Linnut

Linnut ovat hämmästyttäviä, useimmiten lentäviä olentoja, joita voi tavata kaikkialla maailmassa. Meillä ihmisillä on taipumus saada linnuista vapauden tunne, lähinnä siksi, että ne vLue lisääoivat lentää minne haluavat, kun ne nousevat ilmaan, ja me kaikki toivomme joskus voivamme tehdä niin. Photowall voi antaa sinulle saman tunteen laajalla lintutapettivalikoimallamme, joka on kätevästi luokiteltu viiteen alaluokkaan, jotka ovat kottaraiset, suomut, pingviinit, trooppiset linnut ja vesilinnut. Kaikkia näitä upeita motiiveja voi säätää oman estetiikkasi ja sisustuksesi mukaan. Käytä lintutapettia kotisi, toimistosi tai jopa vapaa-ajan tilasi kaunistamiseen.

Lintujen buddyt tapetti

Kottaraiset ovat yksi, ellei suosituimmista lemmikkilinnuista ympäri maailmaa. Nämä kauniit ja hyväkäytöksiset papukaijat, jotka herättävät helposti kenen tahansa huomion olemuksellaan ja upeilla väreillään. Tämä sopii täydellisesti lintujen taustakuviin, sillä nämä kuvatut ihanat olennot esitetään myös valtavissa väreissä ja erilaisissa muotoiluissa. Budgies Medallion Offwhite on hieno esimerkki tästä, sillä se on lintutapetti, jossa on hyvin selkeä kuvio ja jossa näkyvät ihastuttavat budgetit yhdessä kukkien, perhosten ja ötököiden kanssa. Toinen hauska asia, joka on hyvä tietää tästä lintujen taustakuva-osiossa olevasta aiheesta, on se, että vaikka ei ole mitään takeita siitä, että budgia laulaa tai puhuu, budgetit kuuluvat kaikista lintulajeista äänekkäimpiin ja useimmat budgetit osaavat sanoa ainakin muutaman sanan. Voit jopa yhdistää nämä kaksi hankkimalla lintujen taustakuvan lemmikkilintusi budgien kumppaniksi.

Lintujen lintutapetit

Finkuille on tyypillistä niiden jykevä, kartiomainen nokka, jota käytetään siementen avaamiseen. Finkut on myös suurin linturyhmä, jota tavataan lähes kaikkialla maailmassa Australiaa lukuun ottamatta. Ne elävät yleensä metsissä tai muissa paikoissa, joissa on runsaasti puita. Tuo tämä luontokäsitys asuin-, liike- tai vapaa-ajan tiloihisi hankkimalla lintutapetti, joka esittelee näitä ihastuttavia lintuja. Ne haluavat elää runsaassa vehreydessä, joten tee alueestasi vihreämpi hankkimalla upea lintutapetti. Esimerkiksi Finch - harmaa on kaunis ja hyvin erottuva, sillä siinä on voimakas, oksien ympäröimä finch. Tämä on vain yksi runsaista vaihtoehdoista, joita löytyy lintujen tapetista.

Pingviinit lintujen tapetissa

Pingviinit ovat yksi suloisimmista ja uskomattomimmista linnuista! Ne eivät ole aivan samanlaisia kuin muut linnut maailmassa, sillä ne ovat sopeutuneet kylmään ympäristöönsä tavalla, joka tekee niistä poikkeuksellisia. Erikoiseksi ne tekee myös se, että pingviinit ovat lentokyvyttömiä lintuja, sillä kun muilla linnuilla on siivet lentämistä varten, pingviinit ovat sopeutuneet räpylöihin, jotka auttavat niitä uimaan vedessä. Erityisen suosittuja lasten keskuudessa, ja valikoimassamme pingviinejä kuvaavia lintutapetteja on runsaasti lapsiystävällisiä ja ystävällisiä malleja, jotka sopivat hyvin minkä tahansa lapsen makuuhuoneeseen, opiskelutilaan tai leikkialueelle. Toinen hauska asia, joka kannattaa tietää, kun harkitsee lintutapettia, jossa on pingviinejä, on se, että ne ovat hyvin sosiaalisia ja jotkut saattavat jopa sanoa romanttisia eläimiä. Esimerkiksi keisaripingviinit käpertyvät usein yhteen pysyäkseen lämpiminä Etelämantereen kylmissä lämpötiloissa. Pingviini Wild Strawberry voisi olla sinulle se motiivi, joka voi olla paras väline tilasi uudelleensuunnittelussa, lintutapetti, joka kiinnittää ja pitää huomion.
Tuotetiedot