Avaruus Odyssey - Tapetti - Lastenhuone

231

aihetta

Teinit

On totuus, että nuoret ovat maailman nirsoimmat ihmiset, ellei jopa kaikkein nirsoimmat. Siksi olemme juuri koonnut teinien seinämaalauksia, jotka ovat yksityiskohtaisimpia ja monipuoLue lisäälisimpia. Teinisi voivat valita kankaan, joka puhuttelee eniten heidän ikäänsä, persoonallisuuttaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Yhdessä kanssasi he voivat myös muokata ja muuttaa näitä vaihtoehtoja omien mieltymystensä mukaan.

Teinin henki

Eksklusiivisesta teinien seinämaalausten valikoimastamme löytyy jokaiselle nuorelle jotakin. Luokat ovat niin laajoja ja laajoja, että olemme kattaneet kaiken hämmästyttävistä eläimistä aloitteleville tiedemiehille tai eläinlääkäreille aina kuljetuksiin orastaville kilpa-ajajille tai lentäjille. Sekä pojat että tytöt saavat varmasti ihanteellisesti valitun vaihtoehdon, joka sopii heidän yksilöllisyyteensä ja luonteeseensa. He saavat huippuluokan teini-ikäisten seinämaalauksistamme vapauden tunteen ja perustellun kiinnostuksen sen tietyn kohtauksen motiiviin, joka koristaa heidän makuuhuoneensa tai ehkä heidän omaa työhuoneensa tai pelihuoneensa.

Joitakin näytteitä teinien seinämaalauksista

Jotta saisit nopean yleiskuvan laadukkaasta valikoimastamme, tässä on muutamia ainutlaatuisia malleja ja arvokkaita esimerkkejä teinien seinämaalauksista. Yksi hieno teinihenkeä osoittava teos on nimeltään Skil, joka on tehty tag-tyyliin, joka puolestaan on katutaidetta yksinkertaisimmillaan, mutta silti hip ja julistava. Se on pohjimmiltaan allekirjoitus, joka on tyylitelty, mutta tekee varmasti vaikutuksen ja välittää teini-ikäiselle, että urbaani tunnelma on erittäin tervetullut kotiisi. Dotse voi myös olla hyvä valinta, ja sen vetovoima on hillitympi mutta silti vaikuttava. Mustavalkoisena ja tiiliä taustana, tätä teinien seinämaalausten näytettä voi melkein kuvailla teini-ikäisten urbaaniksi Picassoksi, niin tyylikästä ja armollista se on.

Miltä kuulostaisi kyyti?

Motocross Racer on loistava tunnelmateema, ja mustavalkoisilla sävyillään se näyttää huomattavan siistiltä. Kaksi kilpailijaa tiukassa takaa-ajossa kuvaava teinien seinämaalausten yksilö näyttäisi hyvältä missä tahansa, mutta erityisesti nuorten huoneessa, koska se välittää sen vapauden ja seikkailunhaluisen asenteen, joka määrittelee useimmat teinit. Sitten on vielä At Speed, kaunis maalaus vanhan koulukunnan speedsteristä, joka on toteutettu upeilla väreillä. Teinien seinämaalaukset, kuten nämä, eivät ainoastaan näytä näppäriltä, vaan voivat myös toimia katalysaattorina, joka innostaa nuoria harrastamaan taidetta, joka on toinen mielekäs ja terveellinen harrastus nuorille.

Rock on teinien seinämaalaukset

Toinen merkittävä ja mieluinen harrastus monille teiniporukoille on musiikki, olipa se sitten laulamista tai tanssimista. Joskus nuoret haluavat mieluummin ilmaista identiteettiään äänien ja liikkeen voiman ja ilmaisuvoiman kautta. Superstar Rocker on varsin voimakas taideteos, mutta täysin läpäissyt tuon artikulatiivisen kannanoton, joka viestii tarpeesta tulla kuulluksi ja nähdyksi taiteilijana. The Subtle Bow on myös yksi näistä ihmeellisistä teini-ikäisten seinämaalauksista, joka kuvaa kahta poseeraavaa balettitanssijaa, jotka on aseteltu terävin yksityiskohdin ja tyylikkäin sävyin.

Kasvatuksellinen dispositio

Koska kaikki teinit eivät ole pelkästään tyyliä ja asennetta, meillä on myös ensiluokkaisia valintoja, jotka lisäävät oppimisarvoa valitsemillesi teinien seinämaalauksille. Edelleen tai herättää heidän kaipuunsa tiedon kehittämiseen tarjoamalla heille kaunistus, joka ei vain valaise huonetta, vaan tarjoaa myös alustan heidän koulutusintresseilleen. Earths Solar System voi herättää innostuksen astrologiaan ja avaruustutkimukseen, kun taas Metro World Map on hyvin kiehtova katsaus maapalloon, joka on luotu maanalaisen metroliikenteen karttojen tapaan, mikä ehkä aktivoi teini-ikäisesi matkustushaluja. Teinien seinämaalaukset, kuten nämä, voivat palvella useita tarkoituksia nuorten erilaisissa henkilökohtaisissa tiloissa.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.