Värit

Suosikkisävysi väristen seinämaalausten löytäminen on helppoa valtavasta valikoimastamme. Olemme jopa lajitelleet ne eri ryhmiensä mukaan, jotta sinulla olisi huomattava valvonta ja kLue lisääyky valita väri henkilökohtaisten toiveidesi ja spekseidesi mukaisesti. Lisäksi kaikkia näitä tuotteita ja kappaleita voidaan muuttaa vastaamaan yleistä tunnelmaa, jonka yrität luoda väreillä seinämaalauksia kotiisi, toimistoosi tai muuhun henkilökohtaiseen alueeseen.

Valinta on sinun

Kun olet kerännyt niin monia luokkia ja tasoja ja lajitellut ne niiden eri sävyjen mukaisesti, sinulla on mahdollisuus selata niitä yksinkertaisella ja edullisella tavalla. Värit seinämaalaukset valikoima on niin laaja, että olet todella hemmoteltu valinnanvaraa. Älä pelkää kokeilla eri sävyjä ja pigmenttejä. Sisustaminen on hauskaa puuhaa, jos sinulla on näin paljon vaihtoehtoja valittavana.

Perusvärit seinämaalaukset

Perusvärejä kutsutaan myös perusväreiksi, koska niitä ei voi luoda uudelleen sekoittamalla muita värejä, joten ne ovat kaikkien muiden värien rakennuspalikoita. Näitä värejä ovat erityisesti sininen, punainen ja keltainen. Koska nämä ovat ihmisen näkökyvyn kannalta perustavanlaatuisia, on turvallista olettaa, että niiden on sovittava huoneen pääteemaan.

Sinistä vaaleampi

Useimmat meistä yhdistävät sinisen värin luonnostaan viileyteen ja rauhaan. Näin ollen on järkevää käyttää sinisiä värejä seinämaalauksina olohuoneessa ja makuuhuoneessa, ehkä jopa lastenhuoneessa tai lastenhuoneessa. Koska tämän sävyn motiiveja löytyy avaruudesta metsiin ja vuoriin, vain muutamia mainitakseni, sinulla on kaikki mahdollisuudet antaa tilallesi tasapainoa ja luonnetta. Vaikka sininen huokuu viileyttä, se ei tarkoita, etteikö näitä värejä seinämaalauksina voisi käyttää myös lausuntoina.

Värit seinämaalaukset punaisella

Punainen väri liittyy usein intohimoon ja sydämen asioihin, mikä on luultavasti syntynyt evoluution myötä, sillä se on myös kehomme polttoaineen eli veren väri. Punaiset seinämaalaukset ovat suosittuja erityisesti modernissa sisustuksessa, mutta myös maalaismaisemassa, jossa on saatavilla hillitympiä punaisia sävyjä. Voit kuitenkin pyytää myös muutoksia haluamaasi punaisen sävyyn, olipa kyse sitten toimistosta, asunnosta tai muista henkilökohtaisista tiloista.

Se oli ihan keltaista

Väriläiskä tekee huoneeseen ihmeitä. Keltaisen väriset seinämaalaukset ovat yksi suosituimmista teemoista erityisesti nuorille perheille, sillä se viestii uudesta alusta, aivan kuten kaunis auringonnousu, jota meillä on tietysti runsaasti valikoimassamme laadukkaita kankaita. Tämän tietyn värin raikkaus toimii käytännössä kaikenlaisissa huoneissa.

Sekundaarivärit seinämaalaukset

Loogisesti ajateltuna sekundäärivärit syntyvät sekoittamalla kahta pääväriä tasaisesti. Esimerkiksi keltainen ja punainen muodostavat oranssin, punainen ja sininen violetin ja sininen ja keltainen vihreän. Keltaisen tavoin oranssi väri edustaa energiaa ja inspiraatiota, mikä voi sopia erinomaisesti pienelle lapselle, sillä se stimuloi hänen oppimisen janoaan. Näytteet violettivärisistä seinämaalauksista ulottuvat arktisen yötaivaan luonnonkauneudesta myyttisen olennon fantastiseen viehätykseen. Vaikka mielesi hyppää heti metsiin ja puihin, kun ajattelet vihreää väriä, vihreiden värien seinämaalauksissamme on myös kohtauksia avaruudesta, kaupunkimaisemia sekä abstrakteja maalauksia ja ainutlaatuisia tulkintoja kuvioista ja orgaanisista näyttelyistä.

Mustavalkoinen

Emmekö me kaikki vain rakasta mustavalkoisen klassista ilmettä? Se yksinkertaisesti huokuu hienostuneisuutta, tyyliä ja karismaa. Ei ihme, että lähes kaikki valikoimamme sisältävät mustavalkoisia seinämaalauksia. Moninaisuus on valtava, ja se kattaa kaikenlaisia näkökohtia ja kuvien tyylejä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen yksityiskohtaiseen valokuvaukseen, intensiivisiin muotokuviin, syvällisesti taiteellisiin tulkintoihin ja paljon muuta. Mustavalkoisten seinämaalausten yksilöllisyys on ilmiömäistä ja nostaa minkä tahansa huoneen aivan uudelle tasolle.
Tuotetiedot