Lastenhuone

Värikkäitä, persoonallisia ja erittäin yksityiskohtaisia seinämaalauksia täynnä yksityiskohtia lapsillesi. Lasten seinämaalauksia, joissa on kaikkea mielikuvituksellisista tarinankerrLue lisääonnan motiiveista heidän lempieläimiinsä - aivan pienimmille.

Täydellinen huone pienelle lapsellesi

Lastenhuone voidaan määritellä vauvalle tai taaperolle varatuksi makuuhuoneeksi talossa tai muussa asunnossa. Useimmiten lastenhuoneissa on pinnasänky eli sänky, pöytä, vaipanvaihtopaikka ja muita vauvan tarvikkeita. Historiallisesti viktoriaanisen ja edvardiaanisen ajan varakkailla oli sviitin näköinen lastenhuone, joka sijaitsi yleensä talon yläosassa. Lapsilla oli jopa yösija, jossa he nukkuivat, ja päiväsija, jossa he söivät ja leikkivät. Lastenhuoneessa on myös kylpyhuone ja joskus keittiö. Myös lapsen hoitaja tai lastenhoitaja ja lastenhoitaja asuivat sviitissä. Selkeämmän kuvan saamiseksi eri elokuvissa on esitelty niin sanottua unelmien lastenhuonetta. Esimerkkeinä mainittakoon lastenhuoneet Mary Poppinsissa, Peter Panissa ja Jim Hensonin Muppet Babies -elokuvassa.

Ihastuttavat seinämaalaussuunnitelmat lapsillesi

Me kaikki haluamme parasta pienillemme. Yksi parhaista lahjoista, joita voimme antaa heille, on luoda heille ihana huone. Yksi helpoimmista ja luovimmista tavoista on lisätä seinämaalauksia ihanilla ja taiteellisilla malleilla. Jos sinulla ei ole ideaa siitä, mitä suunnittelua lisätä, Photowallilla on juuri oikeat seinämaalaukset lastenhuoneeseen. Lastenhuoneen on oltava hoitava ja lohduttava paikka. Kun vauvat syntyvät, ainoat värit, joita he näkevät, ovat musta, valkoinen ja harmaa. Tuo lastenhuoneeseen joitakin värejä, mutta yritä kuitenkin välttää punaisen käyttöä, sillä se voi hämmentää vauvaa, koska se on ensimmäinen väri, jonka vauva näkee. On suositeltavaa käyttää pehmeämpiä värejä, kuten sinistä, vihreää ja vaaleanpunaista. Nämä ovat värejä, joita vauvat pystyvät havaitsemaan suunnilleen samaan aikaan, kun ne kehittyvät. Birdforest - vihreä, Dappy Forest - pastellinsininen, Disney Classics - Dumbo, A Bugs World - vaaleanpunainen seinämaalaukset ovat täydellisiä esimerkkejä kangastulosteista, jotka sopivat lastenhuoneeseen. Esittele eläinten maailma pienimmille All on Board the Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods ja Birdie Num Nums -seinämaalauksilla. Nämä ovat ihania malleja, jotka tekevät lastenhuoneesta siistin ja upean näköisen. Jungle Multi -seinämaalaukset on upea seinämaalaussuunnittelu, joka on täynnä pehmeitä värejä, joita lapsesi varmasti arvostaa. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, parasta on, että teet lastenhuoneesta erityisen rakkaan lapsesi. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.