Peipot

Finkit ovat pienimpiä lintuja, joten ne voidaan helposti jättää huomiotta. Nämä pienet hurmaajat kuuluvat kuitenkin suosituimpiin ja yleisimmin pidettäviin lemmikkilintulajeihin kaikkLue lisääialla maailmassa. Finkkutapetit voivat heijastaa tätä tunnetta, sillä nämä korkealaatuiset kuvat ovat niin yksityiskohtaisia ja värikkäitä, että näistä pienistä linnuista tulee sisustuksen jättiläisiä. Koska useimpien suomalaislajien pituus nokasta pyrstölihasten päähän on alle 15 senttiä ja paino alle unssin, monet ihmiset ajattelevat, että ne ovat täydellisiä lintuja pieniin, viihtyisiin koteihin, eikä heitä voi syyttää siitä, että he ajattelevat, että tämä tekee niistä täydellisiä lintuja pieniin, kodikkaisiin koteihin. Pieni parvi finkkejä saattaa kuitenkin vaatia jopa suuremman häkin kuin jotkut papukaijatyypit, koska finkkien on voitava lentää ollakseen onnellisia, joten ne tarvitsevat tilavan aitauksen tai lentohäkin, jossa ne voivat kohota ja käyttää siipiään. Voit antaa niille tämän vapauden hankkimalla finkkien taustakuvan, joka ilmentää tätä vapautta. Siitä puheen ollen, sinulla on myös vapaus muuttaa näitä finkkitaustakuvia värimaailman, henkilökohtaisen maun ja yleisen suunnittelusuunnitelman mukaisesti.

Simppujen taustakuva keinona seurustella

Kaikki vankeudessa pidetyt lemmikkilinnut tarvitsevat jonkinlaista sosialisaatiota menestyäkseen ihmiskodeissa, aika lailla samalla tavalla kuin me ihmiset tarvitsemme sosialisaatiota, jotta emme tuntisi oloamme eristetyiksi ja jotta voisimme luoda mielekkäitä yhteyksiä. Finkkien tapetti voi toimia yhdistävänä välineenä tässä suhteessa, koska finkkien tapetin viehättävä luonne luo taatusti siteen sinun ja sen välille, joka katsoo näitä motiiveja tai motiiveja kotonasi, toimistossasi tai missä tahansa muussa tilassa, jonka olet päättänyt korjata. Finkit ovat melko ainutlaatuisia lemmikkilintujen joukossa, koska ne pitävät suurelta osin enemmän toisten finkkien seurasta kuin ihmiskumppanin seurasta. Tästä syystä niitä suositellaan yleensä pidettäväksi pareittain tai pienissä parvissa, toisin kuin yksittäisiä lintuja, kuten papukaijoja, mutta vain jossain määrin. Yleisesti ottaen linnuista, joita pidetään yksin ilman seuraa, tulee usein epäterveellisiä ja henkisesti ja emotionaalisesti epävakaita. Finnien tapetti voi torjua tätä myös sinun, perheesi tai ystäväsi osalta, sillä se houkuttelee heitä liittymään johonkin aivan kuten finkut. Sijoitus on tärkeää, ja mitä näkyvämpi suomutapetti on, sitä enemmän sillä on myönteistä vaikutusta sinuun ja asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi. Kuvittele, että jokin Ivy Offwhiten kaltainen teos valaisee julkisivusi, runsaat yksityiskohdat ja mielenkiintoiset väriyhdistelmät kiinnittävät varmasti huomion ja muodostavat siten mielenkiintoisen keskustelunaiheen.

Huomion löytäminen suomutapetin avulla

Vaikka suomut ääntelevät yhtä paljon tai enemmän kuin muut yleisesti pidetyt lemmikkilinnut, niiden äänet ovat paljon pienempiä, eivätkä ne kantaudu yhtä pitkälle kuin isompien lintujen, kuten papukaijojen ja vastaavien, äänet. Monet, jotka omistavat finkkejä, väittävät, että niiden pehmeät ääntelyt ovat todella varsin rauhoittavia, ja haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa samassa huoneessa lintujensa kanssa. Tämä on ihastuttava ajatus, josta on myös paljon hyötyä, kun valitaan tai valitaan finkkien taustakuvaa. Finkkien sosiaalinen ja rauhoittava luonne tekee finkkutapetista viehättävän sisustusvälineen huoneeseesi. Finch - Purple on finkkutapetti, joka voi olla kotonaan missä tahansa asunnossa tai toimistossa yksinkertaisen mutta voimakkaan muotoilunsa, lämpimien mutta pehmeiden värien ja kiehtovan aiheensa, joka on finkku, ansiosta ja joka ilmentää omituista persoonallisuuttasi ja suunnittelijan ääntäsi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-8 8:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.