Tuo yksi hämmästyttävimmistä, salaperäisimmistä ja suosituimmista linnuista sisustukseesi hankkimalla pöllöjulisteita Photowallin tarjoamana. Nämä viisauden symboleina tunnetut petoliLue lisäännut ovat olleet käytössä niin akateemisessa maailmassa kuin populaarikulttuurissakin. Rakastettavat tai pelottavat, pöllöjulisteet tekevät välittömän visuaalisen vaikutuksen ympäristöönne. Yli 200 lajia elää kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta, joten pöllöt ovat tuttu, joskin arvoituksellinen näky. Myös niiden huippuunsa viritetyt aistit, joiden avulla ne voivat metsästää saalista kaikkialla maailmassa, ovat osaltaan vaikuttaneet kiehtovasti. Ne ovat myös pirun söpöjä, jos voimme lisätä. Käytä pöllöjulisteita päivittääksesi asuin-, virkistys- tai jopa yritystilojesi julkisivuja. Meillä on ainutlaatuisia malleja, upeita värejä ja erilaisia teemoja, jotka saavat pöllöjulisteesi tuntumaan aivan uudelta ulottuvuudelta. Pöllöjulisteissa on jokaiselle jotakin, ja jos se ei riitä, voit aina mukauttaa ne mieleiseksesi ja mieltymykseksesi.

Suurpeto

Ystävällisestä ulkonäöstään huolimatta pöllöt ovat itse asiassa melkoisia metsästäjiä niiden huomattavasti kehittyneiden aistien ansiosta. Pallomaisten silmämunien sijaan pöllöillä on "silmäputket", jotka ulottuvat kauas kalloon, mikä tarkoittaa, että niiden silmät ovat paikallaan, joten niiden on käännettävä päätään nähdäkseen. Silmien koko auttaa niitä näkemään pimeässä, ja ne ovat kaukonäköisiä, minkä ansiosta ne pystyvät havaitsemaan saaliinsa metrin päästä. Pöllöjulisteet, joissa nämä linnut näkyvät saalistamassa, ovat upeita. Ota esimerkiksi "Bird of Prey" -niminen pöllöjuliste, jossa eläin on täydessä lennossa ja hyökkäystilassa. Vielä yksi asia: on itse asiassa myytti, että pöllöt pystyvät kääntämään päätään 360 astetta. Linnut voivat kääntää kaulaansa 135 astetta kumpaankin suuntaan, mikä antaa niille 270 asteen kokonaisliikkeen. Luun sopeutuminen, supistumiskykyiset verisuonet ja niitä tukeva verisuoniverkosto mahdollistavat sen, että pöllöt voivat kääntää päätään niin pitkälle katkaisematta aivojen verenkiertoa. "Spirit of The Forest" on pöllöjen juliste, joka esittelee tämän prosessin. Se on kaunis ja ahdistava teos, joka voisi näyttää yhtä hyvältä niin kodin olohuoneessa kuin toimiston taukohuoneessa.

Pöllöjulisteet faneille

Käytännössä jokainen tuntee pöllön populaarikulttuurista, oli se sitten kirjoista tai elokuvista. Esimerkiksi Hedwig, joka on Harry Potterin uskollinen höyhenpeitteinen ystävä ja lähettipoika. Tämä luminen pöllö on suosittu valinta erityisesti lasten keskuudessa, ja sen voi nähdä pöllöjulisteissa, kuten "Snowy Owl", joka on yksinkertainen mutta tyylikäs muotokuva. Sitten on vielä Pöllö, Nalle Puhin ystävä, joka yrittää aina antaa hyviä neuvoja, vaikka onkin hieman kaikkitietävä! "Sumuinen pöllö" on pöllöjuliste, joka kuvastaa tätä luonnetta, upean tunteikas kuva, joka on samanaikaisesti houkutteleva ja salaperäinen. Tämä on Photowallin pöllöjulisteiden kauneus, siinä yhdistyvät näiden lintujen lapsiystävällinen vetovoima ja sfinksimäinen viehätysvoima yhdeksi kauniiksi kategoriaksi.

Pöllöjulisteet symboleina

Jotkut sanovat, että pöllö on yölle kuin kotka päivälle. Siksi pöllöjulisteet ovat niin suosittuja ja voivat näyttää hyvältä käytännössä missä tahansa. Pöllöt ovat yleensä paranormaalin viisauden, kuninkaallisen hiljaisuuden ja hurjan älykkyyden symboli. Tämä johtuu siitä, että ne ovat sekä suuria ajattelijoita että metsästäjiä, sillä ne suunnittelevat mieluummin strategiansa kuin käyttävät raakaa voimaa. Nämä linnut ovat olleet suosittuja jo muinaisista ajoista lähtien, sillä ne esiintyvät egyptiläisissä hieroglyfeissä ja 30 000 vuotta vanhoissa luolamaalauksissa Ranskassa. Esimerkiksi Japanissa on jopa pöllökahviloita, joissa voi hengailla pöllöjen kanssa teetä juoden! Pöllöjulisteet, kuten "Short-Eared Owl" tai "Winter Owl", voivat synnyttää samanlaisen tunteen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1