Elaimet

Eläimet ovat kiehtoneet ihmisiä jo pitkään. Etenkin lapset ovat olleet kiinnostuneita eläimistä, ja ne ovat aina olleet uteliaita heidän elämässään. Eläinten seinämaalaukset kuuluvat Lue lisääPhotowallin houkutteleviin malleihin, jotka tekevät mistä tahansa huoneesta houkuttelevan ja viihtyisän näköisen. Kun nämä seinämaalaukset ovat tilassasi, saat varmasti huoneen, joka on täynnä iloa ja lämpöä.

Vireä tila eläinten seinämaalauksilla

Seinämaalaukset ovat loistavia seinäkoristeita, jotka saavat minkä tahansa huoneen näyttämään eloisalta ja vilkkaalta. Photowallilla on maailman parhaimpiin kuuluva kokoelma seinämaalauksia, jotka auttavat sinua heti saavuttamaan huoneen ulkonäön, jota olet etsinyt. Meillä olevat mallit ovat luovia ja taiteellisia, ja ne vetävät puoleensa kaikkien niitä katsovien katseet. Eläinten seinämaalaukset ovat värikkäitä malleja, jotka voivat auttaa sinua luomaan oikean tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Esimerkiksi lisäämällä seinämaalauksen lastenhuoneeseen saat varmasti heidän huoneestaan viihtyisämmän ja kutsuvamman. Pikkulapsesi ovat varmasti uteliaita ja hämmästyneitä oman huoneensa seinille lisätyistä kuvista. Heidän huoneillaan on monia toimintoja. Nukkumisen lisäksi lastenhuonetta käytetään myös leikkimiseen, oppimiseen, työskentelyyn ja joskus syömiseen. Kun seinämaalausten, kuten Flying High Birds -taulun, värit saavat heidän huoneessaan aikaan rauhoittavan ja rentouttavan ilmapiirin, joka auttaa lapsia nukkumaan tai nukkumaan päiväuniaikaan. Esimerkiksi Jungle Canopy -maalaukset ovat väririkkaita, jotka saavat myös heidän huoneensa näyttämään eloisammalta ja elinvoimaisemmalta. Seinämaalausten värien lisäksi kuvat voivat myös herättää lapsen kiinnostuksen eläimiin. Nuorten sydämien ja eläinten välillä on aina ollut vuosien ajan side. Nämä herättävät myös heidän kiinnostuksensa olla tietoisempia erilaisista eläimistä, joita on tai on ollut olemassa. Lisää valitsemasi eläinten seinämaalaukset ja sinulla on varmasti am hämmästyttävä keskipiste, jota perheesi ja ystäväsi todella rakastavat.

Eläimet ja sisustus

Eläinkuviot voivat olla monipuolinen aksentti. Taksidermialla on jo aikansa sisustusmaailmassa. Siitä tuli suosittua viktoriaanisella aikakaudella, jolloin tuli muotia esitellä karhunnahkamattoja sekä ratsastettuja eläimiä ja lintuja. Silloin oli myös suosittua kerätä yksilöitä, sillä se oli osoitus statuksesta ja taidosta. Luonnon tuominen sisätiloihin oli osittain luonnon ihailua ja merkki ylellisestä elämäntyylistä. 60- ja 70-luvuilla eläinkuvioita ei käytetty ensisijaisesti korostuksina vaan keskipisteenä. Eläinkuvioista tuli suosittuja muodissa. Kun eläinaktivistit vastustivat eläinten käyttöä kodin sisustuksessa ja muodissa, tekoturkisten valmistajat nousivat heitä vastaan. Tekstiilien ja valmistuksen kehittyessä he pystyivät luomaan varhaisia versioita joistakin suosituista tekoturkisvaihtoehdoista ja eläinkuvioiduista tekstiileistä, joita käytetään yhä nykyäänkin. Eläinkuvioita voidaan käyttää menestyksekkäästi säilyttämällä yhtenäinen väripaletti. Niitä voidaan myös sekoittaa ja yhdistellä eri eläinkuvioiden kanssa. Näiden avulla eläinkuvioilla voidaan helposti saada mikä tahansa seinä ja huone näyttämään yksinkertaisesti upealta. Ne todella auttavat luomaan ihanan kodin tai tilan, joka vangitsee kaikkien niitä katsovien silmät.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.