Muokkaa ja tilaa Hinta 35 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Green Soccer

Tee lausunto pukeutumalla seinäsi tällä vihreällä jalkapallotapetilla. Tämä tapetti, jossa näkyy ilmassa lentävä jalkapallo, antaa välittömästi mihin tahansa huoneeseen hauskan ja henkevän persoonallisuuden. Urheilusta inspiroituneen tapetin väri on elinvoimainen vihreä, joka herättää optimismia, tehokkuutta ja energiaa. Vihreä on myös tunnettu siitä, että se on miellyttävä silmille. Sisustussuunnittelijat käyttävät joskus elinvoimaista vihreää, kun he haluavat antaa raikasta ja elinvoimaista energiaa taloon, toimistoon ja muihin tiloihin. Väri luo myös luonnollisuuden ja rauhallisuuden tunnetta. Pysy motivoituneena vihreän jalkapallotapetin avulla. Tapetin yksittäinen aihe, joka esittää palloa liikkeessä, antaa innostunutta ja eloisaa energiaa - se sopii sinulle, jos haluat tuntea olosi tuottavaksi ja intohimoiseksi koti- tai työympäristössäsi. Tapetti voi kannustaa sinua olemaan aktiivinen ja määrätietoinen. Kun pallo lentää kohti maalia kovalla voimalla- älä unohda keskittyä omiin tavoitteisiisi ja osua rohkeasti tavoitteisiisi. Anna sisustuksellesi urheilullinen muodonmuutos Ilmaise rakkautesi urheiluun tai näytä, että elät aktiivista elämää tämän vihreän jalkapallotapetin avulla. Miksi? Sisätilojen suunnittelu tavalla, jonka avulla voit ilmaista kiinnostuksen kohteitasi, tarinoitasi, unelmiasi ja intohimojasi itsevarmasti, on loistava tapa tuntea olosi hyväksi ja tuntea, että kuulut todella kotiisi tai toimistoosi. Jos siis olet aktiivinen ihminen tai sinulla on urheilullinen puoli, tai jos olet joku, joka arvostaa urheilua - seinien peittäminen tällä taustakuvalla on paras tapa näyttää persoonallisuutta ja antaa kävijöiden oppia jotain mielenkiintoista sinusta. Tunne urheilullinen ilmapiiri ja tee kannanotto, kun muutat hiljaisen huoneesi energiseksi alueeksi, jossa voit tuntea olevasi elossa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
GI Collection
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e30306
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.