Valaat

Jos haluat rauhallisia, älykkäitä jättiläisiä sisustuksesi keskeiseksi teemaksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowall on koonnut valtavan valikoiman valasjulisteita, jotka päivittäLue lisäävät välittömästi valitsemiesi huoneiden visuaalista ilmettä. Ne eivät ole vain planeettamme suurimpia olentoja, vaan myös biologisesti ja ekologisesti erityisiä. Valasjulisteisiin kuuluu suurin koskaan planeetallamme elänyt olento, 30 metriä pitkä sinivalasnaaras. Nämä poikkeukselliset syvien valtamerten asukkaat ovat lämminverisiä ja pystyvät kommunikoimaan keskenään valtavien etäisyyksien yli. Ne sukeltavat suuriin syvyyksiin, mutta niiden on haettava ilmaa, mikä näkyy valasjulisteissa tuttuna veden suihkuna niiden pään yläosassa olevasta puhallusaukosta. Voit myös valita upeista korkealaatuisista valokuvista sekä upeista taideteoksista. Riippumatta siitä, minkälaista huonetta olet sisustamassa, valasjulisteet antavat sinulle haluttua ja kaivattua tyyliä.

Valaiden julisteiden symbolinen arvo

Näitä vesieläimiä on ihailtu ja kunnioitettu vuosisatojen ajan. Valaat yhdistetään tyypillisesti myötätuntoon ja yksinäisyyteen sekä tietoon sekä elämästä että kuolemasta. Valaat-julisteet sopivat näin ollen upeaksi seinäkoristeeksi asuintiloihin, kuten olohuoneeseen. Puhallusaukon kautta tapahtuva uloshengitys symboloi omien luovien energioiden vapautumista, mikä voi olla hyvä tekijä hankittaessa valasjulisteita sisätiloihin, kuten työhuoneeseen tai jopa toimiston kokoushuoneeseen. Joissakin kulttuureissa niitä jopa lähes palvotaan, kuten arktisilla alueilla, joilla on legendoja, jotka kertovat, kuinka Suuri Henki loi täydellisimmän eläimen, keulavalaan. Valaan havaitseminen uimassa on alkuasukkaille hyvä merkki, kun taas kuolleen valaan näkeminen rannalla voi olla huono enne. Kun näet näiden valasjulisteiden kauneuden ja syvyyden, tiedät ja tunnet varmasti miksi.

Ekologinen hyöty

Kokonsa, laajan levinneisyytensä ja erilaisten ruokailutapojensa vuoksi valaat vaikuttavat meriin erityisellä tavalla, jolla on todella maailmanlaajuinen vaikutus. Niillä on erityinen ja tarpeellinen tehtävä meriympäristössä. Nämä Photowallin valasjulisteet voivat olla lempeä muistutus, joka kehottaa meitä suojelemaan näitä lempeitä jättiläisiä hinnalla millä hyvänsä. Ihmisillä on tapana niputtaa valaat yhteen, mutta niitä on itse asiassa kahta eri tyyppiä, hammasvalaita ja paaluvalaita. Hammasvalailla on hampaat, joiden avulla ne metsästävät ja syövät kalmareita, kaloja ja hylkeitä. Hammasvalaita ovat muun muassa siitinvalaat sekä delfiinit, pyöriäiset ja valaat, joita voit nähdä valasjulisteissa. Piikkivalaat ovat suurimmaksi osaksi hammasvalaita suurempia, ja niihin kuuluvat muun muassa sinivalaat, ryhävalaat ja keulavalaat. Voit nähdä näitä valasjulisteissa, kuten "Whale Friends", joka on kaunis yksilö, jossa on rauhoittavia sävyjä ja sävyjä, joten se sopii erinomaisesti lastenhuoneeseen.

Muut valasjulisteet

Jotkin valaslajit kuuluvat pisimpään eläneisiin nisäkkäisiin. Tutkijat arvioivat, että edellä mainitut keulavalaat voivat elää yli 200 vuotta! Sama pätee myös valasjulisteisiin, joita voit säilyttää ja jopa lahjoittaa tuleville sukupolville vuosikymmeniä ja vuosikymmeniä eteenpäin. Valasjulisteissa on myös erityinen kategoria, joka on omistettu ryhävalaille. Kyhmyvalaat ovat tunnettuja siitä, että ne laulavat äänekkäitä, monimutkaisia "lauluja". Niiden äänet ovat eläinkunnan monipuolisimpia, ja ne vaihtelevat korkeista vinkumista ja vihellyksistä mataliin, jyriseviin kurinaan. Voit saada nämä hämmästyttävät olennot asuintiloihinne esimerkiksi "Humpback Whale and the Sky" -esineillä. Tämäntyyppiset valasjulisteet voivat todella antaa seinäsi sisustukselle kaunista charmia ja luonnetta.
Tuotetiedot