Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Palm Leaves - Beige-Green

Hanging Palm Leaves -tapetti: Luo kotiisi vehreä keidas Hanging Palm Leaves -tapetilla. Tämä tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda luonnonrauhaa ja trooppista tunnelmaa sisätiloihin. Suuret, vihreät palmunlehdet toistuvat symmetrisinä kuvioina, luoden yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen seinällesi. Tämä motiivi tarjoaa raikkaan ja trooppisen ilmapiirin mihin tahansa tilaan, luoden rauhallisen ympäristön vihreällä ja lehtevällä suunnittelullaan.

Vihreää voimaa ja trooppista tunnelmaa Hanging Palm Leaves -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Vehreä ja eläväinen palmunlehtikuvio
 • Raikas ja rauhoittava vihreä värimaailma
 • Tyylikäs ja toistuva symmetrinen muotoilu

Elävöitä tilasi trooppisella eleganssilla Hanging Palm Leaves -tapetilla

Tämä tapetti sopii erinomaisesti olohuoneen tai makuuhuoneen korostusseinäksi, tuoden tilaan luonnonläheistä kauneutta ja rauhallista tunnelmaa. Yhdistä se vaaleiden huonekalujen ja luonnonmateriaalien kanssa luodaksesi harmonisen ja rentouttavan ympäristön.

Käytä tapettia myös luomaan visuaalinen keskipiste esimerkiksi ruokailutilaan tai työhuoneeseen, missä se voi inspiroida ja tuoda mielenrauhaa kiireisen päivän keskellä. Hanging Palm Leaves -tapetti on varma valinta, kun haluat lisätä kotiisi ripauksen luksusta ja luonnonkauneutta.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321936
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.