Huoneet

Luokittelimme kangaspainatuksemme huoneen mukaan, jotta löydät etsimäsi helpommin. Täältä löydät leikkisiä vedoksia lastenhuoneeseen, inspiroivia motiiveja toimistoon ja kulinaarisia Lue lisääaiheita sisältäviä kankaita keittiöön.

Seinien koristelu

Tyhjiä seiniä ei kannata laiminlyödä. Ne tarjoavat meille loistavan tilaisuuden tehdä mistä tahansa huoneesta mielenkiintoisen ja ihanan näköinen. Joillekin tyhjät seinät saattavat olla vain tavallisia seiniä, mutta usko meitä, jos sanomme, että ne voivat toimia kankaana, jossa voit näyttää joitakin mestariteoksistasi tai koristella sen erilaisilla seinädekoreilla ja seinäpäällysteillä. Jos tutustut erilaisiin sisustuslehtiin, kirjoihin tai jopa verkkosivustoihin, tulet yllättymään siitä, että seinille voidaan tehdä tonneittain ideoita. Alkaen seinämaalauksista. Näistä hämmästyttävistä seinäpäällysteistä on tulossa trendi näinä päivinä, sillä saatavilla on paljon malleja, joiden avulla tylsät ja tylsät seinät näyttävät eloisilta, eloisilta ja hämmästyttäviltä. Siistiä huh! Tulet varmasti rakastamaan sitä, miten nämä seinämaalaukset luovat jotain poikkeuksellista tavallisesta.

Huoneet tarvitsevat ansaitsemaansa päivitystä

Kotiamme voidaan pitää osana elämäämme. Tämä pätee myös muihin tiloihin, kuten asuntoon ja työpaikkoihin. On aivan oikein, että niitä päivitetään hieman, jotta oleskelusta kodeissamme ja tiloissamme voi tulla inspiroivaa ja viihtyisää. Olohuonetta voidaan pitää yhtenä kodin tärkeistä huoneista. Se on paikka, jossa voimme viettää erilaisia sosiaalisia aktiviteetteja, levätä ja rentoutua. Sisustamalla se seinämaalauksilla, jotka on suunniteltu kauniilla maisemilla ja kaupunkikuvilla, voidaan olohuoneesta tehdä ihanteellinen tällaiseen toimintaan. Yhdistä malleja hämmästyttäviin väreihin, niin sinulla ei ole vain tavallinen olohuone, vaan unelmien olohuone. Lasten makuuhuoneen ja leikkihuoneen voidaan myös katsoa olevan kotiemme sydän. Huoneet, joissa voimme seurata pienokaisemme kasvua. Huoneet, joissa voimme auttaa heitä kehittämään ja parantamaan kykyjään ja taitojaan. Miten? No, me kaikki tiedämme, että lapsemme rakastavat elää sarjakuvien ja satujen maailmassa. Photowallilla on juuri oikeat seinämaalaukset, jotka auttavat heitä hioamaan luovuuttaan ja mielikuvitustaan. Seinämaalauksissa esitetyt hahmot ovat usein osa lastemme jokapäiväistä elämää. He leikkivät niiden kanssa, kohtelevat niitä ystävinä, luovat tarinoita niiden kanssa ja muita. Nämä ovat myös syitä siihen, miksi meillä on tapana ympäröidä heidät leluilla, joissa on piirroshahmoja ja satuja. Toinen talon kiireinen huone on keittiö. Tee siitä upea ruoan säilytystä ja valmistusta varten käyttämällä värikkäitä ja runsaita seinämaalauksia. Ruokaa ja juomia esittävät seinämaalaukset auttavat sinua inspiroitumaan viipymään keittiössä pidempään valmistellaksesi jotain erityistä perheellesi ja ystävillesi. Voit myös nauttia ruokailusta ja seurustelusta heidän kanssaan keittiössä ja kertoa tarinoita siitä, miten yksinkertainen seinämaali voi muuttaa ihanien huoneiden ulkonäköä. Koteihin, joissa on oma miniteatteri, voit lisätä seinämaalauksia, joissa on kuvia suosikkielokuvistamme. Niiden avulla voit nostaa elokuvien katselun aivan uudelle tasolle. Näillä seinämaalauksilla tunnet varmasti olevasi oikeassa elokuvateatterissa. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot