Kolmiulotteinen taide

Yksi Photowallin monipuolisen valikoiman kiehtovimmista luokista on kolmiulotteiset taidejulisteet. Me ihmiset havaitsemme esineiden väliset tilasuhteet vain katsomalla niitä, koska mLue lisääeillä on 3D-havainnointi. joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnolla. Tämä on erittäin tärkeää ottaa huomioon suunniteltaessa oman sisätilojen suunnittelussa, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Ensiluokkaiset kolmiulotteiset taidejulisteemme tarjoavat tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden. joita tarvitaan, jotta järjestelysi erottuu edukseen. Valitse sopiva motiivi kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, jonka olet haluat kaunistaa ja elvyttää.

Kolmiulotteisia taidejulisteita varten käytettävät havaintovälineet

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidessaan ja liikkuessaan päivittäin kolmiulotteisesti, nimittäin seuraavia asioita ilmaperspektiivi, stereoskooppinen näkeminen, kokotuntemus, akkommodaatio ja parallaksi. Ilmaperspektiivi koskee kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu. ilmassa satunnaisesti. Tämän vuoksi sopivan valon löytäminen huoneeseen on hyvin keskeistä, kun käytetään kolmea vaihtoehtoa. kolmiulotteisia taidejulisteita. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että kaksi silmäämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi esimerkiksi lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. Kolmiulotteisten taidejulisteiden käyttö saa sinut nopeasti tiedostamaan nämä päivittäin käyttämämme välineet, mikä ei anna sinulle vain visuaalista nautintoa, vaan myöskin näkemystä optisen maailmamme monimutkaisuuteen ja siten myös näkemystä taiteellisuudesta. Korreloimalla tämän kanssa, tämä kokoelma sisältää motiiveja, jotka eivät ole vain kolmiulotteista taidetta, vaan myös historiallista taidetta. Kreikkalainen Female Bust ja Love Goddess ovat kaksi hämmästyttävää kolmiulotteista taidejulistetta, jotka eivät ainoastaan työllistä edellä mainittuja työkaluja, vaan myös nostaa huoneesi hienostuneisuuden ja luokan tasolle, jota tuskin on ylittää.

Joitakin näytteitä

Nyt on aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin malleihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi erilaiseen aivan uudelle tasolle. Deep Tetris - vaaleanharmaa ja Deep Tetris Color ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta kolmessa kolmiulotteisten taidejulisteiden valikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistiin ja hyödyntämällä sen ominaisuuksia. ainutlaatuista taidekäsitystä, joka antaa kotihuoneellesi tai toimistosi alueelle valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan haluamaasi tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikitellä ja tuottaa erilaisia asetelmia, joissa nämä kolmiulotteiset taidejulisteet auttavat ja tuottavat halutun kosmeettisen muutoksen. Kolmiulotteiset taidejulisteissa on myös enemmän teollisuusaiheisia esineitä, kuten Drain Pipes, joka on erittäin mielenkiintoinen teos, joka ei näyttäisi sopimattomalta asuin- tai yritystiloissa.

Lisää kolmiulotteisia taidejulisteita käytettävissänne

Jotta saisit vielä enemmän vaihtoehtoja ja vinkkejä niiden käyttöön, tässä on lisää näytteitä ihmeellisistä valikoimasta. Faceted 3D Wall esimerkiksi voi aivan varmasti tehdä kolmiulotteisesta taidejulisteestasi kuumaa huutoa. kaikissa juhlissa, joita vietät kotonasi, toimistossasi tai muissa henkilökohtaisissa kapeikoissasi. Tunnistettava järjestely tulee varmasti herättää kiehtovuutta ja tuottaa visuaalista mielenkiintoa. Tässä valikoimassa on myös lisää maantieteellisiä esimerkkejä, jotka vaihtelevat välillä Kaakkois-Aasiassa sijaitsevasta Hongkongin buddhistipatsaasta ja Euroopassa Oslossa, Norjassa sijaitsevasta Vigelandin veistospuistosta, sekä Vapaudenpatsas eloisan taivaan alla Yhdysvalloissa. Nämä kolmiulotteiset taidejulisteet voivat olla ihanteellinen tilasi keskipiste, joka ei ainoastaan näytä upealta ja upealta vaan myös näyttää sinusta toisenlaisen puolen, maailmanmatkaajan puolen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-32 32:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.