Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Palm Leaves - Blue

Hanging Palm Leaves -tapetti: Luo kotiisi rauhallinen ja luonnollinen tunnelma Hanging Palm Leaves -tapetilla. Tämä mustavalkoinen, vintage-henkinen tapetti tuo huoneeseesi tyylikkään ja ajattoman ilmeen, joka muistuttaa trooppisista paratiiseista. Sen hienostuneet palmunlehdet luovat syvyyttä ja ulottuvuutta, ja niiden herkkä siluetti tarjoaa katseenvangitsevan kontrastin minimalistiseen sisustukseen.

Viherkasvien viehätystä seinilläsi

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Mustavalkoinen vintage-tyyli tuo eleganssia ja ajattomuutta
 • Palmunlehtien herkkä siluetti luo rauhallisen tunnelman
 • Yksityiskohtainen kuvio tuo luonnon kauneuden osaksi sisustusta

Uudista tilasi Hanging Palm Leaves -tapetilla

Hanging Palm Leaves -tapetti sopii erinomaisesti luomaan rauhallisen keitaan makuuhuoneeseen tai tuomaan luonnonläheisyyttä olohuoneeseen. Sen mustavalkoinen värimaailma yhdistyy saumattomasti monenlaisiin sisustustyyleihin, ja se toimii loistavana taustana värikkäille sisustuselementeille.

Käytä tätä tapettia luomaan näyttävä tehosteseinä tai peitä sillä koko huone, jolloin luot tilaan yhtenäisen ja rauhoittavan ilmapiirin. Tämä tapetti ei ainoastaan tuo huoneeseen visuaalista mielenkiintoa, vaan myös muistuttaa sinua luonnon rauhoittavasta voimasta joka päivä.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321939
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.