Riikinkukot

Yksi maailman kauneimmista linnuista on riikinkukko, joten se sopii erinomaisesti sisustuksen pääaiheeksi. Uroksen värikkäät ja erittäin suuret pyrstösulat ovat näkyvästi esillä PhotoLue lisääwallin riikinkukkotapettivalikoimassa. Kannattaa kuitenkin tietää, että useimmat meistä ymmärtävät nimen "riikinkukko" väärin. Lajin oikea nimi on riikinkukko, ja vain uroksia kutsutaan riikinkukkoiksi, kun taas naaraat tunnetaan oikein riikinkanoina. Yksinkertaisuuden vuoksi tätä luokkaa kutsutaan kuitenkin edelleen riikinkukkotapetiksi, koska siinä on sekä tämän lintulajin uros- että naaraspuolisia edustajia. Riikinkukon luontainen kotiseutu on Intian niemimaa, vaikka kasvattajien muualle tuomia pieniä populaatioita onkin. Ne ovat sopeutuneet elämään metsässä, mutta ihmisen harjoittaman maanviljelyn myötä ne ovat alkaneet hyödyntää myös peltojen rikkaita saaliita, mikä on tehnyt niistä maanviljelijöiden keskuudessa melko epäsuosittuja. Älä kuitenkaan murehdi, sillä riikinkukkotapettien kauniit esineet ilahduttavat ja miellyttävät sinua.

Värit riikinkukkojen taustakuvassa

Me kaikki tiedämme, että sisustuksessa värit ovat todella avainasemassa. Peacocks-tapetissa sinua todella hemmotellaan valinnoilla, sillä käytössäsi on niin monia väriyhdistelmiä. Mikroskooppisen pienet kristallimaiset rakenteet, jotka heijastavat valon eri aallonpituuksia sen mukaan, miten ne ovat sijoitettu, tuottavat kirkkaita fluoresoivia värejä. Kolibrit ja hohtavat perhoset hallitsevat samanlaisen visuaalisen efektin omissa siivissään, mutta vasta "Peacock Garden Midnight Wonderlandin" kaltaisissa riikinkukkotapeteissa näet todella tämän luonnollisen efektin kauneuden ja laajuuden. Valikoivan jalostuksen ansiosta on tavallista, että vankeudessa elävät riikinkukot poikkeavat värikkäästä trendistä ja käyttävät täysin valkoisia höyheniä. Tätä kutsutaan leukismiksi, ja se johtuu geneettisestä mutaatiosta, joka aiheuttaa pigmentin häviämisen. Näitä riikinkukkoja luullaan usein albiinoiksi, mutta leukismia sairastavilla eläimillä ei ole punaisia silmiä, vaan niiden silmien väri säilyy normaalina. Katso vahvistukseksi "White Peafowl" -nimisiä riikinkukkotapetteja.

Keskeinen piirre

Myönnettäköön, me kaikki tiedämme, että tämän linnun määräävä piirre on sen erottuvat pyrstösulat. Peitinhännät, kuten niitä teknisesti kutsutaan, levittäytyvät omaleimaiseksi junaksi, joka on yli 60 prosenttia linnun koko ruumiin pituudesta, ja niissä on värikkäitä "silmämerkkejä" sinistä, kultaa, punaista ja muita sävyjä. Näitä näet runsaasti riikinkukkotapettijärjestelyssämme. Suurta junaa käytetään pariutumisrituaaleissa ja kosiskeluesityksissä, joissa se voi kaareutua upeaksi viuhkaksi, joka ulottuu linnun selän poikki ja koskettaa maata molemmin puolin. Naaraiden uskotaan valitsevan kumppaninsa näiden törkeän hienojen höyhenratojen koon, värin ja laadun perusteella. Voit nähdä osan tästä prosessista riikinkukkotapeteissa, kuten "Peacock Deco". Tämäntyyppinen kuva voi ehdottomasti piristää asuin-, vapaa-ajan- ja jopa yritysten sisätiloja.

Paavojen tapetin symbolinen arvo

Ripaus kulttuuria sisustuksessa on aina tervetullut ja houkutteleva näky. Koska riikinkukko on Intian kansallislintu, riikinkukkotapetit ovat jo valmiiksi etulyöntiasemassa. Linnun majesteettinen ja siro muoto ja sen höyhenpeitteen viehättävät värit ovat aina motivoineet eri uskontokuntien taiteilijoita kuvaamaan sitä eri välineillä savesta kiveen ja seinästä puuhun ja metalliin. Peacock Bohemian kaltaiset riikinkukkotapetit heijastavat tätä aiheen ja taiteilijan välistä yhteyttä. Esimerkiksi kreikkalaiset oppivat riikinkukosta vasta Aleksanteri Suuren valloituksen jälkeen. He lisäsivät linnun nopeasti jumaluuksiensa pantheoniin, kuten kreikkalaisen jumalatar Heran vaunuja vetävät riikinkukot. Koska Heraa pidettiin taivaan ja tähtien jumalattarena, kultaiset ympyrät ja sininen tausta sopivat luonnollisesti. Tämä näkyy esimerkiksi riikinkukkotapeteissa, kuten "Peacocks and Flowers".
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-21 21:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.