Värit

Väri on yksi, ellei jopa tärkein, sisustusta määrittävä tekijä. Suosikkisävysi värilähetysten löytäminen on helppoa valtavasta valikoimastamme. Mukavuutesi vuoksi olemme jopa lajitellLue lisääeet ne eri ryhmiensä mukaan, jotta sinulla on huomattava valvonta ja kyky valita värijuliste henkilökohtaisten toiveidesi ja spesifikaatioidesi mukaisesti. Lisäksi kaikki nämä tuotteet ja kappaleet voidaan muuttaa vastaamaan yleistä tunnelmaa, jonka yrität luoda värien julisteilla kotiisi, toimistoosi tai muuhun henkilökohtaiseen alueeseen.

Värijulisteiden valinta on sinun

Kun olet kerännyt niin monia luokkia ja tasoja ja lajitellut ne niiden eri sävyjen mukaisesti, sinulla on mahdollisuus selata niitä yksinkertaisella ja edullisella tavalla. Värien julisteiden valikoima on niin laaja, että olet itse asiassa hemmoteltu valinnan varassa. Älä pelkää kokeilla eri sävyjä ja pigmenttejä, sillä sisustaminen on hauskaa puuhaa, kun sinulla on näin paljon vaihtoehtoja valittavana.

Perusvärijulisteet

Perusvärejä kutsutaan myös perusväreiksi, koska niitä ei voi luoda uudelleen sekoittamalla muita värejä, joten ne ovat kaikkien muiden värien rakennusaineita. Näitä värejä ovat erityisesti sininen, punainen ja keltainen. Koska ne ovat ihmisen näkökyvyn kannalta perustavanlaatuisia, on turvallista olettaa, että niiden on sovittava huoneesi pääteemaan. Valitse värijuliste, joka on tarkka tai ainakin lähellä edellä mainittuja värejä.

Sinistä vaaleampi

Useimmat meistä yhdistävät sinisen värin luonnostaan viileään ja rauhaan. Näin ollen on järkevää käyttää sinisiä värijulisteita olohuoneessa ja makuuhuoneessa, ehkä jopa lastenhuoneessa. Koska tämän sävyn motiiveja löytyy avaruudesta metsiin ja vuoriin, vain muutamia mainitakseni, sinulla on kaikki mahdollisuudet antaa tilallesi tasapainoa ja luonnetta. Vaikka sininen huokuu viileyttä, se ei tarkoita, etteikö sinisiä värijulisteita voisi käyttää myös kannanottoina.

Värit julisteet punaisella

Punainen korreloi usein intohimon ja sydämen asioiden kanssa, mikä on luultavasti evoluution synnyttämä väri, sillä se on myös väri, joka on pohjimmiltaan kehomme polttoaine, eli veri. Punaiset värijulisteet ovat suosittuja erityisesti modernin sisustuksen kanssa, mutta myös maalaismaisemassa, jossa on saatavilla hillitympiä punaisia sävyjä. Voit kuitenkin myös pyytää muutoksia haluamaasi punaisen sävyyn, olipa kyse sitten toimistosta, asunnosta tai muista henkilökohtaisista tiloista, joihin haluat ripustaa värijulisteen.

Se oli ihan keltaista

Väriläiskä tekee huoneeseen ihmeitä. Keltaiset värijulisteet ovat yksi suosituimmista teemoista erityisesti nuorille perheille, sillä se viestii uudesta alusta, aivan kuten kaunis auringonnousu, jota meillä on tietysti runsaasti valikoimassamme laadukkaita kankaita. Tämän tietyn värisen julisteen raikkaus toimii käytännössä kaikenlaisissa huoneissa.

Sekundaarivärit julisteet

Sekundäärivärit taotaan sekoittamalla kahta perusväriä tasaisesti. Esimerkiksi keltaisesta ja punaisesta tulee oranssi, punaisesta ja sinisestä violetti ja sinisestä ja keltaisesta vihreä. Keltaisen tavoin oranssi edustaa energiaa ja inspiraatiota, mikä voi sopia erinomaisesti pienelle lapselle, sillä se stimuloi hänen oppimisen janoaan. Näytteet violettivärisistä julisteista ulottuvat arktisen yötaivaan luonnonkauneudesta myyttisen olennon fantastiseen viehätykseen. Vaikka mielesi hyppää heti metsiin ja puihin, kun ajattelet vihreää väriä, vihreiden värien julisteisiimme kuuluu myös kohtauksia avaruudesta, kaupunkimaisemia sekä abstrakteja maalauksia ja ainutlaatuisia tulkintoja kuvioista ja orgaanisista näyttelyistä.

Mustavalkoiset värijulisteet

Emmekö me kaikki vain rakasta mustavalkoisen klassista ilmettä? Se yksinkertaisesti huokuu hienostuneisuutta, tyyliä ja karismaa. Ei ihme, että lähes kaikki valikoimamme sisältävät mustavalkoisia värijulisteita. Moninaisuus on valtava, ja se kattaa kaikenlaisia näkökohtia ja kuvatyylejä, mukaan lukien mutta ei ainoastaan yksityiskohtaista valokuvausta, intensiivisiä muotokuvia, syvällisesti taiteellisia tulkintoja ja paljon muuta. Mustavalkoisten julisteiden yksilöllisyys on ilmiömäistä ja nostaa minkä tahansa huoneen aivan uudelle tasolle.
Tuotetiedot