Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Bamboo Greenery

Paranna huoneesi luonnollista tuoksua ja raikasta tunnelmaa tällä sumuisella bambumetsällä, joka tuo tyyneyttä mihin tahansa tilaan. Bambu Greenery -tapetti tuo huoneesi lähemmäs luonnon rauhoittavaa ja stressiä lievittävää auraa. Kuvittele, että kävelet sisälle olohuoneeseesi, jossa tällainen kohtaus on valmiina toivottamaan tervetulleeksi ja rauhoittamaan sinut ulkona olevan elämän hälinästä, joka tuo sinulle. Tämä tapetti tuntuu niin lohdulliselta ja ilmavalta, ja se omaksuu yksinkertaisen ja minimalistisen tyylin. Sen ulkonäkö rakentaa toiminnallisuuden tunnetta luonnollisten materiaalien ja värien ansiosta.

Luo zen-tyylinen kodin sisustus

Zen-kodin on tarkoitus olla rauhoittava, meditatiivinen, visuaalisesti tasapainoinen ja valloittava. Elämän järjestämiseen liittyvät ideat soveltuvat yhtä hyvin kodin sisustukseen. Tässä tyylissä käytetään luonnollisia elementtejä, jotta kodin sisustus olisi lähempänä luontoa ja kestävyyttä. Zen on elämäntapa, syvästi henkilökohtainen, vahvasti karsittu tarkoituksen etsintä, joka nostaa yksinkertaisuuden taiteellisen ilmaisun tasolle. Luonnon ulkonäkö, kuten kasvit, ruoho, puut tai vaikka vain ripaus jotain vihreää, otetaan aina mukaan raikkaan ja rauhallisen ilmapiirin luomiseksi. Siksi tämä Bamboo Greenery -tapetti muuttaa synkän kodin tai huoneen sisustuksen zen-tyyliseksi ilman suurempia ponnistuksia ja vaivaa.

Mikä sopii yhteen Bamboo Greenery -taustakuvan kanssa

Tämä taustakuva edellyttää, että purat epäjärjestystä ja säilytät elämässäsi vain välttämättömät asiat. Et voi elää ilman televisiota, äänentoistojärjestelmää, virtuaalimaailmoja ja tietokoneita. Säilytys on välttämätöntä, jotta voit elää zen-tyyliin 2000-luvulla. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla koko ajan esillä. Voit sulautua hyvin tämän tapetin teemaan ja sävyihin sisällyttämällä huonekalujen ja verhoilujen kautta maanläheisiä värejä. Oliivinvihreän ja ruskean kaltaiset värit tekevät asuintilastasi sellaisen turvapaikan ja saavat sinut tuntemaan, että olet aivan tapetin puitteiden sisällä. Pehmeät ruskeat kankaat ja solmitut köysimaljakot lisäävät tämän tapetin kodikasta tunnetta. Muista, että jos noudatat tapetin teemaa ja täydennät sen sävyjä, tuloksena on aina harmoninen kodin tai huoneen sisustus.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e326478
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.