovat niin nuoria kuin vähän vanhempaakin sukupolvea.

Eläinten valtakunta lastenhuonejulisteissa

Jokaisella lapsella on lempieläin tai -eläimiä, mikä on aito ja universaali totuus. Tästä syystä myös lastenhuonejulisteissa on esillä suuri määrä eläimiä. Olipa lapsesi suosikkieläin sitten maaeläin, vedenalainen olento tai jopa myyttinen olento, meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset. Portrait of a Predator, mustavalkoinen on upea esine, jonka pääosassa on kiistatta kissaeläimistä kaunein ja luultavasti myös kuninkaallisin. Trooppiset delfiinit on vedenalaisen eläimistön faneille tyylikäs ja häikäisevä kokonaisuus, joka näyttäisi upealta lastenhuoneen julisteena missä tahansa kodissa. Fairy Hollowista voi tulla nopeasti monien nuorten tyttöjen lastenhuonejulisteiden rakastaja, sen kauniiden värien ja ihanien keijujen ansiosta. Hevoset ovat myös suuri hitti erityisesti nuorten tyttöjen keskuudessa. Cuddling Horsesin kaltaiset teokset sopisivat hyvin mihin tahansa lastenhuoneeseen tai leikkihuoneeseen, sillä niissä on kaunopuheiset värit ja kauniisti taiteellinen kuvaus näistä kuninkaallisista, elävistä olennoista.

Dinosaurusten maailma

Erityisen pienille lapsillemme suunnatut lastenhuonejulisteemme ulottuvat aina suosituista metsäneläimistä aina lasten kaikkien aikojen rakkaimpaan, mahtaviin ja arvoituksellisiin dinosauruksiin. Jurassic Forest voi olla lapsille yhtä kiehtova, sillä se esittelee kirkkaina ja yksityiskohtaisina piirteinä erilaisia jättiläisliskoja. Dinosaur Friends on varmasti myös hauska ja opettavainen vaihtoehto aloitteleville paleontologeille tai pelkille dinosaurusten ystäville. Nämä lastenhuonejulisteet nostavat takuulla minkä tahansa lapsen henkilökohtaisen tilan kiinnostuksen ja viihteen paikaksi.

Lastenhuonejulisteet oppimisen välineinä

Lastenhuonejulisteemme eivät vain viihdytä ja kiusaa, vaan ovat myös superportti koulunkäyntiin. Edellä mainittu hurja yksityiskohtien huomioiminen poikkeuksellisissa malleissamme ei ole vain kaunistamista vaan myös opettamista varten. Sellaiset kappaleet kuin Animal Map of the World voivat houkutella lapset oppimaan maantieteestä ja monista ihanista paikoista, joita maailmallamme on tarjota. Sama pätee myös Space Shuttle Taking Off, jossa on paitsi upea kuva, myös ilmentymä avaruustutkimuksesta ja siten yritteliäisyyttä inspiroiva lastenhuonejuliste. Jos haet hieman erilaista makua, ehkä lastenhuonejuliste, kuten The Bakery, voisi olla oikea sisustusväline. Tämä lastenhuonejuliste esittää leipomon sisäistä toimintaa, kuten varmaan jo voitkin päätellä, joka on esitetty hyvin yksityiskohtaisesti mutta samalla taiteellisilla infuusioilla.

Ja urheilulle

Vastaavasti urheiluaiheiset kuvamotiivimme, kuten Extreme Skiing tai Soccer Field in Sunlight, voivat houkutella jälkikasvua olemaan aktiivisempi ja harrastamaan urheilua tai toimia inspiraationa urheilullisuuteen. Jalkapallon pelaaminen on valtavan kiehtova teema lastenhuonejulisteissa, joissa näet jalkapalloilijoita kilpailemassa pallosta ja yrittämässä tehdä maalia, mikä on tunne, jonka lapset tuntevat liiankin hyvin ja josta he myös useimmiten nauttivat, kuten esimerkiksi Blue Smoke Soccer -kuvassa. Terve kilpailuhenki auttaa heitä kehittämään sosiaalisia taitoja ja ajaa heitä huippuosaamiseen. Surffaus on toinen lastenhuonejuliste, joka ei vain näytä upealta millä tahansa seinällä, vaan auttaa heitä myös arvostamaan puhtaan valtameren kauneutta ja merkitystä. Niin tai näin, lastenhuonejulisteemme eivät ole vain lohduttamassa ja miellyttämässä, vaan myös motivoimassa lapsia seuraamaan unelmiaan ja vaalimaan nuoruuttaan. Surffaus on toinen lastenhuonejuliste
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.