Huoneet

Täältä Photowallilta löydät huonejulisteita kaikenlaisille alueille. Etsitpä sitten aktiivisesti kuviomotiivia eteiseen, hillityissä väreissä olevaa julistetta makuuhuoneeseen, omituiLue lisäästa koristetta keittiöön tai hauskoja varhaiskasvatusaiheisia kuvia lastenhuoneeseen, meillä on kaikenlaisia huonejulisteita sinulle huippulaadukkaina. Nämä huonejulisteiden valikoimat voidaan myös muotoilla sinun ehtojesi mukaan.

Tee vaikutuksen huonejulisteilla

Tarttuva ja lumoava näky kotiin tai toimistoon astuttaessa jättää aina selvän ensivaikutelman ja on loistava keskustelun aloittaja. Tutustu huonejulisteiden kokoelmaamme ja löydä sopiva esimerkiksi eteiseen tai eteiseen. Yksinkertaisista mutta voimakkaista kuviomalleista, kuten Shimmering Valley -nimisestä kappaleesta, julistavampaan motiiviin, kuten Mad Madrid, mustavalkoinen, valikoima huonepostereita takaa, että teet voimakkaimman vaikutuksen koristellessasi tilaa, jossa saat ensimmäisen kerran seuraa.

Elämää unelmaa huonejulisteiden avulla

Olohuone on usein vuorovaikutuksen keskipiste, ja siellä voi antaa parhaan lausunnon persoonallisuudestaan ja maustaan. Siksi huonejulisteissamme on paljon erilaisia tyylejä, jotka vaihtelevat ihmisistä, eläimistä, puista, abstrakteista maalauksista, taiteellisista kuvauksista ja niin monista muista. Lisäksi kaikki nämä kohteet voidaan muokata vastaamaan muuta sisustustasi. Ainutlaatuisten malliemme korkea laatu ja hämmästyttävä huomio yksityiskohtiin ovat optimaalisia eri värien ja sävyjen sekoittamiseen ja yhdistämiseen perhehuoneessa tai oleskelutilassa, kuten jotkut ihmiset haluavat sitä kutsua. Kuvittele, että jokin October Colors -nimisen huonejulisteen kaltainen huone ilahduttaa yhtä lailla sinua ja kaikkia vieraita, joita saat vieraaksesi kotiisi tai toimistoosi. Tämän huonejulisteen syksyinen tunnelma on hienovarainen mutta kestävä.

huonejulisteet keittiöön

Vaikka keittiö ei ehkä ole ensimmäinen huone, joka tulee mieleen, kun haluaa sisustaa kuvilla, sillä on usein valtavan kestävä vaikutus kodin tai jopa toimiston yleiseen tunnelmaan. Saatat tietysti heti ajatella keittiön kaunistamista ruoka-aiheisilla julisteilla, mutta ota huomioon myös muita teemoja, kuten pinta- ja tekstuurijulisteet, jotka ovat loistava vastine antamaan alueelle rustiikkisen ja kodikkaan tunnelman.

Toimistoaikaa huonejulisteilla

Toimistojen huonejulisteita on myös valtavasti erilaisia, mikä helpottaa oikean komponentin valitsemista paitsi yksilöllisyyteesi, myös yrityksen luonteeseen ja kenties työllistämäsi tai siihen kuuluvan työvoiman energiaan sopivaksi. Jotta saisit joitakin ideoita ja näytteitä, sellaiset stimuloivat kappaleet kuin Let it Rain voivat viestiä, että huoneesi on ahkera, mutta siinä on myös ripaus hauskuutta tuon kauniin oranssin sävyn ansiosta. Toinen voisi olla Madrid City Lights, joka antaa hyvin ammattimaisen mutta samalla vilkkaan takaiskun, mikä tarkoittaa, että teet kovasti töitä, mutta myös leikit kovasti. Valinnanvapaus näiden erilaisten huonejulisteiden kanssa on todella upea.

Nuorten huonejulisteet

Kaikista huonejulisteista lapsille suunnatut julisteet ovat ehkä visuaalisesti kiehtovimpia, sillä optiset tekijät vaikuttavat eniten nuorisiimme. Täydellinen lastenhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai kodin leikkikehään, saatavilla on laaja valikoima ihania kohteita. Mihin tahansa lapsesi tai lapsesi ovatkin taipuvaisia, jokaiselle pienelle poikaselle löytyy jotakin. Kuvamme eläimistä, mielikuvitusolennoista, urheilusta, ulkoavaruudesta, pop-kulttuurin hahmoista ja monista muista aiheista, jotka on toteutettu upeina oikeina valokuvina, värikkäinä maalauksina, houkuttelevina kuvituksina ja informatiivisina infografiikoina, viihdyttävät lapsia ja edistävät myös oppimista. Tutustu valtavaan valikoimaamme ja valitse oikeat huonejulisteet pienokaisillesi.

Huonejulisteet nukkumaanmenoa varten

Makuuhuone on kaikkein henkilökohtaisin tila, joten on järkevää hankkia huonejulisteita, jotka ovat kaikkein intiimeimpiä tai jotka kertovat parhaiten identiteetistäsi. Samaan aikaan useimmat meistä haluavat kamariinsa rauhallisuuden ja hiljaisuuden tunnetta, joka saa aikaan hyvät yöunet ja kunnon levon. Siksi huonejulisteissamme on paljon erilaisia muunnelmia, jotka vaihtelevat rauhoittavasta luonnosta, tuonpuoleisista visioista, syvällisistä sitaateista ja tietenkin yönäkymistä. Kätevän räätälöintimahdollisuutemme ansiosta voit sekoittaa eri tyylejä haluamallasi tavalla ja sovittaa ne juuri siihen tunnelmaan, jonka haluat luoda omiin neljään nurkkaasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.