Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Earth in Space

Tässä Earth in Space -taustakuvassa esitettyjen maisemien avulla voit katsella ulkoavaruutta tähtitieteilijän silmin. Anna sen ripustaa tuhansia tähtiä seinillesi ja esitellä yötaivaan hämmästyttävää kauneutta toimistosi tai kotisi sisustuksessa. Kirkas ja sumuinen tähtikaistale lumoaa jokaisen huoneeseesi astuvan ja tekee paikastasi valtavan ja valoisan näköisen. Lumoavien tähtien lisäksi maailmankaikkeudessa leijuu myös planeettoja, joista maapallo on lähin. Kaikki taivaankappaleet näyttävät realistisilta, mikä tekee tästä ulkoavaruuden taustakuvasta entistäkin huvittavamman. Anna taikuuden kulkea lävitsesi ja vieraidesi läpi sisällyttämällä se kotisi sisustukseen.

Miten Maa avaruudessa -taustakuva saa sinut tuntemaan

Galaksin ihmeet ovat yksi sisustuksen kiehtovista teemoista. Se voi inspiroida aikuisia ja saada lapset unelmoimaan. Ensinnäkin tähtien tuijottamisessa on jotain inspiroivaa. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että avaruus, galaksi tai tähtien täyttämä yötaivas on rohkaiseva näkymä. Ne antavat ihmisten pohtia rauhaa, tarkoitusta tai unelmia. Näin ollen kotiomistajien, jotka haluavat tuntea olonsa inspiroituneeksi asuin- tai liiketiloissaan, tulisi pukea olohuoneensa, makuuhuoneensa tai ruokailuhuoneensa tällä avaruus-seinätarrauksella. Toiseksi lapset rakastavat avaruusnäkymien tuijottamista, koska se ruokkii heidän ihmettely- ja uteliaisuustajuaan. Ravitse pikkuisten uteliaita mieliä asentamalla se heidän makuuhuoneeseensa, leikkihuoneeseensa tai lastenhuoneeseensa.

Ulkoavaruuden kotisuunnittelun inspiraatioita aikuisille ja lapsille

Voit joko käyttää tätä ulkoavaruuden seinätaidetta huoneesi pääpainopisteenä ja saada aikaan seesteisemmän ja kypsemmän ilmeen tai lumoavana sisustusesineenä lapsillesi luodaksesi jännittävän huoneen suunnittelun. Voit yhdistää edellisen neutraalien värien, kuten kermanväristen ja valkoisten kanssa. Valitse aksenttikappaleiksi pastellivärisiä violetteja ja sinisiä, sillä ne sopivat tämän avaruusaiheisen seinäkoristeen teemaan ja näyttävät rauhallisilta. Avoin tila ja tasaiset pinnat saavat galaksihuoneesi näyttämään tilavammalta. Valitse lopuksi lämmin ja viihtyisä valaistus ja noudata puhtaita linjoja. Jälkimmäistä varten voit luoda hauskan kodin suunnittelemalla lapsille tähtitieteestä inspiroituneen makuuhuoneen. Joitakin sisustusideoita tähän teemaan ovat kuun muotoinen lamppu, planeettakello, galaksipeitto, planetaarion lamppu ja pimeässä hohtavat koristeet.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e40619
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.