Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää (tällä hetkellä 5-8 päivää)

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Hanging Palm Leaves - Gray

Jos haaveilet viihtyisästä ja raikkaasta tunnelmasta ihanassa kodissasi, tämä Hanging Palm Leaves - Gray Wallpaper tekee unelmastasi totta. Tässä tapetissa on yksinkertainen mutta kutsuva muotoilu, joka kieltämättä muuttaa tilasi hengittäväksi. Tämän tapetin sävyjen monipuolisuus sopii varsin hyvin mihin tahansa tyyliin, joka huoneessasi on. Harmaat roikkuvat palmunlehdet valkoisella taustallaan säteilevät rentouttavaa ja rauhoittavaa tunnelmaa, joka säilyy koko huoneessa. Tämän tapetin laittaminen makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, eteiseen, perhehuoneeseen tai jopa toimistoon on ihanteellinen valinta, josta sinä ja vieraasi varmasti pidätte.

Hanging Palm Leaves - harmaa tapetti tuo rauhallisen sisustuksen kotiin

Mikä voisi olla rentouttavampaa kuin luonnon läsnäolo tiloissasi? Jo pelkkä trooppisissa maissa tunnettujen palmunlehtien tuuppaaminen saa huoneesi näyttämään ajattomalta ja vapaalta. Tämän tapetin monipuolinen ja mukautuva ulkonäkö saa tilasi säteilemään rauhallista ja viehättävää tunnelmaa, joka houkuttelee kaikki sitä katsovat. Usein uskomme, että kun meillä on tai teemme enemmän, tuloksena on parempi tai jopa erinomainen tulos, erityisesti kodin suunnittelussa. Mutta tämä tapetti todistaa, että joskus yksinkertaisilla ja hienovaraisilla tavoilla voidaan saada paitsi seinä myös koko tila näyttämään houkuttelevalta ja kutsuvalta.

Parin kanssa riippuvat palmunlehdet - harmaa tapetti

Tämän tapetin vaaleat sävyt tuovat kirkkautta ja riittävästi valaistusta tilaan, jolloin se näyttää ilmavalta ja viihtyisältä. Mutta jos puhtaalta näyttävä alue ei riitä, tämän tapetin yhdistäminen tummiin sävyihin, kuten mustaan, harmaaseen ja ruskeaan, parantaa koko huoneen sisustuksen ilmettä ja tuo lisää luonnetta ja syvyyttä. Tämä tapetti toimii myös hienosti valkoisten seinien kanssa, jotka korostavat täydellisesti sen harmaiden palmunlehtien yksiväristä valkoista taustaa. Yritä olla lisäämättä voimakkaampia sävyjä tämän tapetin sisälle, jos yrität saavuttaa minimalistisen tai nykyaikaisen tyylin huoneesi sisustukseen, sillä se saattaa saada tilasi näyttämään sopimattomalta ja jotenkin sotkuiselta. Muista, että neutraalit sävyt sopivat parhaiten tämän kaltaisen rauhallisen ja viihtyisän tapetin kanssa.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWP
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua (tällä hetkellä 5-8 päivää)
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e321940
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 (tällä hetkellä 8-12) arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää): Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää). Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.