Kala

Me kaikki tiedämme jotenkin, että kalat ovat aina olleet olennainen osa ihmisen elämää aikojen alusta lähtien. Nykyaikana pidämme myös mielellämme kaloja lemmikkeinä, kumma kyllä. SikLue lisääsi kalajuliste voi olla järkevä koristeena, mutta molempiin suuntiin. Kalat ovat yksi maapallon ainutlaatuisimmista eliöistä, ja ne muodostavat yhden suurimmista ja monipuolisimmista selkärankaisten luokista. Koska kalat elävät vesistöjen syvyyksissä kaikkialla maapallolla, kalajuliste sopii yhtä hyvin mihin tahansa huoneeseen, jonka päätät kaunistaa. Ne ovat todella hämmästyttäviä, kiehtovia ja kiehtovia eläimiä. Kaloja on kaikenmuotoisia, -värisiä ja -kokoisia, minkä näet Photowallin upeassa kalajulisteiden valikoimassa. Kaikkia näitä kalajulisteiden motiiveja voidaan säätää ja muokata oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaisesti.

Kala-julisteiden symboliikka

Kuten jotkut teistä ehkä tietävät, kristityt käyttävät kalaa usein symbolina, joka edustaa Jeesusta tai kristinuskoa yleensä. Kala on kuitenkin läsnä myös monissa muissa uskonnoissa ja kulttuureissa, kuten buddhalaisuuden dhamassa, jossa se symboloi onnea, koska kaloilla on täydellinen liikkumisvapaus vedessä. Kala-julisteiden omistaminen voi siis heijastaa hengellisyyttäsi. Kaloja piirretään usein myös karppeina, joita pidetään idässä pyhinä niiden tyylikkään kauneuden, koon ja valtavan eliniän vuoksi. Nämä käsitykset, ideat ja uskomukset ovat hyvä tunne, kun harkitset kalajulisteen hankkimista tilaan. Kalajuliste, jolla on merkitystä, on aina parempi, sillä se ilmaisee luonnettasi ja välittää, että arvostat kulttuurisia asioita ja uskonnollista kunnioitusta.

Pitkä elämä

Kaloja on ollut maapallolla yli 400 miljoonaa vuotta, ne olivat olemassa jopa kauan ennen kuin dinosaurukset vaelsivat maapallolla. Tuo tuo ikuinen tunnelma asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla kalajulisteen. Lisäksi tunnetaan yli 25 000 kalalajia ja luultavasti paljon enemmän, joita emme ole vielä edes löytäneet, sillä niitä on niin runsaasti maailman merissä, järvissä ja joissa, että uusia lajeja löydetään jatkuvasti. Siksi kalat herättävät ihmisissä aina uteliaisuutta, koska ne elävät meille vieraassa maailmassa. Niiden monimuotoisuus aina väreistä elinympäristöön tekee niistä ihanteellisen lisävarusteen kalajulisteiksi, niitä on vain yhdisteltävä ja sovitettava yhteen tai kontrastoitava muiden sisustuselementtien kanssa. "Fish Tank" on erittäin mielenkiintoinen teos, jossa hyvin karismaattinen kala antaa kalastuskoukulle erittäin mielenkiintoisen ilmeen. Tämä kalajuliste voi näyttää hyvältä missä tahansa kodissa, toimistossa tai muussa tilassa, jonka olet valinnut korjattavaksi tai uudistettavaksi.

Koi kalajulisteissa

Edellä mainituista karpeista, joita idässä pidetään pyhinä, merkittävin on Koi-kala. Sitä on saatavana useissa eri väreissä, ei vain tunnetuimmassa oranssissa. Ne voivat olla väriltään valkoisia, mustia, sinisiä, punaisia, kermanvärisiä ja keltaisia, mikä on toinen syy hankkia kalajuliste, sillä se sopii mihin tahansa valittuun tilaan, jonka haluat suunnitella tai elvyttää. Koi-kalat ovat tunnetusti lajilleen äärimmäisen älyllisiä. Niillä on kyky tunnistaa henkilö, joka ruokkii niitä, ja ne voidaan kouluttaa koiran tai kissan tavoin syömään kädestä. Japanissa koikalat siirtyvät usein sukupolvelta toiselle perintönä. Miksi et tekisi samaa huippuluokan kalajulisteillesi? Kuvittele, että testamenttaisit sukulaisillesi "Koi-kalan" kaltaisen kala-julisteen, se on melkein kuin perisi suvun vaakunan seuraavalle sukupolvelle.
Tuotetiedot