Hahmot & ihmiset

Hahmot ja ihmiset -julisteet ovat yksi suosituimmista kategorioista, erityisesti lasten keskuudessa. Sarjakuvilla, kuvakirjoilla ja animaatioilla on suuri merkitys lasten kasvatuksessLue lisääa ja suurimmassa osassa omaa lapsuuttamme. Ne ovat ensimmäisiä ystäviämme, hahmoja, joilta opimme ja joita ihailemme, sekä lähes loputon viihdykkeen lähde kaikille lapsille. Hahmot ja ihmiset -julisteet voivat olla täydellinen koriste minkä tahansa lapsen makuuhuoneessa, opiskelualueella tai leikkitilassa. Näitä ystävällisiä ja söpöjä motiiveja voidaan muuttaa yleisen suunnittelusuunnitelman ja värimaailman mukaisesti. Käytä hahmoja ja ihmisiä -julisteita koristamaan ja elvyttämään uudistettavaksi valitsemaasi huonetta.

Joitakin hahmoja hahmojen ja ihmisten julisteissa

Vaikka vaihtoehtoja on lukuisia, joitakin tämän kategorian merkittävimpiä toimijoita ovat skandinaaviset persoonallisuudet Mamma Mu ja kaksikko Pettson ja Findus. Mamma Mu on Jujja ja Tomas Wieslanderin luoma fiktiivinen lehmä, joka esiintyi ensin ruotsalaisessa lastenradiodraamassa ja myöhemmin Sven Nordqvistin kuvittamissa LP-albumeissa ja kirjoissa. Tämä erityinen sarja kertoo puhuvasta Mamma Mu -lehmästä ja hänen parhaasta ystävästään, variksesta nimeltä Kråkan. Näet näitä kahta runsaasti hahmo- ja henkilöjulisteissa, kuten Mamma Mu & Kråkan -Mamma Mu får ett sår -nimisessä motiivissa, joka kuvaa upeasti näiden kahden päähenkilön välistä suhdetta ja jonka taustalla on luonnonkauneudestaan tunnettu ruotsalainen maaseutu. Pettson ja Findus on toinen ruotsalaisen kirjailijan Sven Nordqvistin kirjoittama ja kuvittama lastenkirjasarja. Kirjat kertovat vanhasta maanviljelijästä Pettsonista ja hänen kissastaan Finduksesta, jotka asuvat pienessä ränsistyneessä maalaistalossa maaseudulla. Kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 6 miljoonaa kappaletta, ja ne on käännetty 44 kielelle. Voit tuoda tämän maailmanlaajuisen ilmiön myös kotiisi hankkimalla characters & people -julisteen, jossa on nämä kaksi hurmaavaa hahmoa.

Ship ahoy

Leikkiminen on kaikenikäisten lasten suosikkiharrastus. Nämä ovat usein hahmoja, joita lapset ihailevat, jäljittelevät ja ihannoivat. Mitä hyötyä on siis siitä, että hahmoja ja ihmisiä -julisteessa on tällainen henkilö tai ryhmä? Jotta voisimme jäljittää tämän lapsuuden perusidean juuret, meidän on palattava omaan lapsuuteemme. Se johtuu lasten altistumisesta televisiolle, DVD-levyille ja tietokonepeleille, ja sen muuttaminen positiiviseksi hankkimalla hieno hahmo- ja henkilöjuliste. Nämä hahmot voivat usein opettaa lapselle oikean ja väärän eron, sillä tilanteissa, joihin he joutuvat, he valitsevat oikean teon. Vaikka termillä merirosvo itsessään on hieman huono mielleyhtymä, se on saanut suosionsa takaisin tietyn elokuvasarjan myötä. Kapteenin keskeisestä hahmosta on tullut eräänlainen antisankari nykyaikana. Merirosvot IV Valkoisella voi olla ihanteellinen hahmoja ja ihmisiä -juliste, joka innostaa ja stimuloi lapsesi mielikuvitusta ja analysoi joskus hankalia tilanteita.

Hahmojen ja ihmisten julisteiden edut lapsellesi

No, ensinnäkin satujen kaltaiset asiat edistävät lapsen mielikuvitusta ja kulttuurista lukutaitoa. Lapsen mielikuvitus on hyvin voimakas ja ainutlaatuinen asia. He eivät käytä sitä vain tarinoiden ja leikkien keksimiseen, vaan se on keskeinen osa heidän luovaa ajattelutapaansa ja voi määrittää, millainen koulutus, ura ja elämä heillä on tulevaisuudessa. Näiden hahmojen ja ihmisten julisteiden myötä syntyy myös kulttuurista lukutaitoa, sillä satujen kaltaiset asiat sisältävät usein erilaisia kulttuureja ja tapoja tehdä asioita. Ne opettavat lapsille kulttuurieroista oman maailmansa ulkopuolella, lahjoittavat heille kyvyn oppia uusia asioita ja kokea uusia paikkoja sekä opettavat heille hyvin tärkeän suvaitsevaisuuden piirteen. Photowallin hahmoja ja ihmisiä -julisteet eivät ainoastaan tarjoa visuaalista mielenkiintoa, vaan ne toimivat myös opetusvälineenä, kun ne sijoitetaan lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkitilaan. Dancing Auroras on täydellinen ja osuva esimerkki tästä käsitteestä, sillä se on kauniisti miellyttävä ja söpö taideteos, joka kuvaa kaikkia sadun klassisia elementtejä, ja se voi toimia täydellisenä iltasatuna hahmo- ja henkilöjulisteen muodossa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-81 81:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.