Hevoset

Hevoset ovat yksi kuninkaallisimmista ja kiehtovimmista maan päällä kulkeneista olennoista, ja ne ovat olleet osa historiaamme siitä lähtien. Hevoset eivät ole olleet vain ensisijaineLue lisään kulkuväline, vaan myös aitoja kumppaneita ja liittolaisia monilla merkittävillä matkoilla. Hevosjulisteiden kokoelmamme heijastaa tätä yhteyttä ja korostaa niiden saavuttamaa asemaa. Osoitteesta Pegasuksesta, antiikin Kreikan myyttisestä siivekkäästä hevosesta, Comancheen, kenraali Custerin tuhoon tuomitun 7. ratsujoukon ainoaan eloonjääneeseen hevoseen. ratsuväki Little Big Hornissa, hevoset ovat olleet yhtä lailla osa sankareita, myyttejä ja symboleja kautta koko ihmiskunnan kokemuksen. Ne ovat monissa kulttuureissa vielä tänäkin päivänä armon, voiman ja kauneuden kuva, mikä on hyvin ilmeistä myös hevosissa. hevosjulisteiden valikoimassamme. Ihastuksemme näihin hämmästyttäviin eläimiin alkaa hyvin nuoresta iästä lähtien, ja me olemme luultavasti kaikki joskus ratsastaneet tai ainakin haaveilleet ratsastavamme hevosella. Nyt voit tuoda tämän tunteen ja tunteen asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla tilaan hevosjulisteen.

Kaikenlaisia hevosjulisteita

Photowall pitää tärkeänä ja ylpeänä sitä, että julisteiden valinnasta tulee yhtenäisempää, helpompaa ja helpommin lähestyttävää. Näin ollen, olemme luoneet viisi alaluokkaa tälle hevosjulisteiden osiolle, jotta valintaprosessisi olisi hauska ja helpompi. sujuvaksi. Seuraavissa hevosjulisteiden alaluokissa on kullakin oma ainutlaatuinen, yksilöllinen vetovoimansa. Hevoset julisteet on Arabihevoset, varsat, islanninhevoset, ponit ja oriit. Arabian Horses sisältää niin valtavan houkuttelevia motiiveja, kuten Walking along the Beach, upea hevosjuliste, joka näyttää upean yksilön galppailemassa pitkin rantaa. rannalla, ja se on kuvattu kauniilla mustavalkoisilla väreillä, mikä tekee siitä vielä dramaattisemman. Varsaat sisältää sellaisia kohteita kuin Foal and Mare by... the Stream, joka lämpimillä väreillään ja ystävällisellä muotoilullaan sopii hyvin myös pikkulapsille ja lapsille. Jos olet taipuvainen johonkin tummempaan ja kypsempään, ehkä Flock of Icelandic Horses Islanninhevoset-ryhmästä on sinulle sopiva hevosjuliste. Brittiläiset ponit saa varmasti nuoret tytöt vinkumaan ihastuksesta, sillä se kuvaa joitakin ihastuttavia Ponies-tason hevosjulisteiden eläimiä. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä Stallions sisältää Rocky Mountain Stallionin, vain yhden upeimpia tosielämän kuvia näistä siroista otuksista toiminnassa.

Taidetta nuorille

Kuten jo mainittiin, hevosjulisteet käsittää varsin monenlaisia motiiveja, jotka sopivat myös lapsenkin käyttöön. makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Yhdistämällä tämän yhteen kokoelmamme kauniita taideteoksia, tämä voi tehdä ihanteellinen ottelu, joka varmasti miellyttää lastasi tai lapsiasi. Aihe itsessään on jo hieno piirros kohta kaikenikäisille lapsille, sillä ne kuuluvat usein heidän mielestään suosikkieläimiin, erityisesti nuorten tyttöjen. Fell Poniesin kaltainen hevosjuliste kiehtoo heitä ehdottomasti ja yhdistää heidän ihailunsa olentoihin yhdessä taiteellisen maalauksen viehättävään kauneuteen. Tämä saattaa jopa houkutella lapsesi harrastamaan taidetta ja ratsastusta. itse. Myös nuoremmille, pikkulapsille, on tarjolla jotain, kuten Eläimet puutarhassa, joka jossa on hevosjulisteiden päähenkilön lisäksi muita söpöjä olentoja.

Hevosjulisteiden symboliikka tilassasi

Monissa kulttuureissa hevoset edustavat vapautta ja valtaa. Näet ja tunnet paljon tätä Photowallin hevoset-julisteissa. julisteiden kokoelmassa. Myös eläimen värillä on paljon merkitystä tämän asian kannalta. Tietyissä intiaanien heimoissa valkoiset hevoset edustavat henkimaailmaa. Roomalaiset yhdistivät punaiset tai ruskeat hevoset sodanjumala Marsiin, Ne myös usein kuvataan vetämään auringonjumala Helioksen vaunuja. Hevosia pidetään myös kelttiläisessä mytologiassa hevosten katsotaan tuovan onnea ja hyvää onnea. Kuvittele nyt hevosjuliste Sky Horsesin tapaan vuonna kotiisi tai toimistoosi. Se luo dynaamisuuden tunnetta ja varmasti luo keskipisteen, joka tuottaa mahdollisimman paljon visuaalisen vaikutuksen.
Tuotetiedot