Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Help

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Into the Bamboo II

Into the Bamboo II -tapetti: Koe luonnon rauha ja harmonia omassa kodissasi Into the Bamboo II -tapetin avulla. Tämä seinämaalaus tuo kotiisi bambumetsän tuoksun ja tunnelman, luoden rauhallisen keitaan arjen kiireiden keskelle. Suuret bambunvarret ulottuvat koko seinän korkeudelle, tuoden tilaan orgaanista kauneutta ja luonnollista viehätysvoimaa.

Rauhoita tilasi Into the Bamboo II -tapetilla

Tässä on joitain tämän taustakuvan tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Luonnollinen ja rauhoittava bambumetsän motiivi
 • Kermaisen valkoinen tausta, joka luo valoisuutta ja avaruutta
 • Eläväinen ja kolmiulotteinen vaikutelma, joka tuo luonnon lähellesi

Luo harmoninen ja luonnonläheinen ilmapiiri Into the Bamboo II -tapetilla.

Into the Bamboo II -tapetti sopii erinomaisesti ruokailutilan tai olohuoneen seinälle, missä se luo rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Sen kermaisen valkoinen tausta ja bambunvarret tuovat tilaan valoisuutta ja luonnonläheisyyttä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon.

Tapetti yhdistyy kauniisti yksinkertaisiin ja moderneihin huonekaluihin, korostaen tilan minimalistista tyyliä ja luoden samalla lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Into the Bamboo II -tapetti on täydellinen valinta, kun haluat tuoda kotiisi ripauksen luonnon rauhaa ja kauneutta.

Valitse tavallisesta tai premium-tapetista – kaikki ympäristöystävällinen ja PVC-vapaa. Standard on klassinen ja kestävä valinta, kun taas premium tarjoaa parempaa kestävyyttä ja puhdistettavuutta mattapintaisella pinnalla. Jos haluat irrotettavan vaihtoehdon, tarjoamme myös kuori- ja -kiinni tapetti.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e329994
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.