Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Tropical Woodland III

Tropical Woodland III -tapetti: Kutsu luonto kotiisi Tropical Woodland III -tapetilla, joka tuo metsän taian ja vehreyden suoraan seinillesi. Tämä seinämaalaus esittelee upean metsämaiseman, jossa puut ja pensaat kasvavat vapaasti. Luonnonläheinen tausta koostuu erilaisista puulajeista, kuten männyistä, tammista ja vaahteroista, jotka kietoutuvat trooppisten kasvien, rehevän vihreyden ja muun kasvillisuuden kanssa. Auringonvalossa kylpevä metsä tuo lämpöä ja elinvoimaa ympäristöön, ja maisemassa liikkuvat eläimet tuovat ripauksen villielämää kokonaisilmeeseen. Tapetti vangitsee taianomaisen metsän olemuksen ja muuttaa seinäpinnan viehättäväksi luontoympäristöksi.

Elävöitä tilasi Tropical Woodland III -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Monimuotoinen metsämaisema, joka tuo luonnon lähellesi
 • Eläväinen ja valoisa suunnittelu, joka luo lämpimän tunnelman
 • Yksityiskohtainen ja eläväinen kuvitus, joka herättää seinät eloon

Sisusta kotisi rauhoittavalla ja luonnonläheisellä Tropical Woodland III -tapetilla.

Tämä tapetti sopii erinomaisesti luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Se toimii myös loistavana taustana luoville työtiloille, inspiroiden mielikuvitusta ja rauhoittaen mieltä.

Käytä Tropical Woodland III -tapettia luodaksesi tilaan syvyyttä ja visuaalista kiinnostavuutta. Se sopii yhteen sekä modernin että perinteisen sisustuksen kanssa ja tuo huoneeseen ainutlaatuisen ja rauhoittavan elementin.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e331111
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.