Muokkaa ja tilaa Hinta 41 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm

cm

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Tapettilaatu

  • Asetukset

    x cm

  • Tapettilaatu

    ...

  • Lisää ostoskoriin: ...

    Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Highveld Garden - Ochre

Tämä tapetti huutaa tekstuuria ja taiteellisuutta kuvattuine ruohon terineen ja muine kasveineen. Highveld Garden - Ochre -taustakuvan okra-sävy on luonnollinen savimaapigmentti, joka koostuu rautaoksidista ja erilaisista määristä savea ja hiekkaa. Se on väriltään keltaisesta syvän oranssiin tai ruskeaan. Tämä pigmentti on myös nimi sen tuottamille väreille, erityisesti vaalean ruskehtavan keltaiselle. Highveld on osa Etelä-Afrikan sisäistä tasankoa, jossa on tehty puolet koko maailman kullasta, jota on louhittu 1800-luvulta lähtien. Kaikki tämän tapetin muodostavat elementit kertovat vain yhdestä asiasta, hienostuneisuudesta.

Highveld Garden - okranvärinen tapetti tuo eloa kodin sisustukseen

Useimmat ihmiset ajattelevat, että elämän tuominen omaan paikkaan on yhdistettävä kirkkaisiin ja elinvoimaisiin väreihin, joissa on paljon roiskeita ja sateenkaarta. Mutta kodin sisustuksella on oma määritelmänsä elämälle ja se tulee eri muodoissa, merkityksissä ja väreissä. Highveld Garden - Ochre Wallpaperin rakenne ja vetovoima ovat hienovarainen tapa saada tilasi näyttämään elvytetylle ja raikkaalle sen monipuolisella värillä, joka sopii täydellisesti mihin tahansa tyyliin, joka kodissasi jo on tai jonka haluat kodissasi olevan. Sen sävy symboloi joillekin arkeologeille elämää ja hedelmällisyyttä, ja roomalaiset maalaukset käyttivät sitä kullan ja ihon sävyjen värinä.

Miten sisustaa Highveld Garden - okran värisellä tapetilla

Kodin sisustuksen lisääminen tällä hämmästyttävällä tapetilla saattaa tuntua haastavalta. Silti pääset varmasti jyvälle siitä, kun alat etsiä värejä, jotka täydentävät sitä hyvin, sillä tämän tapetin sävy on maanläheinen väri, mikä tekee siitä monipuolisen ja se yhdistetään usein luokkaan ja ylellisyyteen. Sen yhdistäminen hyvin tummiin väreihin, kuten mustaan, harmaaseen, samettiseen ja ruskeaan, antaa tilallesi eksklusiivisen ja visuaalisen vaikutuksen. Sen lämmin väri tekee siitä hyvin kutsuvan ja kutsuvan, joten jos haluat käyttää vaaleampia värejä tehdessäsi tilasta kirkkaamman, tämä tapetti sopii erinomaisesti valkoisten seinien esittelyyn. Näin menetellen huoneeseen lisätään puhdasta luokkaa ja eleganssia.

Tietoja tuotteesta:

Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti
Tuotenumero:
e328372
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.