Mustekala

Vaikka mustekalat ovatkin olleet hirviöiden inspiraationa koko historiamme ajan, ne ovat silti kiehtovia olentoja, jotka voivat olla erinomainen keskipiste seinäkoristeessasi. Nämä piLue lisääiska-älykkäät mutta kieltämättä oudot pääjalkaiset näyttävät ilmentävän kaikkea karmivaa ja salaperäistä meressä, mutta ovat myös oudon kauniita ja lumoavia, varsinkin kun niitä tarkastellaan Photowallin mustekala-julisteiden muodossa. Vaikka pelkkä ajatus niiden pehmeistä, muhkeista ruumiista merten pimeydessä voi olla aavemainen, et voi olla ihailematta niiden muukalaismaista viehätystä. Mustekala-julisteet näyttävät, miksi ne ovat inspiroineet olentoja Krakenista ikoniseen merinoitaan Ursulaan ja yhteen Hämähäkkimiehen kuuluisimmista vastustajista, Doc Ociin. Mustekala-julisteet, jotka ovat tunnettuja pyöreistä vartaloistaan, pullistuneista silmistään ja kahdeksasta pitkästä kädestään, voivat varmasti valottaa näiden merieläinten kauneutta. Serkkunsa, kalmarin, tavoin mustekaloja pidetään usein "syvyyksien hirviöinä", vaikka jotkut lajit elävätkin suhteellisen matalissa vesissä. Mustekala-julisteiden kategoriasta löydät motiiveja, joita voidaan käyttää laajasti asuin-, virkistys- ja jopa yritystiloissa.

Tokkopusjulisteiden faktat

Vaikka useimmat mustekalat pysyttelevät merenpohjassa, toiset lajit elävät syvissä, pimeissä vesissä ja nousevat alhaalta aamu- ja iltahämärissä etsimään ravintoa, mistä johtuu myytti niistä syvyyksien hirviöinä. Jos kuitenkin haluat hyödyntää tätä tunnetta, "Interrupted Universe VI" voi olla juuri sinulle sopiva mustekala-juliste. Tässä tyylikkäässä teoksessa on varmasti moderni estetiikka, mutta se yhdistyy fiksusti muinaiseen mustekalojen ihastukseen. Se on siisti mustekala-juliste, joka voi näyttää yhtä hyvältä esimerkiksi eteisessä kuin toimiston taukotilassa. Jos kuitenkin tavoittelet lapsiystävällisempää ilmapiiriä, ehkä "Ocean Treasures" on juuri sinulle sopiva. Tässä mustekala-julisteessa yhdistyvät aiheemme vetovoima ja muut merieläimet, mikä luo upean seikkailukohtauksen. Mikä tahansa lapsen makuuhuone, leikkitila tai jopa opiskelualue hyötyisi tällaisesta dynaamisesta kuvasta seinällä. Lapsia kiinnostaisi myös tietää, että mustekalat ryömivät pitkin merenpohjaa ja työntävät kätensä pieniin aukkoihin etsiäkseen ruokaa. Tämän voi nähdä mustekala-julisteissa, kuten "Octopus".

Maininta

Usko tai älä, mutta kuuluisa filosofi Aristoteles piti mustekaloja tyhminä! Hän kirjoitti, että mustekala on tyhmä otus, sillä se lähestyy ihmisen kättä, jos se lasketaan veteen ja se heittää mustetta itsepuolustukseksi. Hän ei tiennyt, että suuriaivoinen pääjalkainen osaa suunnistaa sokkeloissa, ratkaista ongelmia ja muistaa ratkaisut. Lisäksi mustekalat purkavat asioita huvikseen, mikä tarkoittaa, että niillä on jopa selvät persoonallisuudet! Siitä puheen ollen, mustekala-juliste osoittaa myös, että sinulla on oma persoonallisuutesi, sillä tämä on hyvin ainutlaatuinen teema sisätiloihisi. Sinulla voi olla tosielämän valokuvia, jotka saavat sinut tuntemaan, että voit kurottaa ja koskettaa tätä hämmästyttävää olentoa, mutta myös taideteoksia, jotka antavat tälle vesieläimelle lisää elinvoimaa ja hyvää tunnelmaa mustekala-julisteiden avulla.

Symboliikkaa mustekala-julisteissa

Vastoin yleistä uskomusta mustekaloja ei ole aina yhdistetty pelkoon. Itse asiassa monissa kulttuureissa Etelä-Amerikasta Polynesian saarille mustekaloja on perinteisesti kunnioitettu jumalallisina suojelijoina ja henkisinä oppaina. Mustekala-julisteilla voi olla henkinen vaikutus sisätiloihisi luomalla kauneuden ja rauhallisuuden tunnetta. Myyttinen ja ihmeellinen, joten ei todellakaan ole mikään yllätys, että nämä mustekala-julisteet kiehtovat mielikuvitusta ja innostavat keskusteluun, ehkä jopa tarinankerrontaan ja vastaavaan. Voit vain kuvitella istuvasi olohuoneessa ja kertovasi lapsille meriseikkailutarinaa mustekala-julisteen "Lost at Sea" taustalla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1