Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Palm Leaves - Pink

Yhdistä kesä ja romantiikka - ja saat Hanging Palm Leaves Pink Wallpaperin. Tämä kaunis seinätaide on kuin unenomainen näkymä, jonka näet vain maatessasi riippumatossa rannalla, kun vaaleanpunainen auringonlasku saapuu hitaasti. Se sopii täydellisesti kodinomistajille, jotka haluavat lisätä ripauksen luontoa ja naisellisuutta toimistoonsa tai kodin sisustukseen.

Ripustettavien palmulehtien vaaleanpunaisen tapetin visuaaliset vaikutukset

Tässä luonnon inspiroimassa tapetissa on siroja ja virkistäviä ominaisuuksia, jotka voivat tehdä mistä tahansa huoneesta esteettisen ja rennon. Siinä on ylisuuria palmunlehtikuvioita, jotka näyttävät roikkuvan katosta. Tällainen ulkonäkö luo tunteen, että olet piilossa suurten kookospähkinäpuiden varjossa kesäaikaan eräänä iltapäivänä meren äärellä. Se sopii täydellisesti kodin harrastajille, jotka haluavat luoda ulkoilman tunnelman kotiinsa menettämättä pehmeää tunnelmaa. Lämmitä perheesi ja vieraidesi sydämet tällä Hanging Palm Leaves Pink Wallpaperilla. Tämän vaaleanpunaisen lehtiä sisältävän seinätaiteen vaaleat sävyt tuovat myös viihtyisän ja lohdullisen tunnelman. Kuvittele lepääväsi palmujen alla iltahämärässä. Tämä tunne sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen, vapaa-ajan tiloihin ja paikkoihin, joissa nukut, lepäät ja meditoit.

Kodin sisustusideat ja sisustusinspiraatiot

Tämän lehtimäisen sisustuksen houkuttelevien ja rauhoittavien visuaalisten vaikutusten ansiosta toimistossasi tai kodissasi voit käyttää sitä pehmeän tai naisellisen tyylin, romanttisen sisustuksen tai rannasta inspiroituneen teeman saavuttamiseksi. Jos haluat naisellisen sisustuksen, valitse pehmeät sävyt, kristallivalot, tyylikäs ylisuuri peili, marmoripöytä ja vastaavat. Tavoittele huonekaluja, joissa on pehmeät reunat, ja valitse kaarevia kuvioita. Nämä kodin koristeet ja yksityiskohdat tekevät mistä tahansa huoneesta tyylikkäämmän ja siromman. Voit käyttää tämän tapetin lempeää puolta saavuttaaksesi nuorekkaan ja sydämellisen ympäristön lastenhuoneeseesi. Keskity sisällyttämään tilaan lämpimiä, neutraaleja sävyjä ja pastellisävyjä romanttisen ilmeen luomiseksi. Klassiset huonekalut ja värit laventeli, kerma ja punainen auttavat myös luomaan rauhoittavan, romanttisen tunnelman. Rannasta inspiroituneen teeman saavuttaminen seinällä olevilla ylisuurilla palmupuilla on helppoa. Lisää siis rantakodin sisustusta, käytä kudottuja materiaaleja ja lisää valonjohtoja tämän ilmeen aikaansaamiseksi.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321943
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.