Muokkaa ja tilaa Hinta 45 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Botany Banana

Tunne olosi pirteäksi ja raikkaaksi, kun banaaninlehdet levittävät trooppista tunnelmaa koko tilaan. Botany Banana -taustakuvassa on taiteellinen ja täydellinen kuvitus lehdistä valkoisella taustalla, mikä auttaa sävyjä saamaan enemmän värien voimakkuutta ja erottumaan paremmin seinästä. Tämä tapetti onnistuu aina luomaan viihtyisän ja ilmavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen, jonka haluat sen olevan. Tämän tapetin vihreän sävyt luovat kevyen tunnelman, joka tekee siitä miellyttävän katsella. Tämä tapetti todistaa, että tämänkaltaiset trooppiset puut voivat aidosti innostaa ja tehdä seinästäsi eloisan.

Transform your home interior with Botany Banana Wallpaper

Tämän tapetin kaksi ominaisuutta ovat ajattomia ja trendikkäitä. Jos siis haluat muuttaa kotisi trooppiseen tyyliin, joka ei koskaan mene pois muodista, tämä tapetti on se, mikä sopii makuusi. Luokkaa määrittävät lämpimät ja rauhoittavat värit, jotka on ammennettu pääasiassa luonnon elementeistä, kuten vesistä, taivaasta ja vehreydestä. Värit voivat olla syvällisiä, täyteläisiä tai kevyempiä ja kirkkaampia. Tämän tapetin luonnollista tekstuuria kuvaa se, miten taiteilijat suunnittelivat kuvan vihreän eri sävyillä, jotka antavat jokaiselle lehdelle syvyyttä ja voimakkuutta, mikä saa sen näyttämään luonnolliselta.

Pari Botany Banana -taustakuvan kanssa

Vain ripaus tropiikkia on se, mitä tarvitset kohottamaan tämän taustakuvan tunnelmaa. Kesäinen tunnelma, jota tämä tapetti värähtelee, toimii hyvin luonnollisten ja neutraalien värien, erityisesti ruskean tai puun värin kanssa. Voit myös lisätä bambukalusteita tai -koristeita, jotta tilaan saadaan lisää luontoa. Beigen tai mokkan väriset figuurit ja lamput sopivat hyvin tunnelmaan, jolloin se saa mahdollisuuden tasapainoon ja visuaaliseen painoon. Näiden värien ja elementtien lisääminen tähän tapettiin voi vahvistaa sen luonnetta ja tehdä koko sisätilasta inspiroivan ja rentouttavan näköisen, jossa kuka tahansa voi pitää tauon arjen kiireestä ja hälinästä.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e30100
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.