Matelijat & sammakkoeläimet

Elävät värit ja eksoottiset maisemat ovat tervetullut lisä mihin tahansa sisustukseen. Luonnon kiehtovimpia ja kiinnostavimpia eläimiä esittävät matelijoiden ja sammakkoeläinten julisLue lisääteet eivät ole vain jännittäviä ja kiehtovia, vaan ne tarjoavat myös kurkistuksen näkymättömiin maailmoihin. Ainutlaatuisia ja epätavallisia olentoja kuvaava matelijoiden ja sammakkoeläinten julistekokoelma on sekä leikkisä että innostava ja siten loistava viihde niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä osiossa on iguaaneja, käärmeitä ja krokotiileja, jotka on esitetty hämmästyttävän yksityiskohtaisesti ja vaikuttavilla värimaailmoilla. Matelijoita ja sammakkoeläimiä -julisteita voi käyttää käytännössä missä tahansa tilassa, ja ne tekevät taatusti visuaalisen vaikutuksen, olipa kyseessä sitten asuin-, liike- tai virkistysalue. Kaikki matelijoiden ja sammakkoeläinten julisteissa esitetyt motiivit voidaan sovittaa sisustuksen estetiikkaan, värimaailmaan ja muihin koristeisiin.

Ero matelijoiden ja sammakkoeläinten välillä

Nimi matelija viittaa hiipiviin tai ryömiviin eläimiin, kun taas nimi sammakkoeläin viittaa kaksoisolentotapoihin. Matelijat ja sammakkoeläimet luokiteltiin aikoinaan eläintieteellisesti matelijoiksi niiden monien yhtäläisyyksien vuoksi. Siitä huolimatta on tärkeää tarkastella ensin myös yhtäläisyyksiä, jos haluat sekoittaa ja sovittaa yhteen matelija- ja sammakkoeläinjulisteesi. Ensinnäkin, ja se on yleisimmin tiedossa, molemmat ovat kylmäverisiä, mikä tarkoittaa, että niiden sisäiset lämmönlähteet ovat niin vähäisiä, että niiden on turvauduttava ulkoisiin lämmönlähteisiin ruumiinlämpönsä säätelemiseksi. Muita yhteisiä piirteitä ovat, että matelijat ja sammakkoeläimet pystyvät muuttamaan ihonväriä, näkemään tarkkaan, käyttämään naamiointia, puremaan ja paisuttamaan kehoaan välttääkseen saalistusta. Tunnistetaan myös niiden väliset erot, jotta voit tehdä järkevämmän valinnan matelija- ja sammakkoeläinjulisteiden suhteen. Matelijoilla on suomujen peittämä iho, ne hengittävät ilmaa keuhkojen kautta ja munivat kovakuorisia munia maalle. Sammakkoeläimet ovat eläimiä, jotka voivat elää maalla tai vedessä, ja niille on ominaista kostea rauhasmainen iho, kidukset ja suomujen puuttuminen. Matelijat ja sammakkoeläimet -julisteissa on molempien ryhmien eri edustajia, ja niissä on ainutlaatuisia kuvioita, runsaasti yksityiskohtia ja kiehtovia värejä.

Julisteet matelijoista ja sammakkoeläimistä tilasi symbolisena elementtinä

Vaikka käärmeet ja käärmeet saattavat kauhistuttaa monia ihmisiä, näitä olentoja on käytetty niin monissa muinaisissa kulttuureissa symboloimaan sekä positiivisia että negatiivisia elementtejä. Tämä voi tehdä ihanan stimuloivan ja ehdottomasti huomiota herättävän teeman huoneeseesi käärmeen avulla matelijoiden & sammakkoeläinten julisteissa. Käärmeet symboleina on yksi vanhimmista ja yleisimmin käytetyistä symboleista lukemattomissa muinaisissa kulttuureissa merkitsemään laajaa palettia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat viisaudesta kuolemaan, ylösnousemuksesta lisääntymiseen ja niin edelleen. On turvallista sanoa, että matelijoiden ja sammakkoeläinten juliste asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilassa luo keskustelua ja herättää uteliaisuutta. Dark Leaves II -julisteessa ei ole vain reheviä värejä, sävyjä ja sävyjä, vaan siinä on myös salaperäisyyttä, sillä matelijoiden ja sammakkoeläinten juliste on taiteellisesti toteutettu, mutta se myös jotenkin kätkee pääaiheen. Tämä matelijoiden ja sammakkoeläinten käärmejuliste on ehdottomasti ehdokas useampaan kertaan katsottavaksi, koska sen visuaalinen painoarvo on valtava.

Liskoille suunnatut matelijat & sammakkoeläimet -julisteet

Kuten aiemmin mainittiin, Photowallilla on matelijoiden & sammakkoeläinten julisteita pienille. Crocodile Frontin kaltainen teos korostaa pelottavaa olentoa tosielämässä, mutta täällä matelijat & sammakkoeläimet -julisteissa taiteellisesti ja muodikkaasti toteutettuna. Jopa teini-ikäiset tykkäisivät tästä nimenomaisesta matelijat & sammakkoeläimet -julisteesta, sillä sillä on suuri visuaalinen painoarvo ja se voi näyttää hyvältä makuuhuoneessa, opiskelualueella tai henkilökohtaisessa tilassa. Kameleontti on toinen matelijoiden ja sammakkoeläinten juliste, joka voi vetoaa yhtä lailla sekä lapsiin että teini-ikäisiin, sillä tässä teoksessa on trendikäs ulkoasu ja upeat värit.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1