Graffiti & katutaide

Pidätkö kirkkaasta, rohkeasta ja värikkäästä katutaiteesta, joka koristaa monien kaupunkialueiden seiniä? Lisää sitten taideteoksia kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tiloihisi ja koLue lisääe ne joka päivä omien määrittelyjesi mukaan koosta ja oikeista sävyistä riippuen. Graffiti- ja katutaidejulisteemme vangitsevat kaupunkitaiteen hengen, jota löytyy ympäri maailmaa. Graffiti ei enää rajoitu pelkästään jalkakäytäville, vaan siitä on tullut valtavirtaa, ja voit valita haluamasi palat koristamaan omia neljää seinääsi. Photowallin erinomainen valikoima graffiti- ja katutaidejulisteita tuo varmasti tilaan sen pienen lisän.

Graffiti- ja katutaidejulisteiden perusteet

Mestariteoksen yksinkertaistettu termi katutaiteen slangissa on nimeltään pala. Sillä kuvataan katutaidetta, joka on paljon monimutkaisempaa, jossa on vähintään kolme eri väriä ja joka vaatii paljon yksityiskohtia, tyyliä ja työtä. Graffiti- ja katutaidejulisteiden arsenaalissamme on runsaasti kappaleita, joissa on kaikenlaisia eri tavoin ainutlaatuisia malleja ja värejä, jotka täyttävät kaikki sisustustoiveesi. Näitä graffiti- ja katutaidejulisteiden arvokkaita esineitä voidaan luonnollisesti vielä muuttaa ja mukauttaa kooltaan ja väreiltään, jos huoneen yleinen sisustussuunnitelmasi sitä vaatii.

Palava halu

Polttavilla teoksilla viitataan katutaideteoksiin, jotka ovat kuumia, eli juuri sillä hetkellä halutuimpia teoksia. Koska päivitämme galleriamme aina yksinoikeudella tekemillämme ulkoasuilla, saat varmasti käsiisi jonkin näistä trendikkäistä graffiti- ja katujulisteista. Hieno esimerkki olisi kohde Evolution, joka on tehty sabluunalla, joka on katutaiteen luomisen muoto, jossa kuvio leikataan paperiin tai pahviin ja ruiskumaalataan sitten seinälle tai jalkakäytävälle. Tämän menetelmän perusti 1980-luvulla Pariisissa Blek le Rat -niminen katutaiteilija, ja sen tunnetuin taiteilija on nykyään Banksy, josta olet ehkä kuullutkin. Yksinkertaisen taustan mutta voimakkaan viestin ansiosta Evolution-graffiti- ja katutaidejuliste näyttää upealta lähes missä tahansa, sillä se antaa lausunnon, jolla on syvempi merkitys, ja sen selkeä tyyli voi silti puhua paljon.

Graffiti- ja katutaidejulisteet Wildstylessä

Wildstyle viittaa toisiinsa lomittuvien kirjainten ja symbolien merkintätyyliin. Vaikka tämä urbaanin taiteen muoto on monimutkainen ja monimutkainen, koska yleensä vain muut katutaiteilijat voivat lukea todellisen sanan, on erittäin suosittu erityisesti nuoremman kansan keskuudessa. Wildstyle-tyylillä tehtyjen graffiti- ja katutaidejulisteidemme elinvoimaiset ja resonoivat värit voivat antaa mille tahansa huoneelle valtavan sysäyksen ja nostaa sen huoneesta joksikin erityiseksi ja mieleenpainuvaksi. Party Graffiti olisi fiksu valinta juuri tähän tunnelmaan, sillä se on epäilemättä heti näkyvissä ja visuaalisesti silmiinpistävä, joten se on loistava valinta esimerkiksi toimistoon viestittämään, että kyseessä on nuorekas ja riehakas yritys. Graffiti- ja katutaidejulisteiden monipuolisuus takaa, että nämä motiivit sopivat mille tahansa alueelle.

Valitse itse

Valitse upea kaupunkitaideteos värikkään, kaoottisen graffitimerkintämuurauksen muodossa, joka sopii täydellisesti, jos pidät abstraktista taiteesta. Loistava tapaus on Music Love Graffiti -teos, joka on räiskyvä ja eläväinen graffiti- ja katutaidejuliste, joka herättää eloa. Jos historia on enemmän sinun juttusi, ehkä grunge-kuvaus nimeltä Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz on sinulle sopivampi kohde. Liquid Graffiti on yksi hämärämmistä valinnoista, mutta joka tapauksessa silti suunnattoman muodikas ja kaunis. Kohteen siniset sävyt ja virtaava hienostuneisuus tekevät siitä hallitsevan esilläolon missä tahansa sen sijoitatkin. Joka tapauksessa Photowallin hienossa graffiti- ja katutaidejulisteiden valikoimassa on jotain jokaiselle taiteen ystävälle ja kaikille, jotka haluavat tuoda sisustukseensa hieman speksejä.
Tuotetiedot