Huoneet

Täältä löydät huoneita seinämaalauksia kaikenlaisille erityisalueille. Etsitpä sitten aktiivisesti kuviomotiivia eteiseen, hillityissä väreissä olevaa seinämaalausta makuuhuoneeseen, Lue lisääomituista koristetta keittiöön tai hauskoja varhaiskasvatuskuvia lastenhuoneeseen, meillä on sinulle kaikkea sitä huippulaadukkaana. Nämä valikoimat voidaan myös muotoilla sinun ehtojesi mukaan.

Tee vaikutuksen huoneiden seinämaalauksilla

Tarttuva ja lumoava näky kotiin tai toimistoon astuttaessa jättää aina selvän ensivaikutelman ja on loistava keskustelun aloittaja. Tutustu rooms-seinämaalausten kokoelmaamme löytääksesi parhaiten sopivan eteiseen tai eteiseen. Yksinkertaisista mutta voimakkaista kuvioista, kuten esimerkiksi Tukholman tiiliseinästä, Oslon taivaanrannan kaltaiseen julistavampaan kuvioon, valikoimamme takaa, että teet voimakkaimman vaikutuksen koristellessasi tilaa, jossa saat ensimmäisen kerran seuraa.

Living the dream

Olohuone on usein vuorovaikutuksen keskipiste, ja siellä voi antaa parhaan lausunnon persoonallisuudestaan ja maustaan. Siksi huoneidemme seinämaalauksissa on paljon erilaisia tyylejä, jotka vaihtelevat ihmisistä, eläimistä, puista, abstrakteista maalauksista, taiteellisista kuvauksista ja niin monista muista. Lisäksi kaikki nämä kohteet voidaan muuttaa vastaamaan muuta sisustusta. Ainutlaatuisten malliemme korkea laatu ja hämmästyttävä huomio yksityiskohtiin ovat optimaalisia eri värien ja sävyjen sekoittamiseen ja sovittamiseen perhehuoneessa tai oleskelutilassa, kuten jotkut ihmiset haluavat kutsua sitä.

Roomien seinämaalaukset keittiöön

Vaikka keittiö ei ehkä ole ensimmäinen huone, joka tulee mieleen, kun halutaan sisustaa kuvilla, sillä on usein valtavan kestävä vaikutus kodin tai jopa toimiston yleiseen tunnelmaan. Saatat luonnollisesti heti ajatella keittiön kaunistamista ruokaa esittävillä seinämaalauksilla, mutta ota huomioon myös muita teemoja, kuten pinta- ja tekstuuriseinämaalaukset, jotka ovat loistava vastine antamaan alueelle rustiikkisen ja kodikkaan tunnelman.

Toimistoaika

Huoneita seinämaalauksia toimistoihin on myös valtavasti erilaisia, mikä helpottaa oikean komponentin valitsemista paitsi yksilöllisyyteesi, myös yrityksen luonteeseen ja kenties työllistämäsi tai osana olevan työvoiman energiaan sopivaksi. Jotta saisit joitakin ideoita ja näytteitä, stimuloivat kappaleet, kuten Let it Rain, voivat viestiä, että huoneesi on ahkera mutta myös ripaus hauskuutta tuon kauniin oranssin sävyn ansiosta. Toinen voisi olla Madrid City Lights, joka antaa hyvin ammattimaisen mutta samalla vilkkaan takaiskun, mikä tarkoittaa, että teet kovasti töitä, mutta myös leikit kovasti. Valinnanvapaus näiden erilaisten huoneiden seinämaalausten kanssa on todella upea.

Nuorten huoneiden seinämaalaukset

Kaikista huoneiden seinämaalauksista lasten seinämaalaukset ovat ehkä visuaalisesti kiehtovimpia, sillä optiset tekijät vaikuttavat eniten nuoriin. Täydellinen lastenhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai kodin leikkimökkiin, saatavilla on laaja valikoima ihania kohteita. Mihin tahansa lapsesi tai lapsesi ovatkin taipuvaisia, jokaiselle pienelle poikaselle löytyy jotakin. Kuvamme eläimistä, mielikuvitusolennoista, urheilusta, ulkoavaruudesta, pop-kulttuurin hahmoista ja monista muista aiheista, jotka on toteutettu upeina oikeina valokuvina, värikkäinä maalauksina, houkuttelevina kuvituksina ja informatiivisina infografiikoina, viihdyttävät lapsia ja edistävät myös oppimista. Selaa valtavaa kokoelmaamme ja valitse oikeat huoneiden seinämaalaukset pienokaisillesi.

Nukkumaanmenoaika

Makuuhuone on tiloista henkilökohtaisin, joten on järkevää hankkia huoneiden seinämaalauksia, jotka ovat kaikkein intiimeimpiä tai parhaiten identiteettiäsi kuvaavia. Samaan aikaan useimmat meistä haluavat rauhallisuuden ja hiljaisuuden tunnetta kamariinsa, jotta saisimme aikaan hyvät yöunet ja kunnon levon. Siksi huoneiden seinämaalauksissamme on paljon vaihtelua, joka vaihtelee rauhoittavasta luonnosta, tuonpuoleisista visioista, syvällisistä sitaateista ja tietysti yönäkymistä. Kätevän räätälöintimahdollisuutemme ansiosta voit sekoittaa eri tyylejä haluamallasi tavalla ja sovittaa ne juuri siihen tunnelmaan, jonka haluat luoda omiin neljään nurkkaasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.