Värit

Tapettivalikoimaamme kuuluu suosittuja värejä, kuten mintunvihreä, laavanpunainen ja farkkusininen. Tapettimme on lajiteltu värien mukaan, joten löydät helposti etsimäsi.Lue lisää

Ihastuttava sisustus Colours-seinämaalauksilla

Jokainen meistä haaveilee kauniista kodista. No on monia eri tapoja, joilla kodinomistajat ja suunnittelijat tekevät sen. Erilaiset sisustusreferenssit näyttävät sinulle inspiraatioita ja ideoita, jotka varmasti tekevät huoneestasi upean. Aikaisemmin maalin käyttö hallitsi jokaisen kodin seiniä. No, vuosien saatossa myös sisustusmateriaalit ja -tyylit ovat muuttuneet. Nykyään seinämaalaukset ovat kasvattamassa suosiotaan, ja näyttää siltä, että minne tahansa menetkin, voit nähdä vilauksen jonnekin asennetusta seinämaalauksesta. Miksi seinämaalaukset ovat nousseet uutisiin? Seinämaalaukset ovat innovatiivisia seinäpäällysteitä, ja saatavilla on laaja valikoima malleja, jotka vastaisivat tarpeisiisi. Photowallilla on vastaukset sisustusongelmiisi. Meillä on malleja, jotka varmasti tekisivät mistä tahansa sisustuksesta hämmästyttävän ja kutsuvan näköisen. Jos etsit oikeaa seinämaalaussuunnitelmaa sisustukseesi, Colours-seinämaalaukset voivat olla juuri sinulle sopivia. Mukana on erilaisia houkuttelevia Colours-seinämaalauksia, jotka varmasti lisäisivät elämää ja eloisuutta sisustukseen. Kauniilla kuvioilla ja hämmästyttävillä väreillä varustetut seinämaalaukset ovat varmasti loistava lisä kotiisi tai tilaan. Aseta oikea tunnelma ja ilmapiiri kotiisi seinämaalauksilla houkuttelevissa väreissä. Vaikutukset ovat varmasti pitkäkestoisia ja näkymä on monien rakastama. Jos haluat huoneen, jossa on rentouttava ja rauhoittava ympäristö, on olemassa malleja, jotka saavuttavat onnistuneesti tavoitteesi. Watercolour Blue, Bohemian Birds - vaaleansininen, Birdforest - vihreä, Mountainscape Blue ja Wander Trees Green ovat täydellisiä esimerkkejä, jotka loisivat rentouttavan maailman makuuhuoneeseesi tai olohuoneeseesi. Jos sinulla on vauva, meillä on myös täydellinen seinämaalaussuunnittelu, jota pienimmät varmasti ihastuisivat. Auta heitä nukkumaan syvät yöunet Animal Tree Purple Deer tai Countryside - Green -seinämaalausten avulla. Näistä monenlaisista seinämaalauksista voit varmasti luoda kotiisi tai jopa työpaikallesi houkuttelevan keskipisteen, jota monet ihmiset varmasti rakastavat.

Värit ja sisustuksesi

Kuvittele maailma ilman värejä? Miten kuvailisit sitä. Ajattele ympäristöäsi ilman värejä, jotka lisäisivät elämää ja jotenkin täydentäisivät olemassaoloasi. Kun on kyse sisustuksesta, olipa kyse sitten yksityisasunnosta tai työpaikasta, väreillä on tärkeä rooli, kun tavallisesta tehdään jotain poikkeuksellista. Värejä ei itse asiassa valita tai käytetä sisustuksessa sattumanvaraisesti. Jos sinulla ei ole tietoa väreistä, kodin sisustaminen voi olla katastrofi. Värejä voidaan pitää kansainvälisenä visuaalisena kielenä, jota kaikki ymmärtävät. Jos siis haluat välittää viestin perheellesi tai ystävillesi, värien lisääminen sisustukseen voi olla paras tapa tehdä se. Mutta tietysti sinun on ensin ymmärrettävä, miten värit käyttäytyvät, miten ne muuttavat luonnettaan ja miten ne vaikuttavat monen yksilön mielialaan. Vaaleat värit ovat ilmavia ja saavat huoneet tuntumaan suuremmilta ja valoisammilta. Toisaalta tummat värit ovat hienostuneita ja lämpimiä, ja ne saavat huoneen tuntumaan intiimiltä. Joitakin neuvoja värien käytössä, muista, että huoneen ympäristöstä voi tulla ali- tai ylistimuloitu , riippuen käyttämistäsi väreistä. Päätä huoneen tunnelma, jonka haluat luoda. Esimerkiksi makuuhuoneen on oltava rentouttava ja rauhoittava, joten viileiden ja rauhoittavien värien, kuten sinisen tai vihreän, käyttö on suositeltavaa. Toisaalta stimuloivan huoneen luominen tarkoittaa lämpimien värien, kuten punaisen tai oranssin, käyttöä. Näitä värejä suositellaan olohuoneisiin, sillä huoneen on oltava hauska ja jännittävä.
Tuotetiedot