Muokkaa ja tilaa Hinta 39 €/m²
Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Rajaa motiivisi jatkaaksesi!

Klikkaa ja vedä motiivista ruutuun se osa, jonka haluat säilyttää. Ruudun ulkopuolelle jäävät osiot tullaan rajaamaan pois. Mikäli olet jo tyytyväinen rajaukseen, klikkaa tästä.

Valitse tapettilaatu

Jotta voit siirtyä eteenpäin, sinun tulee valita, minkätyyppisen ja -laatuisen tapetin haluat.

Asetukset

Mitat:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Lisää 6-10 cm lisävaraa marginaaleihin.

Koska katot ja seinät eivät aina ole täysin suoria, suosittelemme lisäämään 6–10 senttimetriä asennusvaraksi sekä leveys- että korkeussuuntaan.

Muokkaa aihetta:

Tapettilaatu

 • Asetukset

  x cm

 • Tapettilaatu

  ...

 • Lisää ostoskoriin: ...

  Tilaus lähetetään 4 päivää

Klarna-osamaksu alkaen €5/kk.
Kun haluat tilata Ahvenanmaalle, mene sivuille photowall.com/int.

Into the Bamboo

Into the Bamboo -taustakuvan vaaleanvihreät värit ja lehtien rauhalliset siveltimenvedot tuntuvat miellyttäviltä silmille ja rauhoittavilta mielelle. Tämän tapetin jokainen yksityiskohta ja väri voi luoda rentouttavan tunnelman. Luo raikas ja levollinen sisustus Pastellivihreä edustaa raikkautta ja optimismia. Vaaleanvihreä symboloi yleismaailmallista rauhaa, uutta elämää ja kasvua. Nämä värit yhdessä käytettynä tässä tapetissa tuovat rauhoittavan tunnelman, jota kaikki rakastavat. Mielenkiintoista on, että Into the Bamboo -tapetin värit auttavat myös tasapainottamaan tunteita. Kun luot kotiisi tai toimistoosi levollisen tunnelman, ei riitä, että valitset rauhoittavat värit ja lopetat. Yhtä tärkeää on ottaa huomioon sisustuksen teema. Tähän liittyen luonnon inspiroimien taustakuvien käyttäminen on yksi sisustussuunnittelijoiden suosituimmista valinnoista tätä tunnelmaa luotaessa; tämä johtuu siitä, että luonnon läsnäolo ja ulkonäkö voivat kohottaa mielialaa, parantaa keskittymistä ja vähentää stressiä. Voit saavuttaa nämä luonnon inspiroiman sisustuksen rauhoittavat vaikutukset Into the Bamboo -tapetin avulla. Loppujen lopuksi yksi kodin suunnittelun parhaista tuloksista on nostaa perheesi mielialaa ja antaa vierailijoille viihtyisä ilme. Miten sisustaa huoneet Into the Bamboo -tapetilla? Luonnosta inspiroitunut tapetti näyttää hyvältä lähes missä tahansa huoneessa talossasi ja toimistossasi, ja sen pastellivärit sulautuvat helposti moniin väripaletteihin. Mutta jos haluat lisätä huoneen raikkautta, sovita se yhteen valkoisen, tuhkanharmaan tai sienimäisen värin kanssa. Kylpyhuoneesi pitäisi näyttää puhtaalta ja virkistävältä, varsinkin kun se on ensimmäinen paikka, jonne sinä ja perheesi menette, kun palaatte kotiin pitkän päivän jälkeen. Siksi tämä tapetti on hyvä valinta kylpyhuoneen suunnitteluun. Mikä olisikaan virkistävämpää kuin rauhoittavissa väreissä kylpevä bambumetsä? Olohuoneessasi viihtyisyyden ja tyylin tulisi olla rinnakkain. Siellä toivotat ystäväsi tai kollegasi tervetulleiksi ja vietät laatuaikaa perheesi kanssa. Voit käyttää Into the Bamboo -tapettia kauniiseen biofiiliseen sisustukseen. Voit tehdä tämän lisäämällä valikoiman kasveja, esittelemällä käsintehtyjä koristeita ja toivottamalla tervetulleeksi raitista ilmaa. Tämä tapetti näyttää hyvältä myös makuuhuoneissa. Peitä seinät tällä tapetilla mieluiten neutraaliväristen huonekalujen ja sisustusten kanssa, jos haluat saavuttaa kodikkaan ja seesteisen tunnelman. Sama pätee myös toimiston sisustamiseen, jossa tämä tapetti voi olla ihanteellinen sen keskittymistä edistävän vaikutuksen vuoksi. Samalla voit käyttää tätä tapettia metsän ihmemaa -teeman luomiseen lapsen makuuhuoneeseen. Käytä Into the Bamboo -tapettia minkä tahansa huoneen tyyliin, johon haluat tuoda rauhoittavaa vaikutusta ja luontotunnelmaa. Unohda kaupungin kiireet ja lepää rauhallisessa tunnelmassa maalatun bambumetsän keskellä kotonasi.

Tietoja tuotteesta:

Luonut:
PWB
Lähetetään:
1–4 työpäivän kuluttua
Tuotetyyppi:
Tapetti (tarjolla myös seuraavana canvastaulu, juliste)
Tuotenumero:
e329993
info:
Lue lisää tapeteistamme. Mukana tapettiliima.
Tämän aiheet eri vaihtoehdot:

Tilaa tapettinäyte

Valitse tapettilaatu ja saat tapettinäytteen suoraan postilaatikkoosi. Toimitusaika on tavallisesti 4–8 arkipäivää.

Hinta: 2 €/kappaletta

Toimitus

Lähetämme pakettisi 1–4 päivässä: Pakkaamme tapettisi huolellisesti tukevaan aaltopahvilaatikkoon ja lähetämme sen 1–4 päivässä. Aina ilmainen toimitus. Kun pakettisi lähetetään meiltä, saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse.

Asennusvideo

Lataa asennusohjeet

Tarjoamme kuvanmuokkausta

Haluatko muuttaa kuvan värejä, lisätä siihen jotain tai muuttaa sen mittasuhteita? Taitavat graafikkomme voivat muokata kuvaa monella eri tavalla.