Flamingot

Kirkkaan vaaleanpunaisista höyhenistään ja puujaloistaan tunnetut flamingot voivat nyt olla sisustuksen keskipiste. Todella eksoottinen valinta seinäkoristeeksi, ja flamingojulisteet Lue lisääherättävät varmasti uteliaisuutta perheessäsi, ystävissäsi ja vierailijoissa. Nämä kahlaajalinnut ovat saaneet nimensä espanjankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "liekinvärisiä", ja niiden parvi on todella kunnioitusta herättävä näky. Flamingoilla on tapana seistä yhdellä jalalla, eivätkä tutkijat ole vielä saaneet selville, miksi. Nämä ovat vain joitakin faktoja, joita voit oppia ja jakaa, kun esittelet ylpeänä Photowallin flamingo-julisteesi. Flamingo-julisteiden hankkiminen on järkevää siksi, että nämä linnut ovat tuttu näky jopa niille, jotka eivät ole koskaan nähneet niitä tosielämässä. Edellä mainitut pitkät jalat ja taaksepäin taivutetut polvet, pitkät kaarevat kaulat ja ennen kaikkea vaaleanpunainen sävy tekevät niistä todella mieleenpainuvan näkymän. Olipa kyseessä sitten asuintila, kuten olohuone, tai yritystila, kuten toimiston taukotila, se hyötyy varmasti flamingo-julisteesta, joka kohottaa tunnelmaa.

Flamingot-julisteiden tärkein vetonaula

Kuten jo vihjattiin, flamingojen väreillä on suuri merkitys siinä, miksi ihailemme näitä lintuja. Vaaleanpunainen väri tulee beetakaroteenista, jota flamingot syövät äyriäisissä ja planktonissa. Eläintarhan flamingot muuttuvat itse asiassa valkoisiksi, jos niiden ruokavaliota ei täydennetä elävillä katkaravuilla tai karotenoidipigmenttejä sisältävällä flamingoruualla. Luonnollista väriloistoa voi todella arvostaa flamingojen julisteissa, kuten "Flamingo kultaisen auringon kanssa" -julisteessa. Niiden siipien alla olevat höyhenet, joita kutsutaan lentohöyheniksi, ovat mustat. Ne näkyvät vain silloin, kun linnut lentävät, kuten flamingojulisteessa "Greater Flamingos". Tämä flamingo-juliste on häikäisevän kaunis, ja se voi lisätä sisustukseen kaivattua syvyyttä ja avaruutta. Flamingonpoikaset syntyvät harmaavalkoisilla höyhenillä, jotka muuttuvat vaaleanpunaisiksi vasta vuoden tai kahden kuluttua. Voit todistaa tämän kauniissa kuvassa nimeltä "Caribbean Flamingo", joka on toinen flamingojuliste, jolla voi olla välitön visuaalinen vaikutus seinilläsi.

Lisää tietoa

Kun flamingo havaitsee mahdollisen päivällisen, se upottaa päänsä veteen, kääntää sen ylösalaisin ja kauhoo kalan käyttäen ylempää nokkaansa lapion tavoin. Ne pystyvät myös "juoksemaan" vedessä verkkoselkäisten jalkojensa ansiosta saadakseen vauhtia ennen kuin ne nousevat taivaalle. Ota kiinni tämän uskomattoman luonnollisen prosessin lopputulos flamingojulisteissa, kuten "Flamingon lento". Flamingo-julisteissa voit jopa tarkkailla, miten ne ruokkivat poikasiaan motiiveissa, kuten "Become Pink". Nämä linnut rakentavat pesiä, jotka näyttävät mutakummuilta vesistöjen varrella, sillä ne kokoontuvat yleensä mutalaguuneihin tai laguuneihin, joissa ne löytävät matalan suolaisen veden saalista. Näissä elinympäristöissä petojen on myös vaikea liikkua. "Flamingot sumussa" osoittaa, että tämä valinta on paitsi älykäs, myös hieno flamingo-juliste.

Flamingot-julisteet symboleina

Varhaisessa egyptiläisessä kulttuurissa flamingot edustivat Ra-jumalaa, joka tunnettiin auringon jumalana. Heidän mielestään eläimet olivat muistutuksena kyseisen jumalan toiminnasta. He tekivät kaikkensa varmistaakseen, että nämä eläimet säilyivät, kuten meidänkin pitäisi tehdä. Anna flamingojulisteiden olla lempeä muistutus siitä, että meidänkin on pidettävä huolta planeetastamme. Esimerkiksi Perussa flamingoa pidetään pyhänä eläimenä, ja niitä säilytetään usein ja niitä esiintyy erilaisissa taideteoksissa. Flamingo-julisteet, kuten "Flamingo Heaven", ovat heijastus näiden lintujen kauneuden vangitsemisesta. Myös monissa kirjoissa on viittauksia flamingoihin, kuten klassikkoteoksessa Liisa Ihmemaassa. Liisa päätyy käyttämään sellaista vasaraa pelatessaan krokettipeliä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-74 74:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.