Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Japanin eminenssi - Canvastaulu - Olohuone

755

aihetta

Vuoret

Olemme luoneet iloksesi lukuisia kauniita vuoristomaisema-aiheisia canvas-tauluja. Jokaisessa kuvituksessa on ainutlaatuista tunnelmaa ja charmia. Ne tuovat pienen palan mieleistäsi mLue lisääaailmaa seinällesi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä tuotteet, joista pidät eniten.

Mahtavat vuoret

Vuori-aiheiset canvas-taulut vangitsevat majesteettiset ja jykevät vuoret taidokkaasti. Nämä ikoniset maisemat kaikkialta maailmasta tuovat todellisen palan kauneutta kaikkiin tiloihin: makuuhuoneeseen, toimistoon, aulaan, eteiseen, kokoustilaan tai jopa ravintolaan. Tämän kategorian taulut miellyttävät varmasti omaa ja vieraidesi silmää: niiden kauneus vangitsee varmasti. Mount Rainier and Alpine Forest at Sunset on pittoreski teos, joka toimii dramaattisena katseenvangitsijana vuorien ja metsän vaikuttavan ja tyynen kauneuden ansiosta. Se saa sinut haluamaan kokemaan tämän erityisen paikan.

Kaunis maisema

No, kaikilla ei ole kuitenkaan mahdollisuutta matkustaa maailman ympäri taloudellisten syiden, perheen, työn tai muiden velvollisuuksien vuoksi. Mutta vaikuttava canvas-taulu, joka vangitsee häikäisevän kauniin vuoristomaiseman lukemattomista eri kuvakulmista, voi tuoda palan kauneimpia luonnonihmeitä kotiisi. Tällainen taulu tuo pehmeyttä ja charmia esimerkiksi moderneihin teollisuustiloihin, jotka ovat yleensä melko paljaita ja värittömiä. Kaunis canvas-taulu voi tuoda tilaan kuin tilaan lämpöä, joka houkuttelee astumaan peremmälle. Geological Formations -kuvitus on vaikuttava näky vuorineen ja ylväine sinisine taivaineen, ja se tekee tilastasi taatusti ainutlaatuisen.

Muokkaa tilaasi

Voit muokata tehokkaasti kaikkia tiloja suuria jokia ja vuoristoja kuvaavilla vaikuttavilla tauluilla. Joet ja vuoret hurmaavat. Tai kokeile esimerkiksi kukkia, peltoja ja vaikuttavia vuoristoja taustalla. Ihastuttavan Reflection of Picos de Europa -kuvituksen elementtejä ovat upea sininen taivas, vaikuttava vuorijono taustalla, ihastuttava joki ja sen peilikirkkaaseen pintaan täydellisesti heijastuvat vuoret sekä ihanat kukat. Tämä maisema on totisesti tyrmäävä. Valitse mieleisesi taulu laajasta valikoimastamme, ja tuo vuorien pittoreski kauneus kotiisi pysyvästi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.