Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Vintage Flower Wall

Saavuta kotiisi tai työtilaasi viehättävä kukka-asetelma, josta olet haaveillut, tällä Vintage Flower -tapetilla, jossa kukat on järjestetty täydellisesti tapetin yläkulmaan. Nämä houkuttelevat suuret kukkatulosteet ovat täynnä vaaleita värejä, kuten kupariruoste, vaalea taupe ja pastellivaaleanpunainen, oranssi ja punainen. Näyttää siltä, että kasvitieteelliset kukat ponnahtavat seinältäsi tämän kukka-vaikutteisen tapetin silkkisen pohjavärin ansiosta. Pastellivärien ja kukkakuvioiden yhdistäminen sisustuksessa Pehmeiden pastellivärien ja dramaattisen kukkakuvioinnin yhdistelmä voi luoda kunnioitusta herättävän naisellisen sisustuksen. Näiden rauhoittavien yksityiskohtien ansiosta Vintage Flower Wallpaper -tapetissa voit rentoutua makuuhuoneessasi ja vapaa-ajan tiloissasi. Anna kukkien terapeuttisen vaikutuksen tehdä huoneistasi viihtyisämmät ja levollisemmat. Myös tuoreet kukat ovat täydessä kukassa, mikä antaa ruokasalillesi ja kylpyhuoneellesi virkistävän ja ihanan tunnelman. Vaimeat kukkakuvitukset voivat tehdä asuinpaikkasi jokaisesta ympäristöstä valoisan ja lempeän. Siksi voit käyttää tätä tapettia helpottamaan perheesi ja vierailijoiden mielialaa. Anna heidän nauttia rauhallisesta ajasta talossasi, kun he rentoutuvat yhteisissä tiloissa. Voit myös vähentää työtilasi vakavuutta käyttämällä Vintage Flower -tapettia. Tässä kukkivassa seinätaiteessa on jotain dramaattista, joka voi vangita vierailijasi huomion. Ensinnäkin yhteensopivat silkki- ja suuret ruusut voivat näyttää romanttisilta. Toiseksi taustakuvan alaosan tekstuurin haalistuva vaikutus lisää nostalgian tunnetta ja ripauksen vintage-ilmettä. Nämä ominaisuudet jäljittelevät aiempien vuosien viehätystä. Vintage-kukkatapetti: dramaattinen, mutta ei päällekäyvä tapetti Vaikka kukat ovat dramaattisia, ne eivät ole ylivoimaisia, koska seinätaiteen yksinkertainen puuvillanvärinen tausta ja fiksu sijoittelu yläosassa; näiden tekniikoiden avulla voit luoda keskipisteen käyttämällä tätä tapettia. Voit esimerkiksi sijoittaa tapetin päälle upean viktoriaanisen peilin tai seinämaalauksen. Kukkakodin sisustus ei kilpaile suosikkihuonekalujesi kanssa, vaan mahdollistaa jopa sen, että niistä tulee keskipiste.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e317894
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.